Napoved za ta teden: Osvobodite se napetosti!

Tedenska astro napoved za obdobje od 30. avgusta do 5. septembra 2021.

Napoved za ta teden: Osvobodite se napetosti! (foto: pexels) pexels
30. 8. 2021

Sonce v znamenju device vas bo povabilo v čas resnih odločitev, realnih pogledov na svet in želje po napredku. Največ se bo dogajalo na poslovnem in finančnem področju, saj boste vztrajni, motivirani in pripravljeni tudi na odrekanje. To je nekoliko analitičen, vendar produktiven čas, ki prinaša boljše rezultate kot preteklo obdobje. Odličen čas, da načrtujte svojo karierno pot, saj se vam bo v prihodnje zagotovo obrestovalo. Pojavili se bodo rezultati, po katerih ste hrepeneli, ali pa so se vam celo zdeli nemogoči. 

Videz in zdravje bosta v tem obdobju zelo pomembni področji, nepravilnosti si tokrat ne boste dovolili. Bodite prijazni do vseh in negujete odnose, saj so v tem obdobju zelo pomembni. Vse, kar vas je do sedaj na področju dela skrbelo, se lahko razblini, če boste le želeli. Ozračje bo umirjeno, privlačili vas bodo ljudje, ki znajo poslušati in ne govorijo preveč.

Številne napake drugih boste težko sprejemali, zato se vam lahko zgodi, da boste ob neprimernem trenutku izrazili svoje mnenje. Postali boste odgovorni in začeli boste sodelovati v ožjem ali širšem družbenem okolju. Čustveno boste v določenih situacijah preobčutljivi, vendar to sodi k premikom, ki se bodo odvijali v tem času. Bodite predvsem dosledni in pošteni, kar vam bo dolgoročno omogočalo lažje delovanje. 

Merkur, ki v ponedeljek prične svojo pot v znamenju tehnice, bo ustvaril vzdušje, ki bo naklonjeno predvsem tistim, ki ste umirjene narave. Komunikacija med vami in pomembnimi poslovnimi partnerji ali nadrejenimi bo bolj prijetna ter sproščena. Začeli se boste zanimati za različne oblike dodatnega izobraževanja, najbolj vas bo zanimalo učenje tujih jezikov. Če iščete novo zaposlitev, boste tokrat zelo uspešni na razgovorih. V negativnem smislu se bodo vrstila nihanja razpoloženja. Misli bodo v enem trenutku zelo dejavne, v drugem pa popolnoma zaspane in neaktivne. Ne zadajajte si preveč zahtevnih nalog, saj vas bodo popeljale le v slabo voljo in nemoč. 

Venera se nahaja v znamenju tehtnice, kjer se odlično počuti, zato bo čas pred vami potekal v znamenju ljubezni, ki jo boste negovali, poglabljali in razvijali. Veliko boste stavili na zunanji videz, ki bo tokrat dodelan do potankosti. S svojim optimizmom in dobro voljo boste vplivali na ljubljeno osebo, da se bo lažje osredotočila na svojo prihodnost in izbrala za vaju pravo pot.

Napoved za vsak dan posebej

Luna v znamenju dvojčkov vas bo v ponedeljek v povezavi z vplivom Zadnjega krajca lahko osvobodila napetosti. Zadeve, ki so vas vlekle navzdol, ter vas notranje vznemirjale bodo kar naenkrat bolj nepomembne. Zaradi zračne lahkotnosti, lahko očarate pomembno osebo, ki vam bo kompliment prijazno podarila nazaj. Čeprav se boste entuziastično podajali v ustvarjalne projekte, pričakujte površen pristop ter premalo vztrajnosti. Osreči vas lahko dodaten hobi, ki vas bo popeljal k zanimivemu dogajanju.

Besede vam bodo tudi v torek spontano bežale z jezika, tako da boste znali poiskati pravo besedo ob pravem času. Bolj boste tolerantni do drugače mislečih, vendar pa ne boste prenesli, da vas kdorkoli omejuje. Raje kot za romantične trenutke v dvoje pa se boste odločili za družbo. Čas je ugoden tudi za sklepanje novih partnerstev, še posebej pri tistih, ki delate z ljudmi.

V sredo luna prehaja v znamenje nežnega raka, zato bodo pomembni le ljubezenski pripetljaji. Želeli boste ohraniti delovni ritem, zaradi katerega ste sicer izčrpani, po drugi strani pa boste dobivali notranje, podzavestne potrditve, da ste na pravi poti. Potopili se boste v sanjarjenje ter razmišljali o tem, kako bi lahko bilo vaše življenje drugačno. Priporočljivo je, da se ne obremenjujete preveč z negativnimi občutki, saj vam jih lahko posredujejo osebe, ki vam ne privoščijo sreče.

V negativnem smislu lahko tudi v četrtek marsikaj, kar je povezano z vašim notranjim doživljanjem, pripleza na plano, zato ne bodite presenečeni, če bo ob spominu na kakšno situacijo prisotna tudi solza. Naklonjeni boste notranjemu čiščenju, zato se ne trudite preveč ostati navidezno hladni. Pazite tudi v prometu, saj boste na trenutke preveč v svojem svetu. Tudi pri zahtevnem in preciznem delu se lahko zmedete.

V petek luna ob 17.58 uri preide luna v znamenje leva. Zaznali boste dobro voljo in optimizem, ki enostavno ne bosta dovolila biti slabe volje. Trde situacije bodo od vas sicer zahtevale nekaj prilagajanja, vendar boste lahko kljub vsemu sproščeno prikorakali do svojega cilja. Ponosni boste in odleglo vam bo, saj ste bili do zdaj čustveno precej obremenjeni.

Tudi v soboto in nedeljo lahko pričakujete spontanost in srečo, tudi na področju financ in raznih dogovorov. Sedaj lahko lažje zgladite morebitne spore in nesporazume, saj se boste kljub visokemu ego znali tudi opravičiti. Pozitivna čustva se bodo izražala v spontanem in iskrenem doživljanju vsega, kar vas bo obdajajo. Čisto nič vam ne bo težko, tudi na pomoč boste znali nesebično priskočiti.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: