Ta teden nas bo zajela energija ŠKORPIJONA, ki se bo kanalizirala preko Sonca, Merkurja in Venere

Podrobna napoved za prvi teden novembra. Kakšen bo vpliv planetov?

Ta teden nas bo zajela energija ŠKORPIJONA, ki se bo kanalizirala preko Sonca, Merkurja in Venere (foto: shutterstock) shutterstock
31. 10. 2022

Teden bo zajela energija škorpijona, ki se bo kanalizirala preko Sonca, Merkurja in Venere. Končno se bo v odnosih pokazala prava slika, ki bo vsekakor olajšala odločanje. Hkrati boste pod močno napetostjo in vsakodnevno boste prisiljeni poslušati kritike drugih, česar ste že nekako navajeni.

Zavedajte se, da ni toliko pomembno, koliko moči imate, ampak, ali jo znate uporabiti pozitivno in koristno. Intenzivna energija se bo poigrala s čustvenim življenjem, ki ga bo obrnila nekoliko na glavo. Da se boste znašli, bo potrebo le upoštevati svoja resnična čustva in postaviti razum nekoliko na stranski tir, saj bi si zamujene priložnosti lahko kasneje očitali. Na področju dela bodo mimo vas bliskovito bežale različne priložnosti, ki jih boste sprejemali z navdušenjem, nikar ne pozabite na droben tisk.

Kljub stabilnosti in samozavesti se lahko na trenutke pojavi tudi nekaj omahljivosti in nezadovoljstva, še posebej, če ne boste takoj dobili ali uredili, kar si želite. Zaznave bodo močne, vsebovale bodo tudi kanček strasti, ki ga lahko tisti, ki se ukvarjate s kreativnimi dejavnostmi izkoristite.

Zdravje vam bo dobro služilo, ženske pripadnice pa namenite nekaj več skrbi ginekološkemu področju, ki bo tokrat žarišče. Ves čas boste na preži, pripravljeni na boj ter osredotočeni nase.

Približali se boste tudi globini svojih misli, vendar s pridihom nemira in napetosti, ki se bo odražala tudi v poslovnih odnosih. Pojavi se lahko tudi ljubosumje in želja po maščevanju, ki jo skušajte čim prej pogasiti ali utišati. Vse boste doživljali izredno intenzivno, tudi opazke svojih sodelavcev in bližnjih. 

VPLIV MERKURJA

Merkur bo piker in malce sarkastičen, zato vam lahko v zoprnih situacijah uide kakšna neprimerna beseda, kar boste težko popravili.

Skozi teden bo nekoliko omejen spekter doživljanj, ne boste se mogli prav sprostiti. V službi bodo veliko zahtevali od vas, a priznanja in zadoščenja ne boste dočakali. Vpliv vas bo opozarjal, da je vaša naloga, da spremenite svoj življenjski slog in se več sproščate in poglabljate vase, kar vam včasih predstavlja skoraj nemogoč podvig.

Zaustavili se boste le tam, kjer je to resnično potrebno. Prilagajanje vam ne bo najbolj pisano na kožo, saj boste prepričani, da mora obveljati vaša beseda. Izognite se zapletom, nepomembnim malenkostim in previsokemu egu, saj vas vse to vodi v večje nezadovoljstvo.

VPLIV VENERE

Na plano lahko z Venero priplava delček tega, kar nosite v sebi, tudi kakšna skrita misel. Čustveni in občutljivi boste svoja prava čustva želeli potlačiti, vendar lahko slej kot prej izbruhnejo, tudi v obliki besednega dvoboja.

Pozorno boste ocenjevali ljudi v svoji bližini in se po tihem odločali, koga boste resnično spustili v svojo bližino. Ta vpliv vam bo vlival željo po izobraževanju, znanju in raziskovanju, zato se skušajte pomikati naprej. Poudarjena bo tudi močna navezanost na tiste, ki jih ljubite in spoštujete.

Ljubljeni osebi se boste predajali v celoti, podobno naklonjenost pa boste pričakovali tudi v obratni smeri. Temne misli in poglobljeni pogovori vam bodo v negativnem smislu kradli energijo. Pozorni bodite na skrite znake, kako lahko izboljšate način, ki ste si ga izbrali za dosego cilja. Zadeve, ki bodo zahtevne vas bodo hitro spravile iz tira, zato bo potrebno delati na notranji umirjenosti.


VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek boste stopili z energijo lune v kozorogu, zato o vsaki zadevi najprej diplomatsko razmislite, šele nato spregovorite. Vzdušje bo tudi zaradi konjunkcije, ki prihaja sumničavo in zadržano, kar se bo odražalo v medsebojnih odnosih. Previdni boste pri vsakem stiku, situacije ne boste videli objektivno, težko vas bo prepričati in navdušiti. Naredili boste tisto kar lahko in nato se boste umaknili v svoj svet, saj se boste začeli zavedati, da je vaša največja moč v prilagoditvi dani situaciji. Ob 16.43 uri prehaja luna v vodnarja, zato pričakujte notranje preobrazbe, ki vas bodo spodbudile k temu, da boste zavrgli določne vzorce vedenja. Vsekakor ne boste več molče trpeli, ampak boste zavrgli neučinkovite metode in si privoščili razigrano noč čarovnic.

V torek, ko poleg lune v vodnarju nastopi prvi krajec boste lažje ugotovili, kateri ljudje vas v resnici podpirajo in kateri vam le mečejo polena pod noge in ne želijo, da ste zadovoljni. Občutek boste imeli, da ste naredili določene premike v pravo smer in tokrat ne bo težko najti ustrezne poti. Prilegel se vam bo sprehod, ki vas bo notranje umiril in hkrati sprostil. Ukvarjali se boste s svojimi domačimi, veseli boste, da jim lahko nudite brezpogojno pomoč.

V sredo vas energija lune v vodnarju vodi k jasnemu izražanju čustev. Zadeve, ki so vas vlekle navzdol, počasi postajajo pretekla neznanka. Svoje misli boste usmerili h konkretnim ciljem, ki ste jih v zadnjem času precej zanemarili. Odnosi bodo dobili pravo, prijetno podobo in samota bo nekaj, kar vas bo v bistvu plašilo. Zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom pa bo primanjkovalo vztrajnosti. Ob 19.46 uri prehaja luna v znamenje rib, zato bo večer obarvan z nežnostjo.

Poglobite se v četrtek, ko bo luna v ribah v dejavnosti, ki vključujejo kreativnost ter fizično in miselno prisotnost. Povečano bo čutenje in dojemanje okolice, kar lahko zaradi neprestanega iskanja odgovorov privede tudi do utrujenost. Ustrezal vam bo ritem, ki vam omogoča dovolj počitka. Začutili boste izredno delovno vnemo, saj boste želeli ugotoviti koliko lahko dosežete sami, brez pomoči drugih. Ko boste razčistili večino nesporazumov in postavili meje boste zopet začutili, da se lahko povezujete.

Petek bo zasanjan dan, saj prihaja poleg energije rib tudi konjunkcija med luno in Neptunom. Spremljali vas bodo bujna domišljija, dober spomin in dobra sposobnost vizualizacije. Ker boste bolj občutljivi, se boste težje zbrali in osredotočali. Delovanje bo zamegljeno s čustvi, zato se ne lotevajte stvari, ki so materialne narave. Boljše se boste počutili, če se boste usmerili v spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Pomembni bodo odnosi z družinskimi člani. 

V soboto prehaja luna v znamenje ovna, zato boste začeli sprejemati hitre odločitve, težko se boste dlje časa zadrževali na enakem mestu. Vse boste sprejemali z dobro voljo, le prilagajanje vam bo povzročalo težav, saj boste imeli občutek da čisto vse veste in znate sami. Pojavi se lahko tudi nekaj nemira in napetosti, vendar brez težine, ki bi vas obremenjevala. 

V nedeljo pričakujte razgiban dan, skrbelo vas bo le napeto vzdušje doma, še posebej, če ste že nekaj časa v napetih odnosih, saj boste deležni negodovanja. Bodite strpni in poizkusite s svojim nežnim pristopom rešiti celotno situacijo. Vitalnost in neverjetna energija vam omogočata, da se boste z veseljem podali na kakšen izlet. Pomembno vam bo, da se vsi v vaši bližini počutijo zadovoljne.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: