Čustven teden, v katerem razuma ne boste najbolj upoštevali

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 2. do 8. 3. 2020.

Čustven teden, v katerem razuma ne boste najbolj upoštevali (foto: Pexels) Pexels
2. 3. 2020

Splošna napoved

 V teden se boste podali z energijo Sonca v spremenljivem vodnem znamenju ribi. Prihajata čustvena energija in prilagodljivost, sposobni boste krmariti po razgibanih občutkih. Najboljše se boste počutili v okolju, ki je nekoliko nejasno, izogibali se boste definicijam in strogo začrtanim pravilom.

Težko se boste iztrgali od sveta sanj in ustvarjalne domišljije. Zato se boste počutili najbolj zadovoljno, ko boste podajali na plano svoj bogat notranji svet in uporabljali svoje edinstvene umetniške in duhovne vibracije. Ta tranzit bo osvetlil vaše sanje in povečal hrepenenja, pa tudi trpljenje in zmožnost sočutja ter transcendence. Prihaja tudi potencial za uresničitev ustvarjalnih ali romantičnih sanj. Čustven teden, v katerem razuma ne boste najbolj upoštevali.

Uživajte v čarobni ljubezni in romantiki ter se ne dotikajte trdih vzorcev, ki vas lahko spravijo v slabo voljo. Sledite svojim sanjam, pokažite empatijo in sočutje, tako da nekomu pomagate. Prepustite se svoji bogati domišljiji. Izognite se nepoštenim taktikam, ter tudi tistim, ki od vas zahtevajo veliko mero tveganja.

Merkur se bo v ponedeljek in torek še nahajal v znamenju rib, zato upoštevajte vsa navodila in ostanite zvesti svojim prepričanjem. V sredo se bo začel gibati v znamenju vodnarja. Ne bodite presenečeni, če boste brez posebnega truda prišli do premišljenih in nenavadnih idej.

Ostanite nevtralni in ne dovolite, da se vaša čustva postavijo na pot pravi resnici. Prihaja priložnost videti stvari, v katere ste vlagali v preteklosti, z bolj racionalnim pogledom. Ta pristop bi vam lahko končno pomagal videti ljudi in situacije takšne, kot v resnici so. Bodite pozorni, da ne zanemarjate čustev drugih ljudi. Da ne boste obžalovali, odložite nakup nove elektronike. Vaše najbolj pomembne sanje in težnje se lahko znajdejo pod drobnogledom in s tem tranzitom lahko zavržete tisto, za kar veste, da ne deluje več.

Venera v ovnu prinaša v ponedeljek in torek direkten pristop in hitre odločitve, nato se bo začela v sredo gibati v znamenju bika, kjer se odlično počuti. Spomnila vas bo, kako lep je lahko svet. To je odličen čas, da se soočite s svojimi željami na področju čustev in dosežete globino, po kateri ste v času Venere v ovnu hrepeneli. Idealen čas, da se ljubezenska in denarna vprašanja sprostijo v smeri, da jih boste lahko reševali bolj enostavno.

Zaradi vpliva Marsa v zemeljskem kozorogu boste na življenje gledali z bolj realistično energijo. Raziščete lahko, kaj je pred nami, načrtujete naslednjo potezo in se lotite delovanja, tako da ideje spremenite v realnost. Trda energija vam bo v pomoč, če vas čaka težko delo ali kompleksna naloga, zato se je nikar ne bojte. 

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal Prvi krajec v znamenju dvojčkov. Ne glede na to, kako se običajno počutite, boste tokrat morda nekoliko bolj raztreseni. Težko se bo osredotočiti, saj se bo ves čas pojavljajo nekaj, kar bi lahko zmotilo vašo pozornost. Vsak dogodek se vam bo zdel najpomembnejši, vendar lahko tudi hitro zbledi. Izkoristite ta vpliv v smeri, da si dovolite pogledati tudi drugam in se soočiti s tistim, kar ste potiskali na stran. To je kozmična prelomnica, s katero se lahko poslovite od enega cikla in pozdravite naslednjega. Ta vpliv vas vabi, da objamete misel ali idejo in nič ni narobe, če ne veste, kako se bodo ti načrti razvili.

Tudi v torek se lahko počutite nemirno. Zaradi preveč konkretnih načrtov pričakujte težave s prilagajanjem. Tako je idealen čas, da začnete nekaj, kar vam bo omogočilo raziskovanje ter širitev vaših obzorij.

V sredo se bo luna zgodaj zjutraj zavihtela v znamenje nežnega raka. Želeli se boste umakniti od vrveža in največ dobrih energij lahko pričakujete na mestu, kjer se počutite domače. Ta vpliv lahko, če ste nekje drugje, vzbudi občutek domotožja to je tudi čas, da se obrnete na tiste, ki vas najbolje poznajo.

Sprejmite sentimentalne trenutke, ki se bodo nizali na vseh področjih. Ta vpliv bohoti čustva in prinaša nihanje razpoloženja, od temnih najnižjih vibracij do visokih, bolj prijetnih. Bolj boste občutljivi in dovzetni za mnenja drugih. Umaknite se z namenom, da napolnite čustven vodnjak. Želeli se boste obdati s tesnimi vezmi in občutiti varnost. Posegali boste po najljubši hrani ali izkazovali ljubezen s peko ali kuhanjem. Lahko se izgubite na področju dela, tudi v izredno domiselnem projektu. Karkoli boste počeli, boste v to vlagali več intenzivnih občutkov. 

Četrtek je pravi čas za uživanje v dejavnostih, ki se nanašajo na negovanje in bližino vode. Prihajajo tudi duhovna rast, povezava z drugimi ljudmi ali ostalimi živimi stvarmi. Negujte druge tako, da jim prinesete majhna darila, priboljške ali celo rastline, s katerimi boste polepšali njihov in svoj dan.

V petek dopoldne prihajata samozavest in pogum, saj se bo luna pomaknila v znamenje leva.  Imeli boste močnejšo željo po tem da nadvladate, da se pomikate naprej, zato odločitev ne boste prepuščali drugim. Zaradi iskrenosti boste znali ljudem povedati, da jih imate radi. Če boste v soboto nekoliko bolj občutljivi in ​​ranljivi, prosite tiste, ki vas obdajajo, za prepričanje, po katerem hrepenite.

V nedeljo popoldnena dan žena, pride luna v znamenje device, zato boste želeli, da je vse čisto, pospravljeno, skratka na svojem mestu. Bolj kot sproščeno delovanje, vas bo zanimal analitičen pristop.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še