Tedenska napoved: Mlaj bo prebujal razne občutke

Tedenska astro napoved za obdobje od 6. do 12. septembra 2021.

Tedenska napoved: Mlaj bo prebujal razne občutke (foto: shutterstock) shutterstock
6. 9. 2021

Sonce v znamenju device vas vodi v plodno obdobje. Prihajajo lekcije, v smeri da se vse odvije boljše, če ne hitite, saj se Sonce v tem znamenju trudi, da ohranite natančnost in premišljenost.

Delovali boste z lepim tempom, vendar le, če se boste z določenimi obremenitvami pripravljeni soočiti. Sedaj lahko nekaj več storite za svoje zdravje, saj sta gibanje in zdrava prehrana najbolj značilni značilnosti device, ki je stabilno znamenje, natančno, varčno in zna dobro organizirati stvari. Čeprav bo želja po napredku zelo izrazita, vas bodo določeni dejavniki ves čas motili, zato se lahko pojavi tudi nekaj splošnega nezadovoljstva. 

Ker je danes velik del našega življenja povezan z denarjem je dobro v tem obdobju razmišljati tudi o tem, da kolikor je mogoče uredite finančno stanje. 

Čustva pa se bodo vse bolj spremenila v stabilno obliko. Veliko bolje boste organizirani, lažje boste pričeli s telesno vadbo, morda tudi s kakšno dieto. Manj boste mislili in več boste čutili. To pa bo dobro zato, ker boste takoj zaznali, kdo vas bo želel prinesti okrog. 

Zaradi vpliva Merkurja v znamenju tehtnice se lahko postavite za določena načela, lahko si priborite takšen položaj, da vas bodo bolj spoštovali. Veselili se boste družabnih uspehov in prevevalo vas bo zadovoljstvo zaradi uspehov, ki ste jih doživljali v zadnjem času. 

Z Venero v tehtnici boste do petka, ko Venera preide v škorpijona, iskali razloge, da bi lahko nekaj spreminjali. Začutili boste, da si želite več dotikov, romantičnih gest in pozornosti. Težko boste karkoli zamerili, saj boste umirjeni in prijazni, tudi do tistih, ki vam niso najbolj naklonjeni. Čas je primeren za zgladitev sporov.

Napoved za vsak dan posebej

V ponedeljek vas bo popeljal vpliv lune v znamenju device. Ne dovolite, da vas neuspešne situacije razjezijo ali celo razžalostijo, raje iz njih potegnite najboljše. Vztrajno boste začeli popravljati, kar boste imeli občutek, da lahko izboljšate in pri tem boste celo zelo uspešni. Zakopali se boste v delo in pozabili na prijetne stvari.

Tudi v torek je čas, ko boste imeli odličen smisel za denarne zadeve, zato je pametno naložiti svoj denar. Če ste imeli do sedaj občutek, da letite z oblaki, sedaj sledijo konkretne streznitve. Mlaj bo prebudil občutke, ki vas bodo pomirili v dolgoročni smeri. 

Več o tokratnem mlaju si preberite TUKAJ. 

Sredino jutro, ko luna preide v tehtnico, bo bolj občutljivo. Premišljeno boste odreagirali in usmerili svojo energijo drugam. S spremembo načrtov boste naredili nekaj dobrega in zato boste zadovoljni s seboj. Težko boste zaradi želje po ugajanju branili svoje interese, zato se v kočljivih situacijah prilagodite. Ljubezenski pripetljaji bodo navdihovali tudi tiste bolj hladne in zadržane. Zaželeli si boste pozornosti ter posteljnih radosti. Iskrene besede vas lahko popeljejo k odgovorom, ki jih iščete že nekaj časa. Presenečeni boste tudi nad medsebojnimi odnosi, ki bodo bolj prijetni.

V četrtek se bo energiji lune v zračnem znamenju pridružil vpliv konjunkcije med Luno in Merkurjem, zato bo vaše zanimanje usmerjeno k izobraževanju ter širjenju obzorij. Z veseljem se boste lotili vseh birokratskih zadev, s katerimi ste v zadnjem času odlašali. Delovali boste na različnih frontah, sami sebe boste prehitevali ter kakšno stvar naredili tudi površno. Pojavijo se lahko prebavne težave saj bo vaš želodec na trenutke nemiren.

V petek zjutraj, ko luna preide v strastnega škorpijona, se bodo začele kopičiti podzavestne zadeve, ki že nekaj časa želijo priplezati na plano. Pomembna simbolika vpliva je, da iz vašega življenja odstrani dele, ki vam ne služijo več. Postali boste zelo zahtevni, zato vas bo na vseh področjih tokrat težko zadovoljiti. Iskali boste napake, tudi tam, kjer jih ni. Aspekt med Luno in Venero bo poskrbel, da se bo veliko dogajalo na področju čustev. Prebijali se boste skozi določene misli, blokade in skrivnosti, kljub temu boste ohranili nasmeh na ustnicah. Nakopiči se vam lahko tudi nekaj notranjih strahov, s katerimi se bo čim prej potrebno soočiti.

V soboto boste prodorno iskali rešitve, o lenobi ne bo sledu.

V nedeljo ob 10.34 uri prehaja luna v znamenje strelca. Vpliv vas bo popeljal k obujanju spomina na vse lepe trenutke, ki ste jih preživeli. Odpravili boste lahko komunikacijsko blokado, končno se boste lahko bolj odkrito pogovorili s svojimi prijatelji ali domačimi in veliko lažje boste osebnostno napredovali.

Pripravil: Horoskop.si

Vas zanima tudi