Napoved za ta teden: Čustveno boste nihali gor in dol

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 30. 3. do 5. 4. 2020.

Napoved za ta teden: Čustveno boste nihali gor in dol (foto: pexels) pexels
30. 3. 2020

Splošna napoved

V tednu pred vami prihaja v vaše naročje močna energija Sonca v znamenju ovna. Resnici in realnosti boste tokrat veliko lažje pogledali v oči in sicer brez pretiranega straha v očeh. Prenehali se boste obtoževati za določene napake, ki ste jih morda naredili v preteklem času. Na področju osebne rasti boste hrepeneli po pomladni energiji in prebujenju. Ko se boste za nekaj odločili, se nikakor ne boste znali na pravi načni brzdati. Napredne misli bodo kljub trenutni situaciji tokrat dobile svojo pravo podobo, utrnile se vam bodo še dodatne zamisli, s pomočjo katerih boste lažje gradili temelje za prihodnost.

Sonce ima v tem znamenju točko vzpenjanja, zato deluje zelo intenzivno. Skrivnosti, dvomi, strahovi in komplikacije vas ne bodo zanimale, bolj boste površinski in usmerjeni k optimističnim, hitrim in enostavnim rešitvam. Priporočljivo je, da se v tem tednu odprete, posvetite sebi in znate pravilno prepoznati, katere so vaše prave želje. Lahko boste občutili pomladansko utrujenost.

Merkur v znamenju rib vam ne bo najbolj naklonjen, saj se bo vse, kar boste razmišljali, raztegnilo ali razvleklo, ali celo zakompliciralo. Čeprav se boste na vsako zadevo dobro pripravili, končnega cilja morda še ne bo na spregled. Skrbelo vas bo tudi v zvezi s financami, na tem področju se boste v tem tednu težko pomirili. Tisti, ki hrepenite po izobraževanju, vas bo najbolj zanimal mističen pridih, tako da bodo knjige z duhovno vsebino resnično prava izbira v smeri dodatnega razvoja.

Venera v znamenju bika počasi zaključuje svoj umirjen in resen cikel. Skozi teden boste hrepeneli po vsem tistem, kar vam je trenutno onemogočeno. V ljubezenskih odnosih boste hrepeneli po nežnostih, težko boste razumeli, da nekdo morda ni tako zainteresiran kot vi. Venera se bo od petka dalje sprehajala po znamenju dvojčkov, zato prihajajo precej nemirne energije, ki vas ne bodo pustile počivati. Tudi, če bo telo mirovalo, bodo vaše misli potovale na konec vesolja in nazaj, pri tem pa si boste večkrat premislili kam in kako. Marsikaj bo za vas uganka in razni nasveti vas utegnejo le še bolj zmesti. Čustveno boste nihali gor in dol, saj bodo čustva sledila vašim mislim, ki bodo strašansko nepredvidljive. 

Mars se začne v ponedeljek gibati v smeri vodnarja, zato pričakujte povečano željo po individualnih in splošnih spremembah. Vodnar igra po svojih pravilih. Ta pravila temeljijo na svobodi in enakosti zato pričakujte več občutkov v tej smeri in tudi kakšno dobrodelno dejanje. Prihajata potrpljenje in vztrajnost, ki vam lahko omogočita, da končate tudi nekaj težjega, pred kratkim še nekako neizvedljivega. Intelekt bo tokrat vaše orodje pri doseganju ciljev, kar vam bo omogočilo, da sprejemate bolj nepristranske odločitve. Namesto da bi se neposredno ukvarjali s fizičnimi ovirami, boste na strateški način izoblikovali bolj inovativen slog.

Močno sporočilo narave: Ne morete biti zdravi v bolnem ekosistemu + VIDEO

Tedenska napoved

Kljub temu, da se trenutno nahajate v zapletenih ali težkih situacijah, boste z vplivom lune v znamenju dvojčkov v ponedeljek pozabili nanje in se za trenutek odtrgali od vseh bremen. Čutili boste različne vibracije, kar boste znali tudi pokazati. Poklicali boste prijatelja ali prijateljico, telefonski maraton bo več kot odlična izbira. Za kuhanje ne boste porabili veliko časa, saj se boste želeli hitro posvetiti vsem drugim zadevam. To je čas primeren za lahkotno izobraževanje, čas, da si razširite pogled na svet z brskanjem po spletu. 

V torek popoldan, ko luna pride v raka prihaja v vaše življenje nekaj napetosti, povezanih s financami in oteženim poslovanjem. Prisotne bodo tudi razne zamude, ki vas lahko razjezijo. Na področju čustev boste razmišljali o tem, da bi vam partner lahko ponudil več razumevanja in pozornosti.

V sredo, ko prihaja vpliv Prvega krajca, boste vse skupaj zaznavali bolj bistro.  Potrebno se bo soočiti, saj boste v nasprotnem primeru deležni številnih nesporazumov, ki vodijo v nezadovoljstvo. Najbolj vas bo motilo, da se bodo čustva ves čas v mislih vračala v preteklost in v nedokončane zgodbe.

Svoje obveznosti boste v četrtek, ko se bo skozi dan luna še nahajala v raku, opravljali skrbno in predano, zato boste dosegali zelo lepe rezultate. Vodil vas bo nezmotljiv občutek za prav in dobro. Zvečer se luna pomakne v znamenje leva, zato vam bo ustrezala glasba, ki vas bo prebudila. Na veliko boste izkazovali svoja čustva in sposobni boste najbolj romantičnih dejanj.  

Lev je znamenje, ki vlada srcu in hrbtenici, zato je tudi v petek priporočljivo, da poskrbite za pravilno prehrano in gibanje. Čustveno ne boste najbolj sproščeni, saj se vam bodo ves čas kopičile sumničave misli. 

Sobota bo prijeten dan, želje bodo velike in tudi če jih ne boste mogli uresničiti, vas to niti ne bo zmotilo. Pozno zvečer se luna pomakne v znamenje device. Težje se boste prilagajali, vendar boste kljub temu sposobni delovanja v domačem okolju. Zanimala vas bo tudi finančna plat, zato boste usmerjeni k raznim kalkulacijam. 

Devico povezujemo tudi z zdravjem, zdravo prehrano, skrbjo za telo, zato je nedelja ugoden čas za prebiranje raznih priročnikov na te teme, sestavljanje ustreznega jedilnika in poglabljanja vase. V tem času boste bolj občutljivi, če se soočate s kroničnimi prebavnimi težavami.

Pripravil: Horoskop.si

Osredotočite se sedaj na tisto, kar lahko spremenite... In ne obremenjujte se s tistim, česar ne morete spremeniti...

Preberite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri