Napoved za ta teden: Vedno bolj boste pogumni

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 15. do 21. 3. 2021.

Napoved za ta teden: Vedno bolj boste pogumni (foto: pexels) pexels
14. 3. 2021

V prvih dneh tedna vam Sonce v znamenju rib podarja priložnost, da se lažje identificirate z različnimi ljudmi in njihovimi zgodbami. Tokrat ne boste samo ​​prilagodljivi, spremljala vas bosta tudi odprt um in izjemno razumevanje. Za nejasno situacijo boste znali poiskati pravo rešitev. Vaše sanje bodo usmerjene v lepe stvari, naravnani boste na višji namen. Zaznavali boste globoko ljubezen do človeštva in narave nasploh.

Čeprav ne boste najbolj ambiciozni, ste lahko izjemno uspešni, če dobite priložnost, da se kreativno izrazite. Umetnost, glasba, drama ter zdravilstvo, vse to so področja, na katerih lahko v prvi polovici tedna vse skupaj nadgradite.

Vaša domišljija in izjemna intuicija bodo vrednote, na katere boste ponosni. V negativnem smislu boste občutljivi na kritiko ter občutke drugih. Globoko boste prizadeti v primeru brezčutnega vedenja. Nekateri boste nagnjeni k zamudam in k neodgovornosti. Vznemirjale vas bodo malenkosti, ne boste želeli slediti strogim pravilom.

V soboto ob 9.37 uri preide Sonce v aktivno, energično znamenje ovna.

Zelo boste neposredni in usmerjeni k visokim ciljem. Težko se boste predajali dolgim čustvenim trenutkom, načrtovanje vas ne bo zanimalo, raje boste živeli tukaj in sedaj, bolj preprosto. Nestrpnost bo tista, ki vas lahko popele v nervozo, inovativnost pa bo vaša moč in faktor na poti do uspeha. Vedeli boste kaj hočete, znali boste poiskati najhitrejšo pot do tega. Neodvisnost bo vaša popotnica, iskali boste možnosti za povsem nov začetek. Informacije, ki jih boste pridobili iz okolice, so lahko nenavadne in presenetljive. 

Kar zadeva komunikacijo, boste z Merkurjem, ki v ponedeljek preide v ribi, razpoloženi in prijazni. Vzeli si boste čas, da se poglobite v svoje zaznave, ter odreagirate na bolj topel način. Ta vpliv je taktičen, želi, da vas objame skladnost. Spretno se boste znali izogniti hladnim dejstvom in trdim odločitvam. Če se boste sedaj naučili izražati bolj jasno, se bo veliko težav, s katerimi ste se srečali zaradi nesporazumov zmanjšalo. 

Venera se bo skozi teden sprehajala v znamenju rib, kjer je še bolj topla, nežna in prilagodljiva, ter zaljubljena v ljubezen. Če se želite nekomu izpovedati, storite to do konca tedna, kajti v nedeljo Venera preide v znamenje direktnega ovna, ki se ne želi poglabljati. Z Marsom v znamenju dvojčkov se boste na vse pretege trudili, da bi se ves čas nekaj dogajajo, ter da bi ohranili raven energije.  V komunikaciji boste strastni, hitro pa se lahko zaradi notranjega nemira razjezite ali razkrijete.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali drzni in aktivni, saj se bo luna nahajala v znamenju ovna. Vse nepomembne zadeve boste z lahkoto preskočili, pomembno vam bo le to da delujete, ter da ste dobro sprejeti. Nič kaj se ne boste pritoževali, ampak se boste znali sami potruditi, da stvari, ki so vas bremenile ali motile poskusite izboljšati. Čeprav boste kar naprej hiteli, boste izjemno učinkoviti, delovni in optimistični. Tisto, kar si boste zamislili, boste dosegli, vendar bolj s trmo kot s prilagodljivostjo. Z lahkoto boste postavili sebe na prvo mesto, ne boste želeli ostati v ozadju. Naravnost nesrečni in živčni boste, če vas bo kdo v kakšni zadevi prehitel. 

V torek zjutraj, ko se bo luna še nahajala v ovnu, bo neustavljiva energija razburkala ljubezenske odnose in prinesla kakšen neutemeljen konflikt, zato se raje zadržite. Ob 11.56 uri luna vstopa v znamenje bika, zato boste vedno bolj umirjeni in nagnjeni k preživljanju časa z družino in dobrimi prijatelji. Ta energija je senzibilna, zato si boste vzeli čas za užitek, ker pa je bik zemeljsko znamenje, bodo vaši užitki povezani s konkretnimi stvarmi. Težko se boste uprli hrani in mamljivim okusom, zato je to čas, ko kazalec na tehtnici poskoči, če zavestno ne boste obvladovali svojega apetita.  Namesto napornega teka se odpravite na dolg sprehod in se nadihajte svežega zraka. Ne iščite vzrokov za zaplete drugje, raje jih poiščite pri sebi.

V sredo se vas bo dotaknila konjunkcija med Luno in Uranom. Pričakujte spremembe, nenavadne premike in informacije, ki vas lahko zelo zmedejo, v pozitivnem ali v negativnem smislu. Prihaja manjša ohladitev na področju čustev, bolj se vas bo dotaknilo, če se bo kdo spuščal v vaše delo ali finance. Težnja po višjem znanju vas vodi v prebiranje razne literature, dobite lahko tudi modre odgovore na svoja vprašanja.

V četrtek, ko luna preide v znamenje dvojčkov, prihaja pisana in razgibana energija. Telefoni bodo zvonili bolj pogosto, nove ideje se vam bodo porajale ena za drugo, vendar vztrajnosti ne pričakujte. Dnevne napetosti se lahko pogosteje izrazijo kot bolečine ali tiščanje v prsih, malce boste tudi nerodni in površni, zato se preciznim nalogam tudi v petek raje izognite. Konjunkcija med Luno in Marsom prinaša nestrpnost, vznemirjenje in nemir. Prepirljivost vas lahko tudi v soboto, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih vodi v negativne sfere, zato takrat ko želite nekaj povedati, najprej razmislite. Pogostejši bodo glavoboli ter želodčne težave.

Nedeljsko jutro ne bo najbolj umirjeno, tekom dne, ko boste zaznali premik lune v znamenje raka pa se bo vse skupaj počasi umirilo. Več pozornosti boste z veseljem namenili iskrenim prijateljskih odnosom ter nežnosti in romantiki. Na plano lahko zaradi vpliva Prvega krajca privrejo tudi speče težave, povezane z vašim zdravjem, zato poskrbite za zdravo prehrano in zadostno mero spanja. Skrili se boste v svojo lupino, namesto da bi bližnjim naravnost pokazali, kaj mislite in čutite. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: