Napoved za ta teden: Delajte na tem, da postanete bolj zaupljivi

Preberite si tedensko astro napoved Sensa astro kluba od 6. do 12. marca 2023.

 
Napoved za ta teden: Delajte na tem, da postanete bolj zaupljivi (foto: shutterstock) shutterstock
6. 3. 2023

V tednu pred vami vas bo prebudila duhovna energija, saj je znamenje rib, v katerem se nahaja Sonce, povezano z božanskim virom in uglašeno z višjimi vibracijami. Sentimentalno usmerjeni boste bolj povezani z ljubeznijo do človeštva. Ne boste najbolj odločni pri postavljanju meja, zaradi česar bo težje uporabiti besedo ne. Izjemno uspešni v tem obdobju boste, če se boste izražali kar se da kreativno. Delajte predvsem na tem, da postanete bolj zaupljivi. 

Ker boste s tem vplivom bežali od realnosti, namesto da bi se soočili z njo, je pomembno, da imate dosegljive sanje. Ni pomembno, kakšna je ustvarjalna točka, umetnost, dramatika, petje, poezija, slikanje, samo da ustvarjate. Kreativna moč tega vpliva je dejstvo, da sta domišljija in povečana intuicija na višji ravni, tako visoki, da se jima je zelo težko izogniti.

Vpliv simbolizira univerzalno ljubezen, romantiko in ekstazo, nosi subtilno energijo, ki bi jo nekateri lahko opisali kot zmedeno, vendar je za plastmi neodločnosti prisotna tudi svetla točka razbremenitve. 

Pri zaznavanju in delovanju se lahko zanesete na svoja čustva, topla energija naj krepi razpoloženje. Težko vam bo nekaj definirati, konkretizirati, analizirati ali iti korak za korakom do konca. Empatična narava spremenljivega vodnega znamenja je dvorezen meč, saj se lahko vsa globoka čustva in rane kopičijo in vas vlečejo navzdol. 

VPLIV MERKURJA

Merkur, ki se bo v tem tednu nahajal v znamenju rib, je zelo prijazen, prilagodljiv, umetniško naravnan, naiven, intuitiven, topel in skrben. Prinaša pa tudi nezanesljivo, neorganizirano in raztreseno energijo. Najboljši način komunikacije bo vključeval uporabo intuicije, zato se boste osredotočali bolj na razpoloženje in ne toliko na dejstva. Svojo pot boste izoblikovali skozi razne razprave. Povedali boste to, kar bodo drugi želeli slišati. Ton pogovora bo nežen in na vsak način se boste skušali izogniti konfliktom. Vpliv bogati področje znanja, logike in spretnosti odločanja. Lekcija bo, da se naučite bolj osredotočiti se na osnove vsake situacije, preden začnete zidati gradove v oblakih. 

VPLIV VENERE

Z Venero, ki se bo tem tednu nahajala v ovnu, boste radodarni in ​​zelo samozavestni, želja po sproščenem življenju bo zelo nalezljiva. Na prvo mesto stopa odkritost, zato ne boste govorili stvari, ki jih ne mislite. Da bi se izognili zapletom v ljubezni in jo ohranili pozitivno obarvano, si boste želeli pogovorov, ki bodo razkrili, kaj je tisto, kar je moteče ali nepotrebno. Venera v ovnu se nanaša na poznavanje moči sebe, zato se boste odločili za odkrivanje svoje podzavesti.

Uspevali boste tudi z uporabo nedolžnega šarma, opazili vas bodo tudi če boste malce otročji ali nepotrpežljivi. Čas Venere v ovnu je priložnost, da začnete na novo na področju ljubezni, denarja in samozavedanja. Stari vzorci in nepomembni odnosi v vašem delovanju ne bodo imeli več prostora. Veselili se boste novih izkušenj in srečanj, bolj boste spontani v iskanju užitkov. V veliki meri boste osredotočeni nase in na lastne interese. Za samske pa je to čas, da raziščete svoje potrebe in možnosti, saj boste bolj odločni pri interakcijah z drugimi. 

