Prihaja polna luna, ki prinaša nestrpno energijo. Ohranite svoj mir in se umaknite na varno.

Podrobna astro napoved za teden od 5. do 11. decembra.

Prihaja polna luna, ki prinaša nestrpno energijo. Ohranite svoj mir in se umaknite na varno. (foto: profimedia) profimedia
5. 12. 2022

V tednu pred vami, ko bo marsikaj že rahlo praznično obarvano, se boste s spontano energijo Sonca v znamenju strelca podali v nova doživetja. Še vedno vas bo spremljala želja po velikih stvareh in raziskovanju, vendar bo tokrat bolj usmerjena v medsebojne odnose. Z lahkoto boste premostili težino in nemir, z veseljem pa boste prebujali strast in željo po neodvisnosti. Tudi če se vam bodo zgodili razni navidezni padci, tokrat ne bodo tako zelo boleči, saj vam bo na pomoč priskočil optimizem.

Bolj pogosta bodo srečanja, obiski in pogovori, namenjeni temu, da sproščeno poklepetate o vsakodnevnih stvareh ter temu, kaj se je pomembnega v zadnjem obdobju zgodilo. Področje zdravje ne bo vsebovalo večjih zapletov, negativne vibracije ne bodo intenzivne, pazite se le kakšne poškodbe zaradi nerodnega ali brezglavega delovanja.

Ponosno z nasmeškom boste zagovarjali svoja stališča, sposobni boste celo priznati, da morda nimate prav. Z veseljem boste gradili nove poti in vizije, vibracije, ki vas bodo obdajale bodo prijetne, čustveno boste precej bolj optimistični kot v preteklem obdobju. To je teden, ki vas vabi k temu, da se počasi naravnate na nove energije in nove začetke.

Manj se boste obremenjevali z nepomembnimi nerešenimi situacijami, več časa si boste znali vzeti za prijetne reči. Kratki vendar pestri dnevni prinašajo številna spoznanja. Čeprav določenih zadev ne boste takoj sprejeli, je teden odličen za tehten razmislek kako naprej, kaj opustiti in za kaj se bi bilo vredno boriti.

Nakopičeni in neuporabni vzorci ter stare zamere ostajajo v ozadju. V torek Merkur prehaja v znamenje kozoroga, zato boste znali poskrbeti za to, da bodo vse pomembne zadeve zaključne ob rokih. Na področju kariere in financ si razpuščenosti nikakor ne boste dovolili. Hitra presenečenja vam ne bodo najbolj naklonjena, raje boste sprejemali preverjene zadeve. S tem vplivom se boste približali novim poslovnimi in finančnimi priložnostmi, ki pa bodo drugačnega značaja, začinjene z energijo trdega dela in osredotočenosti. Težko se boste zadržali, da ne bi kljub prazničnim niansam tkali načrtov, kako urediti finančno področje v pravi smeri.

Venera se bo do sobote sprehajala v znamenju strelca, kar prebuja željo po tem, da čim več časa preživite s tistimi, ki vam veliko pomenijo. Znali se boste izogniti konfliktom in si popestriti dni. Na področju ljubezni boste zadovoljni že z majhnimi pozornostmi, ki jih boste deležni s strani ljubljene osebe.

Venera bo spodbudila tudi vašo radodarnost, zato ne bodite presenečeni, če boste za kakšno darilo odšteli več denarja. Za samske bo vse skupaj turbulentno, saj boste že mislili, da se je zgodba po številnih spletnih pogovorih začela, vendar nič ne bo dorečeno. V soboto, ko Venera prehaja v znamenje kozoroga boste spoznali, da se bo potrebno prilagoditi in čakati, kar pa za vas ne bo enostavno.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek, ko vas bo spremljala energija lune v biku se boste počutili trdno in uravnovešeno. Konjunkcija med Luno in Uranom pa lahko pri nekaterih posameznikih povzroči kakšno veliko nenavadno presenečenje ali prinese novico, zaradi katere boste osupnili. Spremembe in dogodke boste budno spremljali, kljub temu lahko začutite vznemirjenje, napetost ter instinktivne reakcije. V kolikor vas bo ujela ohladitev na področju čustev se nikar še bolj ne zapirajte vase, rešijo vas lahko simpatični pogovori.

V torek se skozi dan ko se bo luna nahajala v biku notranji nemir, razdražljivost in naelektrenost umikajo. Čutili boste mešane vibracije, ki lahko marsikoga zmedejo. Morda boste utrujeni in zasanjani. Naredili boste samo to, kar se vam bo zares zdelo potrebno. Najboljša stvar bo kuhanje večerje, pri kateri se boste tokrat še bolj potrudili. Le na dekoracijo ne pozabite, saj se luna pozno zvečer pomakne v znamenje površnih dvojčkov.

V sredo se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, zato vas ne bodo zanimale nobene podrobnosti. Osredotočali se boste na vse kar je barvito, zabavno in predvsem ne obremenjujoče. Na področju kariere in izobraževanja boste izredno prepričljivi, čas izkoristite za udejanjanje idej, tudi takšnih, ki doslej niso prišle na vrsto. Če boste pazljivo izbrali trenutek, kdaj se umakniti, se boste izognili konfliktnim energijam. Nikar ne bodite zmedeni, raje skrbno pazite, kaj vam ljudje pripovedujejo, da boste razumeli tudi širšo sliko. Razigrani se boste v domačem okolju z odlično komunikacijo podali novim dogodivščinam naproti.

V četrtek bo vse skupaj močno obremenilno, saj se polni luni priključuje tudi konjunkcija med Luno in Marsom, ki prinaša nestrpno energijo, jezo, razdražljivost in neprilagodljivost. Nikar ne vztrajajte, če samo za sekundo začutite, da se vse skupaj ne bo dobro končalo. Raje si prihranite svoj mir in se umaknite na varno. Obrnili se boste v svojo notranjost, vendar pravih odgovorov ne boste našli. Prihaja večja potreba po varnosti. Občutljivo bo tudi telo, zato si omislite zdrave obroke, da ohranite vitalno počutje.

V petek ob 8. 49 uri prehaja luna v raka. Po vsem kaotičnem kar je za vami, se boste težko priklopili na nežno ter tiho energijo. Najbolj boste zadovoljni, če bodo dogovori potekali gladko in brez zapletov. Ne bodite presenečeni, če se bo prebudilo nekaj pomislekov, namesto da dvomite, se pošteno potrudite. Čustvenim zlomom in izbruhom ne boste pustili da vas prevzamejo, ampak boste situacije premagali s samozavestjo.

V soboto se bo luna nahajala v raku, prav tako tudi v nedeljo. Če ste na pragu odločitve, povezane z ljubezenskim odnosom, raje še nekoliko počakajte, da zadeve dobijo bolj jasno sliko. Zapirali se boste v svoj svet, tkali boste notranje zamisli in opazovali kako delujejo bližnji. Pripombe, kaj bi bilo dobro za nekoga ohranite zase, saj se lahko nekomu celo zamerite. V nedeljo pozno zvečer, ko luna prehaja v leva se obremenitve umikajo, postali boste bolj pogumni in veselje bo tisto, ki bo izboljšalo počutje.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: