Napoved za ta teden: Trmaste in čutne energije v odnosih

Tedenska astro napoved Sensa astro klub za obdobje od 3. do 9. maja 2021.

Napoved za ta teden: Trmaste in čutne energije v odnosih (foto: shutterstock) shutterstock
3. 5. 2021

V tednu pred vami se vas bo dotaknil vpliv Sonca v znamenju bika, ki prinaša počasnost in premišljene odločitve. Trmaste in čutne energije se bodo prepletale v odnosih. 

V pozitivnem smislu lahko pričakujete prizemljenost, vzdržljivost, zanesljivost in zvestobo. Vaše zanimanje bo vključevalo materialno lastnino, kako ravnate in kako zaznavate zaslužek. Poudarjali boste lastnosti, ki jih cenite pri sebi in drugih, razmišljali boste o tem, kako doživljate svoje neposredno okolje in svoje čute. Prelevili se boste v pravega iskalca užitkov. Cenili boste vse, kar je umetniško in romantično.

Odločen značaj, potrpežljivost in ljubezen do razkošja vas vodijo k temu, da se počutite notranje umirjeni. Kljub harmoničnemu delovanju boste zelo dobro vedeli kje je meja in se znali tudi postaviti zase na odločen način. Z veseljem se boste podali v reševanje poslovnih težav in želi dobre sadove. Ne bo vam težko odrekati se, pomagati drugim in narediti tisto, kar lahko izboljša vaš položaj.

Merkur pa se v torek zavihti v znamenje dvojčkov. Vse boste želeli storiti naenkrat, zato boste lahko nekoliko površni in nerodni. Pričakujte tudi, da boste nekoliko bolj raztreseni kot običajno. Merkur se v tej poziciji ukvarja z dejstvi in ​​podatki. Komunikacija bo odlična, vendar boste prave odgovore težje zaznavali, saj se vam bodo izmikali. Iznajdljivost, ki prihaja, se bo dotaknila vseh področij, zato jo spretno uporabite v svoj prid.

Z vplivom Venere v znamenju bika vam bodo pomembne zadeve povezane z udobjem in varnostjo. Z močno razvitimi telesnimi čuti prihajajo lepi trenutki, še posebej v domačem okolju, ki bo tokrat vaš najljubši prostor. Finančni blaginji boste podarili več pozornosti kot običajno. Temna plat tega vpliva je, da ste lahko že ob najmanjšem dvomu ljubosumni in v odnosih preveč zahtevni. Vsako odstopanje od dnevne rutine vas lahko notranje obremeni. Potrebovali boste konkretne temelje, na katerih lahko gradite trden in stabilen odnos.

Mars v raku prinaša nekaj zapletenih situacij na področju čustev. Čeprav boste večino časa ponosni, se lahko prikradejo tudi trenutki občutljivosti, ki vas naj ne presenetijo s svojo vsebino.

NAPOVED ZA VSAK DAN POSEBEJ:

Ponedeljek bo zelo zanimiv dan. Zadnji krajec v znamenju vodnarja sicer prinaša nekaj nestrpnosti, saj boste želeli vse zaključiti čim prej, konjunkcija med Luno in Saturnom pa bo vaše skoke in odločitve nekoliko upočasnila in podarila preudarno razmišljanje. Na področju počutja pričakujte tisti, ki ste obremenjeni ali nemirni prebavne težave zaradi skrbi, lahko tudi zobobol. Pojavi se lahko tudi lažja oblika tesnobe, ki pa jo boste premagali z vodnarjevo borbenostjo.

V torek se boste sproščeno podali v naloge, ki se vam bodo zdele lažje kot običajno. Tokrat z zračno luno ne boste komplicirali, ampak se boste iznajdljivo in radovedno usmerili k najboljšim rešitvam. Všeč vam bodo svobodne odločitve, ki nikogar ne omejujejo. Vodnar vlada sklepom, zato kakšno vnetje ni nobena redkost, izognite se tudi daljšemu stanju na nogah. Bolj boste ustvarjalni, inteligentni in družabni. Razmišljali boste logično ter napredno, vaš smisel za humor bo obarvan z entuziazmom.

V sredo se bo luna nahajala v znamenju rib. Več bo dvomov in misli, ki vas bodo na trenutke postavljale v bolj temen navidezen prostor. Pričakujte sanjarjenje o tem kako bi lahko vaše življenje drugačno, če bi ravnali kako drugače in bi vam bila vaša usoda bolj naklonjena. Boljše bo, če se ne boste obremenjevali z negativnimi občutki, zato ne ostajajte v dvomih, ampak dvignite glavo in se podajte budno naprej. Pomaga vam lahko konjunkcija med Luno in Jupitrom, ki bo ustvarila boljše pogoje za delo in zabavo. Uživali boste v vsem lepem, težko se boste uprli dobri hrani, še posebej razim sladkim pregreham.

Konjunkcija med Luno in Neptunom vas bo v četrtek popeljala še v bolj intenzivno poglabljanje v preproste in manj preproste situacije. Odličen spomin za malenkosti in izostrena intuicija, s katero boste prišli do določenih pomembnih spoznanj vas vodita v višje dimenzije. Dan je zelo ugoden za meditacijo in branje duhovne literature, saj boste določene zadeve bolj razumeli in jih lažje popeljali v prakso.

Petkovo jutro bo dišalo po nežnosti in občutljivosti, po 13.52 uri pa se bo luna nahajala v ovnu, zato je na vidiku več dobrih novic. Pričakujte akcijo, hitrost in pogumne odločitve. Prihaja tudi povečana stabilnost na osebnem področju, saj vas negativne misli in vibracije ne bodo zanimale. Vseeno vam bo če boste slučajno naleteli na napake in nesporazume.

V soboto in nedeljo vas bo spremljala luna v ovnu, zato skušajte izkoristiti vse priložnosti, ki vam pridejo na pot. Vitalni in polni zamisli boste tako zelo prepričani vase, da vas bo zelo težko premakniti. Tisto, s čimer se ne boste strinjali, boste trmasto zagovarjali. Vaša borbenost bo močno povečana, zato kakšnih nežnih in romantičnih prijemov ne pričakujte. Bolj kot dotiki vas bodo prepričale besede in seveda konkretna dejstva.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: