Napoved za ta teden: Sanjarjenje in poglabljanje vase

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 24. 2. do 1. 3. 2020.

Napoved za ta teden: Sanjarjenje in poglabljanje vase (foto: Pexels) Pexels
24. 2. 2020

Splošna napoved

Sonce v znamenju rib simbolizira čas, ki je namenjen ozdravitvi in obnovitvi moči, potrebne za nov zagon. To je tudi čas za sanjarjenje, počitek in predajanje nečemu večjemu od vas samih. Na duhovni plati lahko odkrijte najboljše načine za obnovitev in delovanje. Ribi so najbolj sočutno zodiakalno znamenje, zato se vam bo zagotovo obrestovalo, če naredite nekaj prijaznega za druge. Ta vpliv je najboljši čas, da kanalizirate svoje notranje misli in napišete ali narišete nekaj lepega nekomu, ki ga imate radi, ali sebi, za svojo dušo.

V odnosih boste zelo občutljivi in sočutni. Lahko se boste umaknili, če se boste počutili vznemirjene. Skušajte se večkrat prizemljiti in uporabiti razum, da vas domišljija ne povozi. Vpliv predstavlja številne skrivnosti. Ureja tiste vidike izkušenj, ki presegajo fizično naravo. Včasih se boste spopadali s temeljno dvojnostjo. Ena polovica bo poskušala načrtovati realne stvari, medtem ko bo druga bolj sanjarila. 

Prihaja možnost, da se spopadete s katero koli situacijo, in da vam gre dobro na katerem koli področju, ki vključuje razumevanje drugih. Morda vam ne bo všeč to, kar vidite, vendar se boste kljub temu v vsako situacijo znali poglobiti.

Zaidete lahko v dimenzije, ki se jih sami niti ne boste zavedali. Potreba po preseganju vsakdanjega bo prav tako pomembna kot potreba po sodelovanju. Pojavil se bo občutek lastnega doživljanja stalnega pretoka med čustvenimi, psihološkimi in duhovnimi vibracijami. Največji izziv za vas bo omogočiti obstoj obeh vidikov sebe in poiskati optimalne načine usmerjanja teh lastnosti v vsakdanje življenje.

Merkur se bo v tednu pred vam nahajal v znamenju rib, vendar v retrogradnem gibanju. Vaš slog komuniciranja bo veliko bolj čustven in občutljiv, potrebovali boste dodatno dozo nežnosti in taktnosti. Ne bojte se zmede, le strahu se bo potrebno čim prej znebiti. Ta vpliv vam ponuja priložnost, da ponovno razrešite nekaj vprašanj v svojih prijateljskih odnosih in družabni krogih.

Venera, ki se bo v tem tednu nahajala v ovnu, ni nežna, niti ni občutljiva, ampak je samozavestna in pogumna. Lažje boste pritegnili pozornost določene osebe in pokazali zanimanje. Ne boste želeli izgubljati časa za ljudi, ki so neodločni in ne vedo, kaj si želijo. Nastopali boste strastno, hrepeneli boste po akciji. Vaša težnja, da bi prevladovali in bili vodilni v odnosu, je lastnost, ki bi jo morali razrešiti, saj lahko to škodi ljubezenskemu življenju.

Tedenska napoved

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju rib. Z njeno energijo boste zasanjani, romantični, intuitivni, kreativni in zelo sočutni. Na prvo mesto stopa smisel za skrite energije življenja. Intuicija vam bo omogočila, da brez izražanja besed zaznate situacije. Čutili boste razpoloženja drugih in se zaradi tega pogosto počutili tudi preobremenjene. Ob sebi boste želeli ljudi, ki ščitijo vašo občutljivost in vas spodbujajo k ustvarjalnosti. Čustveno boste zelo dojemljivi, zato boste hrepeneli po tem, da se povezujete samo s tistimi, ki vredni zaupanja in razumevanja. Zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom bo vaš spomin odličen.

V torek boste čez dan umirjeni in zaprti v svoj svet. Proti večeru pustnega torka pa luna prehaja v znamenje ovna. Veliko bolj boste zainteresirani za reševanje zapletov in pripravljeni tudi na kaj novega. Ta vpliv lahko, če mu dovolite, spodbudi življenjsko silo in vitalnost. 

V tem času lahko neobčutljive pripombe udarijo s hitrostjo in eksplodirajo v konflikte. Dobra novica je, da se bodo nesporazumi končali tako hitro, kot so se začeli. Ta vpliv je v nasprotju s timskim delom, vendar je koristen za osebne izzive, zato tekmujte proti lastnim omejitvam. Bodite drzni in pogumni, spoznajte vse, čemur ste se v preteklih dneh izogibali. 

Ne skrbite tudi v sredo za predanost in pustite disciplino, saj boste uspeli le s spontanostjo. Pravzaprav vam dopuščanje napak omogoča svobodo, ki je potrebna za odkrivanje novih stvari.

V četrtek se vas bo dotaknila konjunkcija med Luno in Venero. Prihajajo dobre novice, ki vam prinašajo upanje na boljši jutri. Uživali boste v dobri družbi in odlični hrani, znali si boste vzeti čas zase.

V petek preide luna v znamenje bika. Ta vpliv je odličen pokazatelj, da bi se morali nagibati k praktičnim zadevam. Vaše želje bodo močne, globoke in neomajne. Sentimentalni in topli boste sposobni zaščite sebe in lastne interese. Sedaj boste resnično doma v svojem telesu, vse kar se bo dogajalo, boste intenzivno zaznavali in čutili. Bik je počasen, kar pomeni, da bo vse temeljito in okusno. 

Ta vpliv vam omogoča, da ste osredotočeni na eno stvar. Navdihuje vas, da se spustite v nekaj v celoti, da se pomaknete do konca. Energija bika vam lahko pomaga odkriti vaš naravni talent. Lahko se znajdete v gori obveznosti, vendar boste kljub temu uživali v resničnem napredku. Vaša potrpežljivost vam bo omogočala, da razkrijete svoje sanje.

V soboto boste svoj čas namenili družini in bližnjim. Morda ne boste najbolj veseli, vendar boste kljub temu notranje umirjeni in zadovoljni. Če vas bodo povabili, se boste z veseljem odzvali.

Tudi nedelja bo umirjen dan, ki ga boste zvečer, ko luna preide v znamenje dvojčkov, zaključili bolj razigrano. Pričakujte lahko klepete dolgo v noč.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še