Napoved za ta teden: Prihaja več nežnosti in ljubeznivosti

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 17. do 23. 2. 2020.

Napoved za ta teden: Prihaja več nežnosti in ljubeznivosti (foto: Pexels) Pexels
17. 2. 2020

Splošna napoved

V teden se boste podali polni pričakovanj. Zadnji izdihljaji Sonca v znamenju vodnarja vam bodo podarili neverjetno moč, da zaključite, kar je potrebno, ter si polepšate dni z zabavnim druženjem. Zanimale vas bodo novosti, hrepeneli boste po širini, zato bodo sestanki in izpiti lahko uspešno opravljeni.

V sredo prihaja bolj nežna energija, saj stopate v obdobje Sonca v znamenju rib.

Z veseljem se boste ustavili in prisluhniti svojim mislim ter skritim opozorilom, ki ne bodo redka. Prisotna bo želja, da se povežete s sabo, vnesete tišino skozi meditacijo in se skozi hvaležnost zahvalite za vse. Obtoževanje ne prinaša sreče, zato se mu izognite. Velik in zanimiv izziv bodo preprosta dejanja in sprejemanje drugačnosti drugih. Nahajali se boste na točki sprememb, zato čim prej poskusite udejanjiti vse, kar ste načrtovali v preteklih tednih.

Pretirane odločnosti pa v tem tednu (in obdobju) nikar ne pričakujte, saj je znamenje rib simbol labilnosti in omahljivosti. Ukvarjali se boste bolj z reševanjem čustvenih težav in hrepenenj, ki lahko v tem času dosežejo stopnjo vrelišča, saj se boste v komunikaciji slabše znašli. Najbolj pomembni bosta nežnost in ljubeznivost. Morebitni konflikti se bodo lahko rešili z umirjenim pogovorom. Svoje notranje zaznave boste zaupali le tistim, ki jim zaupate.

Merkur, ki se nahaja v znamenju rib, se bo v ponedeljek začel gibati retrogradno. Po eni strani vam prinaša nekatere izzive, priložnosti in modrosti, po drugi strani pa lahko ob neprevidnosti obtičite v svojih "zablodah", spominih ali travmah.  Čustva bodo močna, muhasta in težko se boste v odnosih popolnoma spontano sprostili. Čutili boste lahko več nemira, povečala pa se bo vaša intuicija.

Venera se bo v tem tednu sprehajala po znamenju ovna. Njena energija bo pristna, strastna in ugodna še posebej za rojene v ognjenih in zračnih znamenjih. Veliko se boste družili, povečala se bo želja, da z ljubljeno osebo počnete nekaj posebnega, drugačnega, adrenalinskega. Čas bo prijeten in sproščen, vendar boste želeli ohraniti tudi svojo neodvisnost.

Mars se bo v tednu pred vami nahajal v znamenju kozoroga. Prihajajo resen pristop, vztrajnost in povečana delovna storilnost. Skušajte ostati umirjeni in bodite predvsem dober opazovalec in svetovalec. Sprijazniti se boste morali, da določene zadeve zahtevajo svoj čas, in da hitrost ni vedno tista, ki prinese pravo rešitev ali rezultat. 

Tedenska napoved

V ponedeljek, ko bo luna v znamenju strelca, pričakujte prijetne energije, saj boste optimistično iskali boljše možnosti, sposobni se boste tudi prilagoditi. Resno delo vas ne bo tako zanimalo, bolj boste nagnjeni k druženju in prijetnim zadevam, ki prinašajo sprostitev. Poudarjena bo iskrena ljubezen, strahovi in blokade se bodo skrili pod površje in vam dovolili delovati v pravi meri. Primeren čas za razširitev pogleda na svet. V negativnem smislu se lahko pogosteje pojavljajo bolečine v stegenskih in kolčnih mišicah. Pri ukvarjanju s športom ne pozabite na globoke vdihe in na vaje za ogrevanje.

V torek dopoldne prihaja bolj resen čas, luna preide v znamenje kozoroga. Zmogljivost in vzdržljivost bosta zagotovo povečani. Motivacija za delo bo na višji ravni. Vibracije se lahko spremenijo v bolj pesimistične, postali boste bolj resni, zavedali se boste svojih dolžnosti in odgovornosti. Tudi sreda bo naklonjena organizaciji, strukturiranju, urejanju raznih birokratskih in nepremičninskih zadev, ne bo pa najbolj naklonjena medosebnim odnosom. Prijetne stvari ne bodo na prvem mestu, bolj pomembno je, da se usmerite v prihodnje situacije. S konjunkcijo med Luno in Marsom prihajajo nestrpnost, netolerantnost, vznemirjenje in razdražljivost. Šport bo najkoristnejša in najprimernejša zaposlitev.

V sredo pričakujte, zaradi konjunkcije med Luno in Jupitrom, več sreče. Odličen čas za razgovor z nadrejenimi, možen je tudi stik s tujino ali krajše potovanje. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano s financami, pripravljeni boste tudi investirati.

V četrtek zvečer se luna pomakne v znamenje vodnarja. Želeli si boste si sprememb in čas si lahko polepšate s kakšno prijetno malenkostjo. Zelo boste humani, vendar pa ne boste prenesli, da vas karkoli omejuje.

Petek bo sproščen dan, najbolj naklonjen rojenim v znamenju dvojčkov in tehtnic. Pričakujte sproščeno komunikacijo in nizanje novih ciljev. Presenečeni boste nad svojo neodvisno naravo, ki jo boste širili tudi v okolici. Prizadevanja za boljši finančni položaj bodo usmerjena v nove razsežnosti, manjkalo bo le nekaj vztrajnosti. Preveč na hitro boste hoteli rešiti določene zadeve, zato vam lahko kakšna stvar tudi uide.

Tudi v soboto se boste dobro počutili. Zanimale vas bodo nenavadne stvari, najboljša popestritev dne bo klepet z neznancem, ki vam bo še dolgo ostal v lepem spominu. Pustne zabave bodo obarvane s smehom in nagajivostjo.

V nedeljo bo luna svojo pot nadaljevala v znamenju rib. Skupaj z Mlajem vas bo popeljala v nekoliko nerealno razmišljanje, ki ga bo potrebo podkrepiti s konkretnimi dejstvi. To ni čas za težje fizične napore in energične športne aktivnosti, primernejša zaposlitev današnjega dne so ukvarjanje z duhovnostjo, jogo, glasbo, plesom, meditacijo, zato se brezskrbno prepustite domišljiji in poslušajte svoje telo. Morebitno pesimistično vzdušje in malodušje boste premagali z iskrenimi pogovori v prijateljskem krogu. Obdobje bo odlično za celjenje ran in razreševanje odnosov z za vas pomembnimi osebami.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še