Tedenski horoskop od 13. do 19. decembra 2021

Kaj nam šepetajo zvezde ta teden?

Tedenski horoskop od 13. do 19. decembra 2021 (foto: profimedia) profimedia
13. 12. 2021

OVEN

Določena zgodba bo imela v tem tednu več nadaljevanj. Pazite z nekom, ki se je že izkazal kot izredno posestniški ali nepopustljiv. Pravočasno pokažite, da takšnega delovanja ne boste prenašali. Na finančnem področju se vam v zadnjem delu tedna obetajo nekoliko boljši časi. Previdni bodite, da ne boste entuziastično pretiravali, saj bi se v družbi lahko znašli na slabem glasu, česar si pa nikakor ne želite, saj želite biti vedno in povsod pravi zmagovalec. 

BIK

Tisti, ki vam niso preveč podobni, vam lahko zastavijo preveč vprašanj. Nekatera vas bodo resnično zmedla, ker bodo popolnoma drugačna od vaših stališč. Tokrat se lahko vname prepir, če se boste odzvali preburno. Zvezde vam ne bodo prizanesle, posebno na področju financ. Najprej boste povsem sproščeni, potem vas bo zmedla odločitev nekoga, ki vam je blizu. Priporočljivo bi bilo, da bi počakali, da se določene kocke zložijo v celotno sliko. Bodite v nedeljo previdni, posebno v domačem okolju in pri nepredvidenih stroških, ki vas lahko obremenijo.

DVOJČKA

Nekaj vas močno obremenjuje in prej ali slej se boste morali soočiti s tem. Prej ko se boste, bolje bo za vas in za tiste, ki vas obkrožajo. Odpravite predsodke, ki vas le omejujejo, saj vplivajo na vsa področja vašega delovanja. Začutili boste željo po notranji spremembi, všeč vam bo vse tisto, kar bo povezano z odkrivanjem nečesa neznanega. V medsebojnih odnosih boste proti koncu tedna naleteli na več razumevanja, topline, sočutja in miru. Z veseljem boste navdihovali tudi druge.

RAK

Ne oklepajte se telefona ali emaila v upanju, da se bodo stvari rešile same, temveč naredite nekaj, s čimer boste pomembne stvari premaknili z mrtve točke. V drugi polovici tedna se boste držali enih in istih stvari ter odločitev, čeprav se zavedate, da so že malce zastarele. Pazite, ker se preveč prepuščate presoji drugih. Namesto tega začnite gledati nase. Ne vdajajte se konec tedna, ko ne boste najbolj razpoloženi črnim mislim, ampak sprejmite vibracije in z njimi razčistite.

LEV

Ne bo vam težko ustaviti se vsaj za hip in premisliti, kako bi lahko v prihodnjem obdobju izboljšali svoje življenje. Vezani levi boste končno v razmerju s pomočjo Marsa v strelcu vzpostavili ravnovesje. Na poslovnem področju bo veliko izzivov, ki jih bo težko uskladiti s potrebami družine. Pomirite se, opravite najnujnejše in se ne obremenjujte, če bo kakšna naloga ostala nedokončana. Z denarjem boste konec tedna zelo spretni, kupili si boste nekaj, kar vas bo notranje razveselilo.

DEVICA

Energija Marsa v strelcu vas bo prebudila. Uspešni boste na vseh področjih in nič vas ne bo spravilo v slabo voljo. Počutili se boste varno, zato boste lahko gradili, bogatili, skratka vlagali v rast. Vzdržljivi pa boste morali biti v domačem okolju, kar bo za vas težak zalogaj. Povečana aktivnost na čustvenem področju vas bo v soboto presenetila, vendar samostojnost in svoboda tokrat ne bosta ogroženi. Nekdo vam bo zvesto stal ob strani in skušal razumeti vaše notranje doživljanje.

TEHTNICA

Potrudite se, saj lahko z Merkurjem, ki v ponedeljek prehaja v kozoroga dosežete več,  čeprav boste imeli nekaj težav z zbranostjo. K uspehu vas bo motiviralo pozitivno razmišljanje, ki bo okrepilo tudi samozavest, zato vam ne bo problem soočiti se. Poskusite biti tudi v napornih situacijah bolj nasmejani in odprti, za vogalom vas čaka presenečenje. Raztreseno in v velikem pričakovanju se boste čez vikend lotevali brskanja po preteklosti. Ne pozabite pa, da ima vse svoje meje.

ŠKORPIJON

Pogovori bodo zaradi energije Marsa v strelcu sproščeni in učinkoviti, zato bo zmedenost na čustvenem področju, ki ste je bili deležni odšla iz obzorja. Kar pogumno nadaljujte s svojimi načrti. Naj vas nič ne ustavi na vaši začrtani poti, saj bo pogum prevladal nad vsem. Niti prijatelji, ki vas bodo vabili in vztrajali da potrebujete počitek. Na zdravstvenem področju bodite previdni, saj bo telo potrebovalo več pozornosti ter gibanja, za katerega pa verjetno ne boste našli časa.

STRELEC

Določene stvari se lahko na začetku tedna zakomplicirajo, vendar nikar ne bodite razočarani. Morda bi bilo bolj priporočljivo, da se raje držite mesta v ozadju. Postorite skozi teden vse kar vas čaka, saj boste v nedeljo, ko nastopi Polna luna v znamenju raka zelo občutljivi. Vsaka negativna informacija na ljubezenskem področju vas bo tokrat zelo prizadela. Imejte v mislih, da se bo vse kmalu razrešilo, saj ste vendar največji optimist zodiaka, ki se nikoli ne preda. Na tiste, ki vam niso blizu se ne boste ozirali.

KOZOROG

V tednu pred vami, ko vas bo preko Sonca in Marsa objela energija strelca vam ne bo dolgčas. Na inovativen način si boste znali tokrat popestriti življenje. Nikakor ne pozabite na še nekaj opravkov, povezanih z denarjem. V razmerju ali poskusih osvajanja, boste bolj prodorni kot ste običajno. Dolge ure na spletu pa lahko utrudijo vaše oči in vas usmerijo v napačno razmišljanje, zato je boljša izbira knjiga z bogato vsebino, v katero se boste močno poglobili.

VODNAR

Radi bi vplivali na to, da se bo vse umirilo in uredilo. Vendar gre za prevelik zalogaj, še posebej če ste preveč nestrpni. V službi se ne morete odločiti kako nadaljevati, zato ne vztrajajte preveč, dokler ne boste dobili še nekaj konkretnih potrditev. Izkoristite preskok energije in se konec tedna pred Polno luno soočite z bližnjimi. Uredite lahko nekaj, kar si trenutno najbolj želite. Le premišljeno bo potrebno opazovati vse skupaj in se odzvati v pravem trenutku, ko boste bolj budni od drugih.

RIBI

V ponedeljek, ko ne boste najbolj zbrani se ne lotite zahtevnih nalog, ki bi od vas terjale veliko koncentracije. Dogajale se vam bodo nenavadne situacije, ki bodo od vas terjale prilagodljivost. Soočili se boste tudi z manjšimi napetostmi v družinskem krogu, kjer  boste sklepali le na podlagi dejstev. To je vsekakor dobrodošlo, da se vsi skupaj preveč ne zapletete. Čez vikend boste zaradi Polne lune prebudili misel na preteklost, kar vam lahko za trenutek pokvari razpoloženje.  

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: