Sonce v Vodnarju: V tem tednu boste lahko dosegli več kot običajno

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 25. do 31. 1. 2020.

Sonce v Vodnarju: V tem tednu boste lahko dosegli več kot običajno (foto: pixabay) pixabay
24. 1. 2021

Teden, ki ga bo polepšal vpliv Sonca v znamenju vodnarja vas bo povabil k temu, da začnete bolj gledati nase. Ena od izstopajočih značilnosti bo nepripravljenost slediti standardni, uhojeni poti. Z naprednim razmišljanjem lahko pride do nespoštovanja starih načinov razmišljanja in delovanja. Čeprav boste odprti za teoretične spremembe, ste lahko tudi trmasti. Samostojni in radovedni boste, v širšem smislu strpni, vendar le če boste v nekaj popolnoma zaupali. Na prvo mesto boste postavljali odkritost. Potrebovali boste prostor in cenili osebno svobodo. Z veseljem boste naredili ali vrnili uslugo. 

S širokim in logičnim umom, ki ga bo zračna energija še okrepila, boste lahko dosegli več kot običajno. Privlačile vas bodo zapletene in znanstvene ideje. Vse se bo odvijalo v duhu ustvarjanja boljšega sveta. Ne boste prenesli, da bi vas drugi dušili ali omejevali, zato se boste ob takšnih poskusih odločno postavili zase. V pozitivnem smislu boste družabni, očarljivi in ​​prijazni. 

Merkur v znamenju vodnarja prinaša več spretnih odločitev in pogumna dejanja. Ničesar se ne boste ustrašili, zmoti vas lahko le počasnost nekaterih v bližini. Hlastali boste po novem znanju. V soboto, ko se začne gibati retrogradno, pričakujte nekaj zapletov in želja, ki pa morda ne bodo takoj uresničene.

Ljubezen si bo treba v tem tednu prislužiti, saj se Venera nahaja v znamenju kozoroga. Odnosi bodo temeljili na skupnih ciljih in pripravljenosti, da preživite skupaj tudi najtežje trenutke. Venera v Kozorogu nagrajuje trdo delo v odnosih, pomaga določiti težave in se zaveže, da jih bo rešila. Odnose boste dojemali veliko bolj resno. Ta tranzit vas vodi k temu, da si prizadevate, da bi dobili ljubezen in naklonjenost, ki si jo resnično želite. Enak resen učinek ima ta vpliv na vse stvari povezane z lepoto, želeli si boste bolj umirjen slog. Prav tako je to pravi čas, da začnete z umetniškimi prizadevanji, o katerih ste razmišljali. Povežete se lahko z lastno notranjo avtoriteto in se prilagodite vsemu, kar morate storiti, da svojo kariero dvignete na naslednjo stopnjo.

Mars v znamenju bika bo tisti steber, na katerega se lahko naslonite, če se boste počutili žalostni, razočarani ali neuspešni. Prinaša vam moč ter odločnost, potrebno za dokončevanje določenih pomembnih stvari. Lažje se boste povezali s sabo in nadaljevali s smiselnim slogom. Na malenkosti boste sposobni pozabiti, prelomnice pa bodo bolj učinkovite kot običajno.

Jupiter in Saturn vas bosta še naprej polnila z vodnarjevo energijo, ki bo najboljše vplivala na tiste, ki si boste dovolili biti napredni in inovativni. 

Tedenska napoved

V ponedeljek boste površni, raztreseni in klepetavi, saj vas bo spremljal vpliv lune v znamenju dvojčkov. Na misel vam bodo prišle številne zadeve, vendar se jih boste težko lotili zbrano. Ne boste se ustavljali tam, kjer se vam to ne bo zdelo smiselno. V ljubezni boste strastni in vzhičeni, vendar ne najbolj nežni in prilagodljivi. Všeč vam bodo novi in enostavni prijemi. Ob 19.51 uri se luna pomakne v znamenje občutljivega raka, zato bo noč nemirna, polna raznih analiz.

V torek in sredo boste delovali s pomočjo energije lune v znamenju raka. V tišini boste znali sprejeti odločitve in se povezati s svojim notranjim bistvom. Malce boste nesigurni v to, kaj je prav in kaj je narobe, zato se povežite pri večjih odločitvah z bližnjimi, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. Vezani se boste najraje zadrževali v partnerjevem objemu. Več kot strast vam bodo tokrat pomenile tople besede, povezane s prijetno energijo. Čeprav bodo na plano stopila speča čustva, boste kljub temu dovolj odločni, da sprejmete določene zadeve, ter da se nekoliko bolj prilagodite nastalim situacijam.

Če ne boste dobili tistega, kar si želite, lahko postanete zoprni. Ne boste se počutili preveč samozavestno in varno, zato se lahko pojavi tudi kakšna solza. 

V četrtek preide luna v znamenje leva. Njena energija vam prinaša kljub Polni luni več lahkotnosti in manj komplikacij. Imeli boste občutek, da zaznavate dogajanje v drugih barvah, zato boste razposajeno iskali nove rešitve in se usmerjali k boljšemu jutri. Zelo boste optimistični, vendar pa ne boste prenesli, da vas kdorkoli ali karkoli omejuje. Vaša prizadevanja za boljši finančni položaj bodo usmerjena v nove ustvarjalne projekte, manjkalo bo le nekaj prilagodljivosti. Zaradi vpliva Polne lune nikar v avtomobilu preveč ne pritiskajte na gas.

V petek prihajajo s konjunkcijo med Soncem in Jupitrom ustvarjalne energije in razbremenitve. Dan je odličen za vlaganja in razne prošnje, ki bodo obrodile sadove. Če se že nekaj časa želite z nekom soočiti, je sedaj pravi čas, da to tudi storite. Uspešni boste tudi pri pogovorih z nadrejenimi. 

V soboto ob 9.02 uri preide luna v znamenje resne device. Prihaja manjši občutek nemoči, če ne boste opravili vsega dela, ki vas čaka. Vpliv vas bo opozarjal, da morate čim prej narediti resen načrt kako spraviti svoje finance v bolj spremenljivo obliko in doseči, da ste na tem področju bolj sproščeni.

Tudi v nedeljo boste morali obračunati z nekaj lastnostmi, ki vas ovirajo pri razvijanju osebnosti. Čiščenje, pospravljanje in organiziranje bodo dejavnosti, ki vam bodo nekako samoumevne, zato se jim ne boste izogibali. Uživali boste ob pogledu na pospravljeno stanovanje, razpuščenosti si tokrat ne boste dovolili.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: