MLAJ že vpliva na nas. Kaj nam prinaša tokrat?

Pred nami je prazna luna oz. mlaj. Nastopi v torek, 7. septembra, ob 02.52 uri zjutraj.

MLAJ že vpliva na nas. Kaj nam prinaša tokrat? (foto: profimedia) profimedia
6. 9. 2021

Pred nami je septembrski mlaj v znamenju device. Pod vplivom njegove energije smo lahko malce raztreseni in napeti, zato je pomembno, da smo čim bolj prisotni v trenutku, povezani s seboj in prizemljeni. 

Lahko se vsaj za hip ustavimo, zapremo oči in občutimo, kakšne energije so prisotne. Kaj občutimo v svojem telesu? Denimo v glavi in kaj v prstih na nogah in v rokah? Če se večkrat ustavimo, da pogledamo vase, kako smo, bomo lahko bolj prisotni tukaj in zdaj in težje nas bodo stvari vrgle iz tira. 

Temačnost mlaja simbolizira dve stvari. Na eni strani sporoča, da bodimo pomirjeni s tem, da v času teme običajno ne vemo točno kam gremo in sprejmemo negotovost, ki jo tema prinaša. Tema namreč simbolizira potrebo po iti vase, po umiku iz zunanjenga sveta. 

Temno nebo pa je hkrati tudi simbol za potenical. Predstavlja prazno platno, ki čaka, da ga poslikamo s svojimi inspiracijami. To je čas za kreacijo in posaditev semena za nov cikel, ki je pred nami. 

Tudi devica sporoča, kako pomembno je biti prizemljen in povezan z Zemljo. 

Morda si bomo poželeli novih stvari, izletov in avantur. A mlaj prinaša tudi energijo, s katero se lahko povežemo s svojim notranjim otrokom in dobimo uvide v medgeneracijske rane. 

Raziskujemo lahko katere navade, prepričanja in obnašanja smo povzeli v otroštvu, pa nam sedaj ne služijo več. Poglejte, kako se manifestirajo v sedanjosti? 

Lahko izkoristite ta čas za ozaveščanje in zdravljenje teh ran, ki se prenašajo iz roda v rod. Medgeneracijske travme so lahko povezane tudi z okoljem, v katerem živimo. 

To delo ni lahko, a vse bolj se prebuja potreba, da to v tem času storimo. Počasi, nežno zberimo moč in zavedanje za prekinitev teh verig. 

Če delate na tem že nekaj časa, pa je lahko prav mlaj čas, ko se v vas zgodi določen premik. 

Včasih je dovolj, da nekaj samo ozavestimo. Zelo malo verjetno je, da bomo dobili kar vse odgovore. A prav z ozaveščanjem se pričnejo spremembe.  

Hkrati, ko zdravite stare rane, pa ne pozabite poskušati novih stvari in ustvarjati novega, ki bo zapolnilo mesto starega. 

Če vas pričenja zibati levo in desno naprosite energijo device, da vas prizemlji. 

Devica nas uči, da imamo v sebi moč, da preživimo vse divje nevihte. Povežite se z Zemljo in z virom ali izvorom. Naj se zbudi potrebna moč v vas. 

Povzeto po: foreverconscious.com

Preberite si še: