Napoved za ta teden: Pomlad nas prebuja in usmerja v željo po novih začetkih

Preberite si astrološko napoved za teden od 21. do 27. marca 2022.

Napoved za ta teden: Pomlad nas prebuja in usmerja v željo po novih začetkih (foto: shutterstock) shutterstock
21. 3. 2022

Sonce se sedaj nahaja v znamenju ovna, zato se boste znali postaviti zase, kar vam prinaša dvig samozavesti, predvsem pa boste v pogovorih zelo prepričljivi, kar lahko reši še tako zapleteno situacijo. To je vpliv, ki skrbi, da imate odprte oči, ter da znate poskrbeti za svoje želje. 

Preberite si še: Obdobje OVNA in energija bojevnika

Prihaja tudi nekaj čudovitih priložnosti za poslovni ali osebni napredek. Pomladni dnevi vas prebujajo in vas usmerjajo v željo po novih začetkih. Po drugi strani pa bo čutiti nekaj utrujenosti in nezadovoljstva, če se ne bo vse odvijalo tako, kot ste si zamislili.

Sonce v ovnu, ki ima v tem znamenju točko vzpenjanja in deluje zelo intenzivno, bo poskrbelo za prodorno energijo, akcijo in več iskrenosti v komunikaciji. Skrivnosti in komplikacije vas ne bodo zanimale, bolj boste površinski in usmerjeni k optimističnim, hitrim in enostavnim rešitvam. Pomembno je, da se odprete, posvetite sebi in znate prepoznati, katere so vaše prave smernice. V zraku bodo občasno konfliktne energije, zato je smotrno, da se potrudite za nenasilno komunikacijo, s katero boste dosegli več.

Prenehali se boste zapirati vase, raje se boste podali v dobro družbo in izmenjevali svoja mnenja. Na področju osebne rasti lahko pride do nekaj težav s samospoštovanjem in lastnim egom, ki ga morda ne boste znali na pravi načni brzdati.

Napredne misli bodo tokrat dobile svojo pravo podobo, utrnile se vam bodo še dodatne zamisli, s pomočjo katerih boste poželi zmagoslavje.

Merkur, ki se bo skozi teden nahajal v znamenju rib, vas bo spremljal pri težjih poslovnih ali finančnih odločitvah, s katerimi ste do sedaj odlašali. Natančnost in dobra motivacija vam bosta omogočali realizacijo spečih načrtov. Veliko se boste ukvarjali z bližnjimi, zanimalo vas bo kaj mislijo in čutijo, z veseljem jim boste tudi priskočili na pomoč, vendar le do nedelje, ko se bo s prehodom Merkurja v ovna vse skupaj zavihalo v zadovoljevanje svojih potreb.

Fizično boste zaradi vpliva Marsa in Venere v znamenju vodnarja bolj aktivni, saj bodo razmere doma in v službi zahtevale vso pozornost. Zaradi preobremenjenosti lahko kakšno pomembno zadevo pozabite, zato pazite, da ne boste prekršili kakšne obljube. Strahovi in dvomi bodo navidezno izpuhteli, saj jih boste premostili s svobodnim razmišljanjem. Prijateljski odnosi bodo sproščeni, vendar le v primeru, če vam bo dovoljeno, da trmasto ter hudomušno vztrajajte pri svojih odločitvah.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek in torek skozi dan se boste težko otresli intenzivne energije lune v znamenju škorpijona. Pričakujte lahko tudi nestabilnost v odnosih. Obstaja tudi nevarnost, da zapadete v pesimizem in pretiravanje na negativen način, največkrat tako, da lahko škodite sebi. Krizni trenutki bodo tisti, ki vas bodo učili spoznavati sebe, zato se jih naučite obvladati, da boste osebnostno lahko zrasli. Prihaja veliko obveznosti in delo, ki bo zahtevalo od vas več motivacije in vztrajnosti. 

Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo izpolnitev, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. Sedaj se lahko odločite za popestritev partnerske rutine. Skušajte se kljub vsemu zbrati in sestaviti, saj bodo po mislih ves čas prehajale neke negativne zadeve, povezane s preteklostjo. Ženske bodo imele večji vpliv na vas, ne glede na spol. 

V torek zvečer prihaja energija lune v strelcu. Prihajajo razgibani dnevi, ugodni za prepuščanje spontanosti. Zanimalo vas bo raziskovanje in odkrivanje neznanega. Le na cesti bodite previdni, da vas neučakanost ne zavede. V negativnem smislu bo čutiti nestrpnost, netolerantnost, vznemirjenje in razdražljivost.

Na vidiku bodo v sredo in četrtek, ko bo luna še v strelcu tudi prepirljivost, nagnjenje k nesrečam in poškodbam ter glavoboli. Če ste pod stresom, se lahko pojavijo želodčne težave. Odnosi bodo sicer pomembni, vendar se boste globokemu iskanju odgovorov z veseljem izognili. Ker vam bodo ognjene vibracije še kako godile vas bo težko razjeziti ali spraviti v slabo voljo. Tudi težavam in raznim zapletom se boste znali nasmejati in ob njih enostavno zamahniti z roko.

V četrtek pozno zvečer stopamo v čas lune v kozorogu, zato boste tudi v petek in soboto bolj zadržani, resni, nameni pa bodo povezani predvsem s poslovnim in finančnim področjem. Ne bo pa vse tako zelo slabo, saj bosta v petek, ko nastopi Zadnji krajec zmogljivost in vzdržljivost povečani v tisti smeri, ki vam prinaša dobre rezultate. Motivacije za delo različne narave vam ne bo primanjkovalo. Postali boste bolj hladni, težje boste pokazali čustva, ne boste imeli pravega poguma za kakšen korak v ustrezni smeri. Nakopičene misli vas lahko povlečejo v slabše počutje, zato si postavite navidezno mejo. 

V nedeljo luna prehaja v vodnarja, zato bo čutiti razbremenitev na vseh področjih. Vse kar ste v preteklih dneh zadrževali v sebi, boste sedaj lažje sprostili na zelo iskren način. Svobodno izražanje bo tisto, ki vas bo na vsakem koraku spravilo v dobro voljo. Na malenkosti in drobne pripombe se niti ne boste ozirali. Prihaja vitalnost, ki vas bo prepričala, da naredite nekaj zase, za svoje telo.

Tekst: Horoskop.si

Preberite še: