Tedenski horoskop od 12. do 18. 4. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 12. do 18. 4. 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
12. 4. 2021

OVEN

Mogoče ne bi bilo slabo, da v ponedeljek skozi dan, ko bo luna v vašem znamenju obnovite nekaj, kar je kratko, pa vendar sladko. Obremenitve vam ne bo kaj preveč dišale, boljše se boste počutili svobodni kot ptica. Pred vami so v sredo pomembne odločitve povezane z poslovnim področjem in financami. Upoštevaje nasvete drugih, zraven pa poslušajte tudi sebe. Za trenutek se v soboto ustavite in si naredite dober plan, ki vam lahko pripomore k bistveno boljšim rezultatom. Uspeh je skoraj zagotovljen.

BIK

Če ste v resni vezi je sedaj pravi čas, da se poglobita in naredita kakšen skupni korak. Kmalu boste lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti. Opravili boste veliko dela, a vseeno prihaja v petek, ko bo luna v dvojčkih občutek, da vam je ostalo še nekaj, kar ste pozabili. Nikar se več ne obremenjujete z nepomembnimi podrobnostmi. Odmislili boste strah ali zaskrbljenost in se samozavestno podali v akcijo. Marsikaj je končno na vaši strani, zato ne oklevajte. Pustite ljudem, da ohranijo svoja stališča.

DVOJČKA

Na delovnem mestu se izrazite skozi ideje, ki jih imate in opozorite na svojo kreativnost. Potrudite se, čeprav boste imeli nekaj težav z zbranostjo. K uspehu vas bo v sredo, ko bo luna v biku vodilo pozitivno razmišljanje, ki bo okrepilo tudi motivacijo, zato vam ne bo problem soočiti se. Nekdo vas že dlje časa opazuje, ampak vam zaradi vaše hladnosti ne želi pristopiti, saj se boji zavrnitve. Poskusite biti bolj nasmejani in odprti. Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče.

RAK

Če boste uporabili ustvarjalnost in domišljijo, ter svoje delo predstavili na zanimiv, drugačen način. Tako boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k bolj pestrim začetkom. Ta izkušnja vas lahko zavihti na vrh, kar pa bo imelo le kratek učinek. Posvetite se raje dolgoročnim ciljem in uspehom, ki prihajajo v bližnji prihodnosti.  V nedeljo se boste veliko poglabljali vase in analizirali. Korak za korakom delajte na samozavesti in na dobri komunikaciji.

LEV

Medosebni odnosi bodo v ponedeljek skozi dan, ko bo luna v ovnu neusklajeni, kar vas bo vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste ravno motivirani za napredek. Svoje obveznosti boste opravljali težko. Vse se lahko reši, pomembno je, da se ponovno zbudite in storite kaj več za usklajenot. Ljubezen bo konec tedna prijetna in umirjena. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za osebno področje. Zavedate se, da lahko po majhnih korakih napredujete.

DEVICA

V torek, ko bo luna v biku morate popustiti, če si ne želite nakopati zamer. Težko bo, vendar ostanite odločni do konca. Kmalu se bo izkazalo, da je bilo tako najboljše. Začnite se nekoliko več gibati, ni še prepozno da nadoknadite, kar ste zamudili. Več kot uspešno se boste prilagodili v domačem okolju. Ker ste v preteklosti dobro sejali boste zdaj dobro želi. Najprej pa analizirajte svoje finančno stanje. S sodelovanjem, ki se obeta konec tedna boste ubili dve muhi na en mah.

TEHTNICA

Čustva bodo v prvi polovici tedna na prvem mestu. Nekdo iz preteklosti vam nikakor ne bo dal miru, kljub temu zaupajte vase in v svoje občutke. Na trenutke vam bodo nagajale poredne misli. Prehitro boste v petek, ko bo luna v dvojčkih spregovorili brez razmišljanja in potem vam bo nekoliko žal, da niste držali jezika za zobmi. Vsekakor vam bo to v lekcija, da naslednjič premislite. Začeli boste iskati možnosti novega zaslužka. Po pogovoru boste v nedeljo pomirjeni.

ŠKORPIJON

Ne ukvarjajte se z malenkostmi, ampak bodite bolj strpni ter prilagodljivi. Čim prej zavihajte rokave glede vseh težjih opravkov. Še posebej v sredo boste občutili manjše pomanjkanje na finančnem področju. Nikar si tega ne jemljite k srcu. Vse se zapleta ravno pri stvareh, ki so za vas pomembne. Zato poskusite še enkrat, a počasi in brez prevelikega vpletanja čustev. Odgovore za svoje počutje boste v soboto iskali v knjigah, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje znašli v svoji koži, in mogoče še komu dali kakšen nasvet. 

STRELEC

Bodite malo bolj topli in prijazni, saj boste sicer prizadeli marsikatero srce. Privlačile vas bodo predvsem osebe, v katerih boste našli prijetnega sogovornika, ki bo znal razumeti vse o čemer razmišljate. Tokrat boste nekoliko počasnejši, morda namenoma nočete spregledati glede določenih stvari, ki so več kot očitne. Vsaki zadevi se boste posvečali izredno natančno. Če bi v soboto prehitevali, bi se znašli sredi nenavadne situacije brez mogočega izhoda. Niste nezmotljivi, čeprav to težko priznate.

KOZOROG

Ne pustite se v določeni  situaciji odgnati, le samozavestno pojdite naprej. Čeprav se boste trudili, da bi zrli bolj optimistično, se zavedate, da zdaj ni čas za sanjarjenje. Odlične volje boste v soboto, saj vam položaj dovoljuje samozavestno razpoloženje. Oddajali boste veliko privlačne energije, kar bo zelo opazno za nasprotni spol. Zaradi vseh drugih težav se svoji osebnosti niti ne boste najbolj posvečali. Pazite, da ne boste spregledali kakšne podrobnosti.

VODNAR

Znanje, ki ste si ga nabrali v zadnjem času, vam bo v tem tednu koristilo. Če vas čaka gora obveznosti, si naredite dober urnik, ter se ga poskusite tudi držati. Odnosi med družinskimi člani bodo rahlo napeti. Pričakovanja in obveznosti vam bodo dvigovala napetost. Lepo vam bo v soboto doma, kjer boste imeli občutek, da ste srce dogajanja. Samozavestna energija bo izžarevala iz vaše zadovoljne drže. Bodite dovolj realni in ne pretiravajte z obljubami, ki jih ne morete izpolniti.

RIBI

V kolikor se boste v tem tednu znašli v težavah, boste lahkoto optimistično razmišljali in se vedno po vsakem padcu tudi sestavili, ter poiskali napredne rešitve. Finančno boste stabilni in pretočni, nikakor pa se ne spuščajte v prevelike investicije, saj bi lahko izgubili. Najboljše se boste znašli v delu, kjer boste lahko uveljavili svoje nove, zanimive ideje in dosegli svoj cilj. Poskusite se osredotočiti na pomembne zadeve in ko potrebujete pavzo, si jo vzemite. Čez vikend se boste počutili sproščeno in zadovoljno.

Besedilo: Horoskop.si

Preberite še: