Napoved za ta teden: Zaključevanje čustvenih situacij

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 13. do 19. 7. 2020.

Napoved za ta teden: Zaključevanje čustvenih situacij (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
12. 7. 2020

S Soncem v znamenju raka boste v tednu pred vami zaključevali razne preobrazbe na področju čustev in se še vedno ustavljali pri kompliciranih stvareh. Tisti, ki ste v daljših vezah in zakonih, lahko v tem času, ki je povezan z družinskimi energijami, razmišljate tudi o naraščaju. Hrepeneli boste po bližini tistih, ki vas imajo radi. Prihaja povečana želja za kuhanje, gojenje cvetja in opremljanje doma.

Če ste imeli v zadnjem času občutek, da se nikakor ne morete umiriti, se boste sedaj lahko poglobili v svoj svet in doživeli bolj globoke občutke na zanimiv način.

V določenih situacijah boste preveč plahi in sramežljivi, še posebej v neznanem okolju. Morda boste tudi podvomili vase, v svoje sanje, v svoj uspeh, vendar boste znali s premišljenimi pristopi kljub temu napredovati, še posebej na osebni ravni. 

Na plano se bodo zavihteli spomini, potlačena čustva, tudi tista že skoraj pozabljena ter nerešene poslovne zadeve iz preteklosti. Nikar se preveč ne razburjajte, če bodo vsi okoli vas bolj labilni in razdražljivi. 

Merkur, ki se bo v tem tednu gibal direktno v znamenju raka, bo na trenutke ohromil vašo komunikacijo in prinesel nekaj globokih dvomov, še posebej tistim, ki ste rojeni v ognjenih znamenjih. Prihajajo lahko tudi spremembe v načinu razmišljanja. V svoje misli boste vpletali čustva, domišljijo, blizu vam bo vse tisto, kar boste čutili kot intimno. Veliko več se boste pogovarjali o preteklosti, otroštvu in obujali svoje lepe spomine.  

Venera, ki se nahaja v dvojčkih, vam podarja razigrane misli, zmedene občutke, nekaj vzvišenosti in hkrati tudi netolerantnosti. Dogajanje bo bolj odvisno od drugih, ampak vas to ob občutku, da se imate lepo, niti ne bo tako zelo zmotilo. Prišli boste do pomembnih spoznanj, ki pa jih bo v tem obdobju težko popeljati v dejanja. Pojavi se lahko tudi nekaj nedostopnosti ter morebitna zavrnitev brez prave obrazložitve. Bodite bolj odgovorni in dosledni, kar vam bo dolgoročno omogočalo več stabilnosti. Upoštevajte, preden se odločite, tehten razmislek in samodisciplino, kar ne bo najbolj enostavno za vas, saj boste bolj vihravi. 

Če ste napeti in razočarani, se s pomočjo intenzivne energije, ki jo prinaša Mars v znamenju ovna, posvetite novemu hobiju, ki vas bo sprostil. Trudili se boste poiskati ravnovesje med poslovnim in osebnim življenjem, saj boste želeli ustreči sebi in drugim. Prilagodite se in za trenutek pozabite na težave, ki bodo vsekakor počakale na bolj ugodno rešitev. Omahovanja tokrat ne bo na spregled, labilnosti tudi ne. Prihaja misel, da je potrebno nekaj spremeniti in Mars je tisti, ki vam bo prišepnil, kaj.

Tedenska napoved

V teden se boste usmerili z luno v znamenju ovna drzno in energično. Postavili si boste visokoleteče cilje, ki pa se lahko v pondeljek zvečer, ob 19.34, ko luna pride v znamenje bika, obrnejo v bolj realno obliko. Prihajajo vibracije, ki vas bodo bolj stabilizirale na osebnem področju in vam dovolile bolj realne odločitve za prihodnost. Hrepeneli boste po dogodkih, ki nudijo materialno zadovoljstvo. 

V torek prihaja z luno v zemeljskem biku odličen smisel za poslovanje, zato je pametno naložiti svoj denar in si postaviti načrte. Pomirite se in šele nato pojdite v akcijo, da slučajno po nepotrebnem ne zapravite kakšne priložnosti, ki bi vam lahko prinesla dolgoročni uspeh. S konjunkcijo med Luno in Uranom se bodo vaša čustva ohladila, vsaj delovali boste zadržano.

Sreda bo bolj umirjen dan, dan, ko vam bo zadišala dobra hrana in bližina družine. Pogovori bodo sproščeni, težav in konfliktov tokrat ne boste pretirano iskali, raje se boste diplomatsko soočili in znali tudi prevzeti krivdo na svoja ramena.

V četrtek ob 7.19 uri preide luna v znamenje dvojčkov, zato se boste nenehno gibali in premikali sem ter tja. Veliko boste govorili, vendar boste bolj malo koristnega povedali. Ne bodite presenečeni, če pozabite na uro, saj boste zelo raztreseni in tudi pozabljivi. Pripravljeni boste ušpičiti neumnosti, samo da vam ne bo dolgčas. Bliskovito boste  iskali rešitve, se spogledovali in skušali nadoknaditi vse, kar je bilo v zadnjih dneh zamujenega. 

V petek, ko se bo luna sprehajala po znamenju dvojčkov, se ji bo pridružila še konjunkcija med Luno in Venero, in prihaja nemir, saj boste vse želeli narediti na enkrat. Ugodno obdobje za sklepanje partnerstev, saj boste v odnosih zaznavali pravo sliko. Nenadoma se vam nikamor več ne bo mudilo, ne glede na to, kako se trudite, bo vaš ritem postal bolj premišljen. Pričakujete lahko dobre novice in kakšen simpatičen kompliment.

V soboto ob 16.24 uri luna pride v raka, zato bo potrebna povečana previdnost, težko se boste sprostili in še težje boste izkazovali svoja čustva. Potrebovali boste veliko več časa, da se omehčate, še posebej v družbi tujih ljudi, ki jim ne zaupate popolnoma. Prihaja nezmotljiv občutek za prav in dobro, zelo dobro boste ravnali z denarjem in prepoznali marsikatero ugodnost, zato je dan primeren za kovanje denarnih načrtov. Večer ni primeren za zabave in uživanje alkohola, saj boste težje nadzirali notranje vzgibe. 

V nedeljo, ko prihajajo nežne energije, bo povečana vaša intuicija, le poslušati jo boste morali. Če vas čakajo težja opravila, jih skušajte prestaviti, saj ne boste dovolj potrpežljivi in zagnani. Razmišljali boste o tem, da bi se skrili v svojo lupino, namesto da bi ljudem v okolici naravnost pokazali, kaj čutite. Dan bo obarvan z ljubeznijo, zato ji odprite vrata, da vstopi in vas razveseli v nežni podobi.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: