Astro: Na globljih nivojih se lahko pripravite na nov začetek

Tedenska astro napoved od 6. do 12. 12. 2021. 

Astro: Na globljih nivojih se lahko pripravite na nov začetek (foto: shutterstock) shutterstock
6. 12. 2021

V teden, ki bo že rahlo praznično obarvan, se boste podali z energijo strelca. Sonce in Merkur prinašata veselje, optimistično naravnanost in predvsem priložnost, da tvegate tam, kjer si v preteklem obdobju zaradi raznih osebnih zavor niste upali.

Znali se boste iznajdljivo dogovoriti ter si vzeti, kar smatrate, da vam pripada. Prihaja želja po potovanjih, gibanju, spremembah in spoznavanju novih ljudi, vendar boste razočarani, saj vas bodo omejitve priklenile na bolj znano okolje. Bolj dejavni boste na spletu, kjer boste požirali predvsem krajše vsebine in klepetali o različnih tematikah. Mnenja boste izražali popolnoma brez zadržkov. Ustaljenosti in rutine ne boste želeli, saj se vam bo ves čas zdelo, da nekaj zamujate. Praznični namigi bodo dišali po optimizmu ter toplini in lažje se boste soočali tudi z grenkimi zadevami, ki vas ne bodo tako zelo posrkale vase.

Kljub temu, da določene zadeve ne bodo potekale popolnoma v skladu z zastavljeno potjo, boste uživali v prijateljstvu in druženju. Izogibali pa se boste zelo čustvenih ter občutljivih ljudi, na prvem mestu bosta tokrat ponos in sproščenost. Če vas bodo izvali, ali kritizirali, so možni prepiri in nesoglasja, povezana z domačimi ter prijatelji, zato se bo potrebno usklajevati. Na področju ljubezni ne pričakujte posebnih napredkov in izmenjave globokih čustev. Raje se boste sproščeno podajali v zanimive dogodivščine, kjerkoli se boste nahajali. Usmerili se boste k kvalitetno preživetemu času z ljubljeno osebo, zato boste iskali načine, kako vse skupaj popestriti.

Merkur v znamenju strelca prinaša ugodne priložnosti ter več spontane sreče, ki vas lahko reši v zadnjem trenutku. Prisotne bodo velikopotezne ideje in močna vizija, vendar lahko zamrznete pri podrobnostih, saj se bo pojavljala površnost, ki jo bo spremljal notranji nemir. Na trenutke boste raztreseni, kljub temu ohranite mirne živce ter sprejmite izzive. Poslovna uspešnost se bo preoblikovala v finančno skladnost. V znanem okolju boste tkali zanimive zgodbe, ki lahko navdihnejo tudi ostale.

Zaradi Marsa v škorpijonu lahko pride do trenj in konfliktov na službenem področju, predvsem občutljiv bo odnos s tistimi sodelavci, ki vse skupaj dojemajo preveč obremenjeno.

Skušajte izkoristiti ugodno energijo za delo na sebi, predelovanje svojih čustev in branje knjig s psihološko vsebino. Na globljih nivojih se lahko pripravite na nov začetek. Poslovno področje vas bo močno angažiralo, vendar pa so možna trenja. Najlaže se jim boste izognili, če ne boste uveljavljali svoje volje za vsako ceno in boste našli več razumevanja do drugih. Prav tako vam lahko trma zakomplicira stanje na področju čustev.

VPLIV ZA VSAK DAN POSEBEJ 

V ponedeljek vas bo spremljala luna v znamenju kozoroga, zato ne boste ravno sproščeni, več sreče pa si lahko obetate pri težjih opravilih, saj boste vztrajni in zelo zbrani. Lotili se boste tistih zadev, zaradi katerih bi lahko v prihodnje finančno napredovali ali pa rešili nejasne situacije. Za ljubezenske izpovedi ne boste najbolj navdušeni, kljub temu boste želeli stabilnost.

V torek se bo luna nahajala v znamenju vodnarja. Vpliv, ki je običajno malce nepredvidljiv. Konjunkcija med Luno in Plutonom prinaša posesivnost, hrepenenje in povečano strast. Preveč entuziastično strmenje k cilju vas lahko tokrat močno zavede. Nikar ne pričakujte, da se bodo zadeve reševale same od sebe, ampak bo potrebno za napredek vložiti več truda. Rezultati, do katerih boste prišli bodo jasni, vendar se bo potrebno zanje boriti na takten način. Svoboda in neobremenjenost bosta navdihovali v prijateljskih odnosih.

V sredo se bo zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom blokiralo izražanje, malce se boste zaprli vase v svoj svet in razmišljali, kaj je tisto, kar vas moti ali bremeni. Na plano lahko priplavajo že pozabljene grenke situacije ter misli povezane s strahom pred prihodnostjo.

V četrtek, ko se luna ob 15.53 uri zavihti v znamenje rib, lahko pričakujete osebni napredek in dobre iztočnice, ki vam bodo pomagale, da se pomaknete naprej, tudi če samo v svojih mislih. Če vas čakajo težja opravila ali izpiti, jih skušajte prestaviti za nekaj dni, ko boste bolj osredotočeni. Pojavila se bo močna občutljivost, tako fizična, kot tudi psihična, zato nikar ne delajte pomembnih zaključkov, niti zasebno, niti karierno.

Zelo ugoden čas bo v petek za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo, s katero se lahko zapeljete v višje vibracije. Bolj previdni bodite v prometu in pri rokovanju z nevarnimi predmeti. Odnosi z brati in sestrami se lahko znajdejo na kritični točki, ki pa ne bo dolgotrajnega značaja.

V soboto nastopi Prvi krajec, pozno zvečer pa se luna seli v znamenje ovna.  Skozi dan se boste čudili sami sebi zakaj se tako težko zberete. Želeli boste več kot si trenutno lahko privoščite, kar vas lahko na trenutke spravi v slabo voljo. Ves čas vas bo nekaj motilo ali opominjalo v podzavesti, zato boste težje prisluhnili ali pa se poglobili v precizne zadeve.

V nedeljo v nobeni situaciji ne boste zadržani, ampak bolj polni sami sebe. Nikar ne pozabite, da je vir dobre energije lahko tudi simpatična pohvala. Napetost, ter naglica bosta krivi, da se nikakor ne boste pri raznih opravilih ali učenju zbrali in osredotočili. V domačem okolju se lahko nakopičijo stvari, s katerimi ste želeli še malce počakati. Namesto da se prerekate, kdo jih bo naredil, vzemite škarje in platno v svoje roke in udejanjite čim prej, kar je potrebno.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: