Tedenski horoskop od 1. do 7. novembra

Kaj napovedujejo zvezde za vaše nebesno znamenje?

Tedenski horoskop od 1. do 7. novembra (foto: Pexels) Pexels
31. 10. 2021

OVEN

Razočaralo vas bo dejstvo, da v torek, ko bo luna v tehtnici nihče ne bo opazil problema, ki se vam zdi ključen v smeri nadaljevanja pomembne situacije. Vzemite zadeve v svoje roke, z nekaj truda boste kos izzivu. Obeta se vam tudi pohvala. Ne zapletajte v zadnjih dneh tedna, ko boste bolj nemirni stvari, temveč si poiščite najpreprostejšo pot, po možnosti pa še popazite glede števil in datumov. Pokažite svojo pokončno držo in se s poštenimi nameni zavihtite tja, kamor si želite.

BIK

Poskusite se v ponedeljek, ko bo luna v devici na zasebnem področju čim bolj zbrati. Ponovno boste obudili stara čustva, zato morate biti še posebej budni. Previdni bodite v odnosih z družino, saj vas ne bodo razumeli na pravi način. Prihaja občutek, da so vas doletele vse stvari, ki vas vznemirjajo. Na poslovnem področju pričakujte v petek nekaj nesporazumov, še posebej če se niste navajeni prilagajati. Pokažite več iznajdljivosti in lažje boste poželi kakšen prijeten kompliment.

DVOJČKA

Teden pred vami bo kljub prazniku, ki bo obudil preteklost izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Ne zaključujte še in se ne odločajte samo na podlagi čustev, saj Mars v škorpijonu zahteva premišljen pristop. Priklopite se konec tedna na energijo poguma in samozavesti in naredite tisto, s čimer odlašate. Prijaznost bo ključ, ki bo omogočil, da boste v marsičem pustili svoj s simpatično energijo obarvan pečat.

RAK

Na področju osebnih odnosov, boste v torek in sredo, ko bo luna v tehtnici kljub težavam radodarni in pripravljeni pomagati, tako da se boste s prijatelji in najdražjimi odlično razumeli. Nekoliko bolj boste konec tedna raztreseni, čeprav se vam bo zdelo, da so vaše misli jasne, bo splet okoliščin od vas zahteval poglobitve. Ne imejte, če storite kakšno napako občutka krivde in slabe vesti, to je le življenje in prav nihče ni popoln.

LEV

Čustva, ki jih čutite do nekoga, vas bodo zaradi Marsa v škorpijonu popolnoma preplavila. Prava odločitev se bo nakazala sama od sebe, do takrat ohranite nekaj zadržanosti. Zadeve, ki jih niste speljali do konca, se lahko zakomplicirajo. Možne so finančne in poslovne posledice, predvsem pa tokrat ne boste mogli ohraniti mirnih misli. Stvari, ki so vam pisane na kožo boste rešili z levo roko, poleg tega se boste znašli v prijetnem ljubezenskem objemu, ki prinaša toplino in prebuja sočutje.

DEVICA

Poleg smisla za sodelovanje boste pokazali tudi nenavadno odločnost, ki bo zaslužna za pohvalo. Kmalu zatem boste spoznali, da ste si s takšnim korakom rešili zoprno situacijo. Čutili boste, da trenutek ni pravi, da bi delili svoje poslovne načrte, kar ne pomeni, da vanje niste popolnoma prepričani. Prav kmalu se bo izkazalo, kje se skriva prava resnica in kaj lahko pričakujete od določenih situacij. Ko boste prepričani, da je konec nesporazumom, prihaja še zalogaj, ki bo povezan z osebno odločitvijo.

TEHTNICA

Nimate dovolj časa za vse kar ste si zastavili, kar vas pošteno vznemirja. Vključite svoje možgane, priklopite se na vibracijo Sonca v škorpijonu in ugotovite, kaj vam določena situacija lahko ponudi v prihodnosti. Sedaj lahko v že znani zadevi ugledate čisto nov pomen, naklonjen vašim željam. V družinskem okolju bo konec tedna stresno.  Začelo se bo s prepirom, vendar se vam preko teh napetosti obetajo pomembne ugotovitve, če se boste le pripravljeni soočiti z njimi. Potlačite ego in počakajte.

ŠKORPIJON

Na poslovnem področju prihajajo od srede dalje pestre situacije, v katerih boste morali zelo hitro odreagirati. Ljubezen bo konec tedna tista, ki vas bo navdihovala. Prihaja več umirjenih misli in situacij, ljubljena oseba bo dvignila zadovoljstvo. Počakajte, da boste izvedeli celotno zgodbo v ozadju, šele takrat se boste lahko odločali. Ljubosumje in maščevalne prijeme čim prej odrinite stran, saj je zaradi energije vašega znamenja velika nevarnost da se prebudijo ob nepravem času.

STRELEC

Nikakor nočete odstopiti od svojih stališč, vendar se bo vse skupaj zakompliciralo, tako da boste prisiljeni popustiti. Dobronamerno vas bodo na področju kariere opozorili na določene slabosti, kar naj bo vaša lekcija, da se naučite sprejemati tudi kritiko, ne le pohvale. Notranji pogum bo tisti, ki vam bo nakazal pravo pot. Izčrpen in globok pogovor vas bo v soboto, ko boste malce nemirni navdihnil z dobro voljo ter prebudil že dolgo speča čustva.

KOZOROG

Priznajte si, da vas delo zadnje čase preveč obremenjuje, saj se vrstijo določeni pritiski, stvari vam uhajajo iz rok. Držite se znanega okolja, dovolite si biti počasni ter spočiti. V službi boste najbolj učinkoviti v petek, ko Merkur prehaja v znamenje škorpijona, saj se bo skoraj vse odvijalo v vaši smeri. Finance se bodo počasi uredile, v kolikor boste znali narediti bolj strateški načrt za prihodnost.

VODNAR

  • Nikakor se v ponedeljek, ko bo luna v devici ne boste mogli popolnoma sprostiti v družinskem okolju. Besede vam bodo šle zlahka z jezika, vendar je lahko med njimi tudi kakšna zoprna pripomba. Opravite tokrat vse svoje obveznosti, tudi če boste morali narediti veliko več, kot ste pričakovali na začetku. V ljubezenskih odnosih boste imeli konec tedna občutek, da vas razumejo, kar vas bo popeljalo v bolj stabilne in srčne odnose.

RIBI

Ne vztrajajte preveč trmasto pri tem kar ste si začrtali, saj ste morda zopet na napačni poti. Ne pričakujte razigranosti v odnosih, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. V soboto prihaja na področju čustev lepa priložnost, izkoristite jo, saj bo dvignila vaše razpoloženje. V nedeljo se boste jezili zaradi tega, ker vam doma ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli. Vsi bodo bolj občutljivi, zato pazite, nedolžen pogovor se lahko zaradi napačno razumljenih besed prevesi v konflikt. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še