Astro: Prihaja MLAJ v znamenju škorpijona in prinaša moč za nove začetke

Tedenska astro napoved za prvi teden novembra.

Astro: Prihaja MLAJ v znamenju škorpijona in prinaša moč za nove začetke (foto: shutterstock) shutterstock
1. 11. 2021

Sonce, ki se bo v tem tednu nahajalo v znamenju škorpijona, prebuja čustvene zaznave do te mere, da si boste želeli delovati, ne samo razmišljati in opazovati. Sočasno prepletanje strasti in ljubosumja bo povzročilo, da boste čustvene odnose doživljali zelo intenzivno, težko se boste od njih distancirali. Na poseben način, obdarjeni s prodornim pristopom se boste tokrat lotili dela, še bolj boste uspešni z iznajdljivostjo in kreativnostjo. Rutinska opravila vam bodo tokrat odgovarjala, ničesar ne boste izpustili ali pozabili. 

Zaradi globoke energije se boste bolj kot v preteklem obdobju obremenjevali s potrebami družinskih članov, ki pa so lahko zahtevni in morda nekateri tudi manipulativni. Veliko dogajanja, veliko dela, pomembnega in nepomembnega, ter veliko napetosti ter konfliktov, ki jim ne bo vredno posvečati prevelike pozornosti. Znašli se boste na razpotju med možnostjo postaviti se zase in tvegati ter sprejeti dejstva in v sebi zadrževati jezo.

Merkur v tehtnici bo poskrbel, da bodo do petka vse zadeve stekle bolj gladko, dovršeno, dogovori bodo prijazni. Ko Merkur preide v petek v škorpijona pa prinaša ostre in na trenutke celo destruktivne zaznave in besede. V pisarnah bo prisotne več razigrane energije. Lahko pa zaradi želje po dogajanju pride do napak, ki pa tokrat ne bodo ravno usodne. Izredno uspešni boste, če študirate ali se izobražujete. Vpliv je kljub svoji težini dobrodošla spodbuda, da končno naredite nekaj zase. 

Skozi teden, ko se bo Venera še nahajal v strelcu, prihaja hudomušen in razigran pristop na področju odnosov. Z Venero v kozorogu, ki nastopi v petek in je bolj hladna, malce stroga ter vzvišena se namesto da ves čas razmišljate o resnih stvareh, prepustite počitku in dobri volji, saj vpliv podpira dobre dogovore, nova poznanstva, srečna naključja in uspeh. Veseli boste napredka v odnosih z drugimi, ker vas je v zadnjem času že malo skrbela čustvena neodzivnost bližnjih. Čutili ste precejšnje nezaupanje, saj ste imeli občutek, da ljudje okoli vas samo iščejo konflikte in si obenem želijo, da rešujete njihove težave. Sedaj boste bolj jasno videli svoje težave, pripravljeni jih boste tudi reševati.

Zaradi Marsa, ki se bo nahajal v znamenju škorpijona, boste zaznavali potrebo po osebnostnem in duhovnem napredovanju. Na področju financ boste s tem aspektom velikodušni in tudi zapravljivi. Pripadnice ženskega spola boste prepričane, da tisti kos oblačila enostavno morate imeti, samo zato, da boste opažene s strani nasprotnega spola. Kljub temu, da prihaja tudi nekaj raztresenih korakov, se nikar ne vdajajte občutku, da ste nekaj narobe naredili.

NAPOVED ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju device, zato se boste kljub prostemu dnevu težko odtrgali od misli, povezanih z delom in denarjem. Dobro počutje bo ob raznih družinskih srečanjih bolj povezano s čustveno stabilnostjo. Na pozitivni strani prihaja občutek, da se stvari končno premikajo v vašo korist in v pravi smeri. Stremeli boste k temu, da čim prej ujamete nove priložnosti, da se izkažete in dokažete. Povezave bodo precej tvegane, vendar koristne. Prebudijo se lahko določene zdravstvene težave, vendar jih boste znali tudi rešiti.

V torek in sredo, ko bo luna v tehtnici, boste lahko obdani s prijetnimi energijami, saj boste pripravljeni na sožitje v odnosih ter na prilagajanje vseh vrst. Res pa je tudi, da se bodo napetosti pred mlajem že od začetka tedna povečevale.

Konjunkcija med Luno in Merkurjem bo dodala naboj presenečenja, zato se ne bojte, da bi vas preplavili slabi občutki. Modre misli in jasen bister um vas vodijo k nalogam, ki zahtevajo popolno zbranost. Svojih ciljev se boste jasno zavedali, osredotočenost vas bo rešila pred zapleti. Odgovarjali vam bodo predvsem tisti, ki so sposobni lahkotne komunikacije.

V četrtek boste zaznali vpliv lune v znamenju škorpijona, prihaja tudi mlaj. Naredili boste veliko več, kot običajno, saj vas bo spremljal in prebudil poseben zagon. V ljubezni boste znali zaupati in poiskati dobro tudi v tistem, kar na prvi pogled deluje slabo.

Na trenutke boste tudi v petek sicer ljubosumni, a tega ne boste pokazali. Povečana bo intuicija, s katero lahko dosežete pomembne premike, le poslušati jo boste morali. Prihaja zmožnost, da počnete več stvari hkrati in ste pri tem kljub vsemu učinkoviti.

V soboto in nedeljo se bo luna nahajala v znamenju strelca, kar je najboljši pogoj za neverjetno optimistično delovanje. Oddahnili si boste od tedna pod vplivom mlaja ter obveznosti, od napornega dela in ljudi, ki vas notranje vznemirjajo. Vpliv lahko sicer malce zmede vašo realno predstavo o določenem odnosu, zato podrobnosti in odvečno analiziranje, ki se temu vplivu ne poda prihranite za kdaj drugič. Objele vas bodo sanje, želeli si boste nekaj drugačnega, nekaj kar je oddaljeno in morda nedostopno. Če se boste lotili pospravljanja in čiščenja, lahko vse skupaj opravite bolj površno, saj vam bo pomembno le da delujete, tudi če ta pot ni precizna.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še