SATURN PRIHAJA V OBDOBJE RIB

Saturn prične v torek dolgo obdobje v znamenju rib, zato bodo pretekle izkušnje pokazatelj, kako gojiti vero, se soočiti s svojimi strahovi in se naučiti obvladovati čustveno intenzivnost. Ponovno se boste soočali s tem, kako postaviti in upoštevati zdrave meje. Škodijo vam lahko tisti, ki se osredotočajo na vašo ranljivost, zato je pomembno, da se na ustrezen način zaščitite.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v devici, bo na prvem mestu želja po tem da je vse dorečeno ter urejeno. Odgovori, ki prihajajo skozi razne analize vas bodo popeljali k kariernemu napredku. Najbolj vas bo razveseljevalo, če bo vse narejeno ob rokih in seveda nagrajeno. Malenkosti boste znali poudariti, saj boste prepričani da vsak deleč šteje, ko se sestavlja celota. Misli bodo zelo zbrane, jasne, premišljene in bistre, kar lahko izkoristite pri delu in študiju. Prebavne težave bodo posledica stresa in vznemirjenosti. 

V torek nastopi polna luna, ki se bo ukvarjala s tem, da postavi nejasne stvari na ustrezno pozicijo in vas prepriča, da je odgovornost v življenju še kako pomembna.

Na ljubezenskem področju se boste borili s čustveno stabilnostjo ter upali, da se čim prej vse skupaj obrne v bolj sproščeno smer. Stremeli boste k temu, da se izkažete in dokažete, vendar bodo situacije zaradi napetega ozračja precej tvegane. Prebudijo se lahko določene zdravstvene težave, ki jih nikakor ne bi smeli ignorirati.

  • Preberite si več o tokratni polni luni TUKAJ.

V sredo bo jutro delovno in obarvano z vztrajnimi prijemi, nato se ob 15.44 uri luna pomakne v znamenje tehnice. Pričakujete lahko nežnost in umirjene odnose ter premišljene situacije. Neodločni boste veliko tuhtali in razmišljali, zato pomembnih odločitev ni najbolj priporočljivo sprejeti. Zaradi pasivne energije boste nekoliko bolj leni in premalo pogumni za konkretne podvige. Hitreje se boste ob opravkih utrudili, povečana bo tudi potreba po spanju. Tisti, ki ste bolj čustveno občutljivi lahko postanete malce zaprti vase. 

V četrtek si z energijo tehtnice privoščite čas za počitek in lahkotno razmišljanje. Pripravljeni boste za začetek poslovnega sodelovanja, saj boste sposobni poslušati sogovornika in sprejemati kompromise. Obdani s prijetnimi energijami boste pripravljeni na sožitje v odnosih ter na prilagajanje vseh vrst. Modre misli in jasen bister um vas vodijo k nalogam, ki zahtevajo popolno zbranost. Tokrat vas nič ne bo zmotilo ali spravilo v slabo voljo, saj se boste z morebitnimi napetostmi znali soočiti. Ljubezenski odnosi bodo pridobili poseben navdih radodarnosti, ki se bo prepletala z nesebičnimi prijemi. 

V petek, ko se bo luna še nahajala v tehtnici vam bo všeč vse kar je privlačno za oči in srce. Težko se boste s komerkoli skregali, raje se boste če boste dobili občutek, da nekoga ne obvladate umaknili v svoj svet in o vsem razmislili. Svojih ciljev se boste zelo jasno zavedali, osredotočenost vas bo rešila pred kakršnimi koli zapleti. Odgovarjali vam bodo predvsem tisti, ki so sposobni lahkotne komunikacije.

V soboto luna preide v strastnega škorpijona, zato se bodo začele kopičiti intenzivne ter s strastjo obarvane energije. Tisti, ki ste sveže zaljubljeni, lahko spoznate, da določena oseba ni tako idealna, kot ste si predstavljali na začetku. Vezanim lahko ta vpliv pomaga odstraniti tiste stvari, ki vam v razmerju nekako ne služijo več. Vpliv bo na področju kariere povečal vašo zahtevnost, zato vas bo tokrat težko zadovoljiti. Iskali boste napake, tudi tam, kjer jih morda sploh ni. 

V nedeljo boste zaradi energije škorpijona malce bolj razdražljivi in dvomljivi. Pričakujte tudi nekaj navideznih ovir in preprek v odnosih. Težje kot običajno boste prikrili resnico in prava čustva, zato se niti ne trudite, raje predstavite zadeve takšne kot so v resnici. V domačem okolju boste naredili veliko več, kot običajno, saj vas bo spremljal in prebudil poseben zagon. Prihaja zmožnost, da počnete več stvari hkrati in ste pri tem kljub vsemu učinkoviti. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: