Tedenski horoskop od 10. do 16. 8. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 10. do 16. 8. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
10. 8. 2020

OVEN

S pomočjo trdnosti se bodo v prvih dneh tedna, ko bo luna v biku stvari počasi umirile, zato se lahko pripravljate na napredek. Teden, ki je pred vami, bo poln možnosti, ki vas vodijo k bogastvu in boljšemu počutju. Izločali boste ljudi, ki želijo od vas le koristi, sami pa gledajo le nase. Konec tedna vam kombinacija planetov prinaša nepričakovan denar, kar bo dvignilo samozavest, prav tako boste končno finančno bolj pretočni.

BIK

Dobro bi bilo, da se sredi tedna, ko bo luna v dvojčkih umirite in počakate na ugodnejši trenutek za drzne poteze. Pričakovanja okolice do vas bodo narasla in vas dodatno obremenila. Intenzivnost dogajanja bo zahtevala od vas potrpežljivost in prilagajanje. Vživite se v soboto v nove razmere, presenečeni boste, časa ste sposobni. Bodite pozorni na dogajanje in ne izgubljajte živcev, tudi če bo komunikacija z nekaterimi ljudmi zelo naporna. Bolj ko boste odločeni, več miru boste imeli.

DVOJČKA

Dobra energija, ki jo v torek prinaša vpliv Zadnjega krajca bo spodbudila partnersko področje. Končno boste sposobni narediti manjšo spremembo na ljubezenskem področju. Vsakodnevnim težavam boste z lahkoto kos, ostalo vam bo tudi nekaj časa in sproščene energije. Prijatelj, s katerim ste se oddaljili, še vedno ne bo pripravljen na pogovor. To bo za vas zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka, saj bo na voljo veliko različnih možnosti.

RAK

Niste najbolj sproščeni in zelo težko je predvidevati, kako se bo nekaj pomembnega v tem tednu končalo, saj še sami ne veste, kako se boste odzvali. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj s tem zamujate priložnosti. Nepisanega pravila v petek, ko boste z luno v dvojčkih raztreseni ne boste upoštevali, kar bo sprožilo manjše ogorčenje. Od vas bodo zahtevali resno izpolnjevanje zgodbe in pripadajočih pogojev.

LEV

Obdajte se v prvih dneh tedna, ko boste malce nemirni s tistimi, ki vas razumejo brez odvečnih besed. Imeli boste veliko energije, da se stresu ter napetostim postavite po robu. Zanesite se na svoj razum, ki vas odlično vodi. Ne odločajte se na slepo, poiščite trdne razloge, ki vas bodo prepričali v ustrezno reakcijo. Energijo boste konec tedna usmerjali v pravo smer, kjer boste še kako prihajali do izraza. Imeli boste poseben občutek, ki vas bo zavihtel na prvo mesto.

DEVICA

V tednu pred vami se ne boste preveč obremenjevali s financami. Potrebne bo le nekaj previdnosti. Konec tedna vam prinaša srečo, ker boste vedno ob pravem času na pravem mestu, ko boste potrebovali pogovor, nasvet ali denar. Na področju kariere boste nagnjeni k hitrim rešitvam. Bolj boste usmerjeni v dobrodelne zadeve in dosežke na duhovni ravni.

TEHTNICA

Posvetite se v torek, ko prihaja vpliv Zadnjega krajca sestavljanju novih ciljev, saj ste zadnje čase prazni in nezadovoljni. V soboto in nedeljo, ko bo luna v raku se boste povezali s svojo notranjostjo in poiskali odgovore na nerešena vprašanja. Pazite, da ne boste v hitrem tempu česa pozabili, saj trenutno niste v stanju, da bi se soočali z nezadovoljnimi obrazi in pripombami.

ŠKORPIJON

V sredini tedna, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov se lahko hitro organizirate, obvestite tiste, ki so pomembni, in ne nazadnje padete v objem ljubljeni osebi. Poglejte okrog sebe, občutili boste dobro energijo. V nedeljo ne bo manjkalo vabil na kavo in tudi sami boste razpoloženi za druženje z dobrimi prijatelji, saj vam tokrat samota nikakor ne bo pisana na kožo.

STRELEC

V prvih dneh tedna boste morali ustaviti svoj tempo in se usmeriti v pomembne zadeve na področju financ ter dela. Ničesar ne izločajte, saj bodo pomembni vsi koraki, poleg tega boste morali biti pozorni tudi na mnenja drugih. Čeprav boste polni tveganih predlogov in razpršeni, boste morali tokrat vzeti zadeve v svoje roke. Na vsakem koraku vas bodo želeli zavajati, zato ohranite bistre misli in obdržite pomembne stvari zase.

KOZOROG

Izognite se ljudem ki manipulirajo in gledajo le nase. Odnosi še naprej ostajajo napeti. Iskren razgovor lahko reši marsikaj, prav tako pripravljenost na ponovno obravnavo zadeve, ki za zdaj še ni zaključena. Brzdajte konec tedna svojo nestrpnost tudi v domačem okolju. Vse se bo rešilo po naravni poti, le priložnost dajte sebi in drugim. Nasmiha se vam obetaven čas, zato nikar ne iščite izgovorov za nekaj, kar bi morali že zdavnaj rešiti in pozabiti.

VODNAR

Želite si več, a vseeno se zavedate, da je vse skupaj trenutno nemogoče. Mnoge stvari se počasi obračajo v pravo smer. Previdno izbirajte besede, čeprav imate nekaj dobrih predlogov. Bodite bolj odločni, ker vas lahko tehtanje pripelje v skrajno neprijetno situacijo. Petek bo primeren za začetek nekaterih novih dogovorov, vendar se jih ne oklepajte preveč, saj bodo ostale še številne odprte možnosti.

RIBI

Potrpežljivost se vam bo v ponedeljek, ko bo luna v biku obrestovala. Sledili boste svojim načrtom. Česar ne boste znali z besedami, boste naredili z opaznimi dejanji, ki bodo požela pravo občudovanje. S posebno nežnostjo in pozornostjo se boste konec tedna posvečali odnosom. Prepustite se toku življenja. V ljubezni je na vidiku zjasnitev, toda ostanite potrpežljivi, saj vse prihaja izredno počasi.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: