Napoved za ta teden: Začetek tedna bo v znamenju dobre volje

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 12. do 18. 10. 2020.

Napoved za ta teden: Začetek tedna bo v znamenju dobre volje (foto: pexels) pexels
11. 10. 2020

Sonce v znamenju tehtnice bo v tednu pred vami poudarilo vidne in nevidne, izrazne ter pasivne dele vaše osebnosti. V ospredje stopata osebno dostojanstvo ter samospoštovanje. Iskali boste ravnovesje, harmonijo in notranji mir. Želeli boste poudariti lepoto in poskrbeti za prijetne odnose v družinskem okolju.

V medsebojnih odnosih boste prijazni, strpni, razumevajoči ter opremljeni z dobrim ravnovesjem med svojimi čustvi in ​​razumom. Ne boste sprejemali prenagljenih odločitev ali delovali impulzivno. Vaš čustveni jaz bo kljub temu dovolj močan, zato pričakujte povečano empatijo in sočutje. Tudi v ljubezni boste odprtega srca, dostopni, sproščeni in prilagodljivi. Na področju dela in denarja se boste dobro zavedali lastnih meja, čeprav boste včasih neodločni. 

Tisti s prirojenimi umetniškimi sposobnostmi boste v tem tednu še bolj kreativni. Odprti boste za kompromise, nove ideje, vendar vas ne bo mogoče enostavno zapeljati ali z vami manipulirati. Če ste bolj žaljive ali maščevalne narave, boste tokrat izgubili svojo moč, kar vam lahko doprinese stres. Kljub temu boste poskušali v vsaki situaciji najti miren izhod iz konflikta. 

Merkur v znamenju škorpijona se začne v sredo gibati retrogradno. Presenetljivo boste odkriti in realistični. Vse, kar boste počeli, bo imelo globino. Lažje boste prebrali čustva drugih. Zelo dobro boste tudi zaznavali, če bo kdo poskušal manipulirati z vašimi čustvi. Nekateri boste v drugi polovici tedna obsedeni z napakami drugih ljudi, želeli jih boste spreminjati po svojem okusu.

Povečana čustvena inteligenca bo podaljšana roka povečane motivacije, zaradi česar boste zelo delovni in vztrajni. Prihajajo preobrazbe, zato lahko v svoji miselnosti naredite korenite spremembe in s svojo modrostjo močno vplivate na druge. Povečana radovednost do temnih plati je lahko del vseživljenjskega prizadevanja, da bi se soočili sami s seboj.

Venera se bo v tednu pred vami nahajala v znamenju device, ki se osredotoča na drobne podrobnosti v življenju. Časa za pregovarjanje v ljubezenskih odnosih ne bo, bolj vas bodo zanimala konkretna dejstva, s pomočjo katerih si boste lažje ustvarili realno sliko. Čeprav boste na področju ljubezni bolj zadržani, je ta vpliv kozmična priložnost, da stopite korak nazaj in ugotovite, ali iz svojih odnosov dobivate tisto, kar si zaslužite in želite. Lahko se znajdete tudi v kakšnem nesporazumu, saj boste težko spregledali malenkosti. Prekomerne kritike boste lahko obdržali pod nadzorom s konstruktivnim dialogom, ne pa z neprestanim pritoževanjem. Zdaj je pravi čas, da v svojih odnosih naredite potrebne spremembe, da boste v prihodnje bolj zadovoljni.

Retrograden Mars v ovnu bo še vedno poudarjal ego, ki ne sme biti neopažen. Dodaja tudi borbenost in oster pristop, ki se mu skušajte izogniti. 

Tedenska napoved

Začetek tedna bo v znamenju dobre volje, ki jo prinaša vpliv lune v znamenju leva. Imeli boste dovolj energije, da rešite zapletene službene zadeve in se obenem spravite v dobro voljo. Lažje boste premagovali napetosti, ki vas spremljajo in se jih niste mogli že prej otresti, po drugi strani pa bo energija ognjenega znamenja zahtevala od vas več prilagajanja. Manj boste obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostim, zato si boste vzeli več časa za razvedrilo. Čas pa je primeren tudi za kakšno spremembo videza, ki jo boste sprejeli z nasmeškom na obrazu. Znamenje leva povezujemo s srcem, zato je ta čas težavnejši za vse, ki imate s srcem kronične težave.

V torek se luna pomakne v zemeljsko devico, kar prinaša bolj resen pogled na življenje. Nasvetov drugih ne boste poslušali, raje boste trmasto ravnali v smeri svojih odločitev. V odnosih prihaja nekaj zapletov, saj boste hladni in kritični, ker vas bo spremljal občutek, da ste nervozni zaradi prevelikega občutka dolžnosti in odgovornosti. Ta občutek bo samo posledica trenutnega nemira, zato mu ne posvečajte prevelike pozornosti. Več resnosti in urejen življenjski ritem krepita samozavedanje, tako da boste tako v poslovnem, kot tudi privatnem življenju začeli delovati bolj zrelo in odgovorno. 

V sredo in četrtek vas energija lune v znamenju device usmerja v preciznost, analitičnost in odrekanje. Sistematično se lahko lotite vsega, s čimer ste pred tem vplivom odlašali. Dobro počutje bo povezano s čustveno stabilnostjo, saj si ne boste dovolili, da vas situacije na tem področju obremenijo ali zlomijo.

V petek luna preide v tehtnico. Dan bo obarvan s toplimi energijami, saj boste sproščeni, zato nikar ne komplicirajte, če ne bo vse na svojem mestu. Z ljubljeno osebo boste želeli uravnovesiti odnos, vendar je zaradi neodločnosti ne poskušajte zavesti v napačne odločitve. Svojih ciljev se boste jasno zavedali in bister um vas bo rešil pred zapleti.

Prazna luna, oziroma Mlaj vam prinaša nove priložnosti in sveže energije. Moč mlaja za čiščenja strupov in škodljivih snovi iz telesa bo zelo učinkovita. Prihaja čas za aktivacijo, čas povečevanja vsega, kar želite okrepiti. 

V soboto se boste zbudili z luno v znamenju škorpijona. Dan nikakor ni primeren za uživanje alkohola, saj se boste težje nadzirali. Sprostite notranje napetosti, prebudite duha, meditirajte ali pa si privoščite branje. Čustva boste prebudili, prav tako tudi strast, ki bo poskrbela, da se bo v ljubezenskih zgodbah dogajalo nekaj nenavadnega.

Tudi v nedeljo se boste znali simpatično odzivati, prisluhniti in poskrbeti, da boste predvsem osebnostno zadovoljni s sabo.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: