Napoved za ta teden: Čas, da presežete svoje običajne meje in poskusite nekaj novega

Tedenska astro napoved od 22. do 28. novembra. 
 

Napoved za ta teden: Čas, da presežete svoje običajne meje in poskusite nekaj novega (foto: pexels) pexels
22. 11. 2021

Sončev tranzit skozi pustolovsko znamenje strelca je odličen čas, da sprejmete lokostrelčev odnos in presežete svoje običajne meje in poskusite nekaj novega. Več optimizma se bo prepletalo na vseh področjih. Namesto da bi se osredotočali na tisto, česar ne zmorete, je to čas, da spoznate vse stvari, ki jih lahko naredite. Vpliv vas vabi, da razmišljate napredno in ste odprti za vse, kar se vam ponuja. 

Delovali boste kot vizionar in načrtovalec, polni velikih, divjih idej in motivacije, da jim spretno sledite. Ker boste bolj spontani, vas bodo tisti, ki preveč analizirajo in komplicirajo, odbijali. Energija strelca je povezana tudi z vero in filozofijo, tako da bi se lahko zelo dobro izkazali v službi ali na drugih področjih. Ker boste vsi tako neodvisni in vedno v gibanju, bo nekoliko težje sedaj ustvariti globoka prijateljstva. A skupno učenje novih stvari ali sodelovanje v resnih filozofskih pogovorih vam lahko pomaga vzpostaviti močnejše vezi. Navdihovala vas bo dinamična mešanica strasti, radovednosti, intenzivnosti in prilagodljivosti. Najpomembnejše bo, da ne dvomite o preteklih odločitvah, ki so bile posledica sprememb. Učili se boste, da lahko vaša mirna narava postane vsakodnevni vir veselja in poguma, moči in lepote.

V ponedeljek in torek, ko se bo Merkur še nahajal v škorpijonu, boste pikri, zelo pogumni in na trenutke sumničavi. V sredo, ko Merkur preide v znamenje strelca, pa prihaja krajše obdobje neodvisnosti in bolj svobodnih odločitev. Na področju kariere boste zelo iznajdljivi in predvsem obkroženi z optimizmom. Težave boste zaznavali kot izzive. V podzavesti prihaja močan občutek, da vam bo ne glede na vse ovire uspelo vse, kar ste si zastavili. 

V karieri boste želeli stopiti na višjo stopničko. Sodelavci se bodo obračali na vas in pričakujete lahko pomembno informacijo, ki bo sprožila premik na področju kariere. Čas bo primeren tudi za nove ideje ter iskanje pomoči in podporo pri osebah, ki imajo določene sposobnosti in vam lahko pomagajo pri uresničevanju zamisli. Možno je, da bo prihajalo do manjših nesporazumov, ki pa jih boste razjasnili z nasmeškom na obrazu.

Zanesite se nase, saj vas lahko mnenja drugih le dodatno zmedejo. Fizično boste z vplivom Venere v znamenju kozoroga zelo aktivni, saj bodo razmere doma zahtevale vso vašo pozornost. Zaradi preobremenjenosti boste imeli težave s pozabljivostjo, zato pazite, da ne boste pozabili na pomembno obljubo in s tem nekoga razočarali. Ne sprejemajte naglih odločitev, ne v osebnem ne v poslovnem življenju, saj bo čas pred vami zahteval od vas tehten premislek.

TEDENSKA NAPOVED: 

V ponedeljek se luna pomakne v znamenje raka. Prebudijo se lahko speča čustva, ki vodijo v obremenitve. Neustavljivo željo po bližini boste zadovoljili, če boste več časa preživeli s tistimi, ki so vam resnično blizu in vas dopolnjujejo. Pravila in obveznosti boste sicer upoštevali, prilagodljivi boste v odnosih, vendar boste kljub temu hodili po svoji poti. Bolj, kot resno delo vas bo zanimala duhovnost. Dobra intuicija bo postala vaša glavna sopotnica. Posvetite se telesu, privoščite mu izdatno nego. 

V negativnem smislu se boste lahko v torek, ko bo luna še v raku, zatekali k ljubosumju in nezaupanje, ki pa ne bo rešilo napetosti. Več pozornosti skušajte nameniti iskrenim prijateljskih odnosom ter nežnosti in romantiki. Na plano lahko pridejo tudi speče težave, povezane z vašim zdravjem, zato poskrbite za zdravo prehrano in zadostno mero gibanja. Vpliv vas bo naredil čustveno občutljive, zato lahko vaše razpoloženje pogosto zaniha iz ene skrajnosti v drugo. Energija raka spodbuja družinske vezi in odnose, zato je primerno, da več časa preživite v krogu družine.

V sredo ob 16.58 uri preide luna v znamenje leva, kar bo razveselilo še posebej tiste, ki ste rojeni v ognjenih znamenjih. Prihajajo neobremenjena dejanja, polno komplimentov in razigranega dogajanja. Čeprav boste ves čas v delovanju, boste izjemno učinkoviti, delovni in optimistični. Tisto, kar si boste zapičili v glavo, boste popeljali do konca. Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti in samozavestni. Deležni boste veselja, navdušenja in aktivne energije, kar vam daje moč in voljo. Z malenkostmi se ne boste preveč obremenjevali, bolj bo za vas pomembno kako vas vidijo in dojemajo drugi. Nove ter zanimive teme, ki jih ne bo malo, vas bodo držale v optimističnem vzdušju. Poudarjena bo vaša osebnost, oziroma vaš ego. 

Negativen vpliv je lahko v petek, ko se bo luna še nahajala v levu, zelo intenziven, če vas ne bodo opazili in pohvalili. Situacije ter zadeve bodo dobile novo obliko, in sicer bolj realno. Ob manjših ovirah se nikar ne ustavljajte, saj bodo le kratkoročne narave. Ponosna drža bo vaša obramba in zaščita. Tokrat se ne boste umikali, ampak se boste samozavestno soočali.

V soboto nastopi vpliv lune v devici, prav tako boste zaznali ugodno energijo Zadnjega krajca. Odličen dan za napredek, dokončevanje, urejanje in sortiranje, saj se boste lažje kot običajno ločili od nepomembnih stvari. V družinskem okolju boste izredno ustrežljivi, vendar tudi malce nemirni. Pazite, da ne postanete preveč zahtevni.

Pozorno se tudi v nedeljo, ko bo luna še v devici, posvečajte svojemu telesu. Morda si naredite nov načrt prehranjevanja, saj je energija tega znamenja tesno povezana z zdravjem in prehrano.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še