Tedenski horoskop od 3. do 9. 5. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 3. do 9. 5. 2021 (foto: pexels) pexels
2. 5. 2021

OVEN

V ponedeljek, ko nastopi Zadnji krajec boste utrujeni, čeprav potrebujete le malo, da bi nadaljevali v pravi smeri. Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti. Pazite, da se ne bi sprli z nekom, ki vam bo na nekoliko oster način želel povedati svoje mnenje. Nima smisla, da se prepirate, prav pa je, da ste zvesti sebi in svojim željam. Konec tedna bo prišla priložnost, da naredite tisti korak, o katerem sanjarite že dlje časa. Morda se boste morali odreči nečemu, da bi izkoristili vse prednosti.

BIK

V tem tednu boste s pomočjo ugodne Venere v vašem znamenju najbolj cenili iskreno ljubezen. Marsikaj bo v vaših rokah, zato se nikar ne sprenevedajte, ampak začnite na začetku. Bodite odkriti, komunikativni in vse se bo odvilo v pravi smeri. Poskrbite konec tedna za veselje in prijetne urice v domačem okolju. Zaželeli si boste tudi popestriti svojo garderobo in biti kar se da privlačni za nasprotni spol. Če se bo v partnerstvu v nedeljo zatikalo, boste z levo roko razrešili dvome.

DVOJČKA

Vse se bo v ponedeljek in torek, ko bo luna v vodnarju vrtelo okrog določenih zadev, ki bodo od vas zahtevale, da se prilagodite. Končno se boste odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je utesnjevalo. Sprememba vam bo podarila nov optimizem in lažje soočanje. V soboto boste nemirni, ker nečesa ne morete rešiti tako hitro, kot ste si zamislili. Pazite tudi na zdravje, saj boste bolj občutljivi in dovzetni za lažje oblike bolezni. Pomaga vam lahko zdrava prehrana, v kombinaciji z gibanjem. 

RAK

Izredno dobro se boste počutili v družinskem okolju, kjer bo iskrenost igrala veliko vlogo. Nihče se vam ne bo mogel zlagati, saj boste zaznavali prav vse vibracije. Verjemite, določena rešitev je precej bolj očitna, kot se vam zdi ta trenutek. Čas je, da se premaknete naprej in si prenehate očitati. Malce boste tudi v soboto slabe volje, vendar te krivde ne boste pripisovali sebi, ampak drugim. Kljub vsej svoji predanosti se posvetite čustvom, ki vas dajejo, sicer se zlepa ne boste mogli umiriti.

LEV

Kariera bo v ponedeljek, ko nastopi Zadnji krajec v vodarju ključnega pomena in resno si boste zastavili cilje, tako da boste izrabili vsa sredstva, ki jih boste imeli na voljo. Nikar pa preveč ne pričakujte, saj lahko pride do razočaranja. V drugi polovici tedna boste polni energije in ustvarjalnih misli. Polepšajte malce svoj dom, poklepetajte sproščeno ob kavici in se nahranite z energijo, ki bo še posebej pozitivna v nedeljo.

DEVICA

Ljubezen vas lahko v sredo in četrtek, ko bo luna v ribah preseneti, zato ne obupajte prehitro. V četrtek boste težko ostali zvesti, saj vas bodo simpatične priložnosti posrkale vase s svojo zanimivo zgodbo. Običajno vas moti netaktnost drugih, toda tokrat boste vi raztreseni in nekoliko neodločni.  Ne najdete prave taktike, zato se vsaj glede dogovora držite zastavljenega in ne pretiravajte. Na poslovnem področju vas bodo navdušili za nove, ustvarjalne zamisli. Pripravljeni ste, zato ne oklevajte.

TEHTNICA

Zdravje vam bo v tednu pred vami dobro služilo. Z nekom od domačih lahko zgladita spor, ki se je pojavil predvsem zaradi ne sprejemanja drugačnega mnenja. V partnerjevih očeh bo zaznati lepe energije, saj boste presegli sebe. Počasi prehajate v bolj intenzivno obdobje. Vsakodnevnim težavam boste kos, ostalo vam bo tudi nekaj časa za sproščene debate. Naredili boste nekaj zahtevnega, kjer bi potrebovali tudi nekaj sreče. Če ste še samski, boste v spletnih klepetalnicah pogumno osvajali osebo, ki vam je všeč že na prvi pogled.

ŠKORPIJON

Vse, kar se vam je dogajalo v preteklih tednih bo potrebno razčistiti. Pustite, da ljubezen v tem tednu potuje po spontani poti. Ne ukvarjajte se toliko z nepomembnimi zadevami, nikar ne pretiravate z ljubosumjem. Zaupajte najdražjim, saj so oni tisti, ki vam bodo znali priskočiti na pomoč. V petek boste imeli največ moči in potem boste praktično le še urejali zadeve in razmišljali, kako bi si spočili. V nedeljo se bodo odvijale zanimive prigode. Na trenutke boste imeli občutek, da ste najboljši in najlepši.

STRELEC

Čustva bodo v tem tednu, ko vas bo božala energija Venere v znamenju bika ravno na pravem mestu. V družinskem okolju se bo ozračje nekoliko umirilo in ponovno se boste pokazali v lepši luči. Prevzemite pobudo, saj boste le tako zadovoljni. Nekoliko pa boste v petek utrujeni, ker se vam bo vse skupaj, kar se bo dogajalo, zdelo prenaporno. Ne sedite križem več rok, temveč si prizadevajte, da se vam čim prej zgodi nekaj lepega. Izrazite se s svojo povečano kreativnostjo, ki vam je najbližje. 

KOZOROG

Merkur, ki v torek preide v znamenje dvojčkov vam podarja dodatno energijo in spodbudo, s katero boste lažje prišli do želenega napredka na osebnem področju. Svojim obveznostim boste tokrat kos kot že dolgo ne. Pogovor bo prinesel prave odgovore in razbremenitev na finančnem področju. Sanjarjenje vam bo sicer v drugi polovici tedna prineslo zelo lepe rezultate. Lahko se zgodi, da se bo ideja, ki jo v sebi nosite že dlje časa, materializirala ter vas dolgoročno osrečila. 

VODNAR

V ponedeljek, ko nastopi Zadnji krajec boste razmišljali o novi možnosti, ki bo potrebna za vaše osebno duševno počutje. Znašli se boste v različnih situacijah. Iskali boste harmonijo, našli pa samo nemirne posameznike. Kljub trudu se vaše želje tokrat ne bodo izpolnile po pričakovanjih. Zato si vzemite čas, odklopite se in se pozabavajte. S svojim sproščenim in simpatičnim smehom boste pritegnili veliko pogledov. Naklonjenost planetov vas lahko konec tedna popelje v brezbrižno počutje, ki vam bo še kako odgovarjalo.

RIBI

Dobro premislite in pretehtajte svoje odločitve, saj na neko zadevo niste najboljše pripravljeni. Posvetite svoj čas denarju in sestavljanju novih ciljev, saj ste prazni in nekoliko nezadovoljni. Proti koncu tedna boste končno občutili notranji mir, saj bo ritem življenja simpatičen. Pozitivni koraki vam prinašajo zadovoljstvo, saj boste v pravem trenutku naredili večji korak in dosegli nekaj pomembnega. Finančno se bodo stvari uredile tako, da boste končno zadihali. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: