Tedenski horoskop od 10. do 16. januarja

Kaj vam napovedujejo zvezde?

Tedenski horoskop od 10. do 16. januarja (foto: shutterstock) shutterstock
9. 1. 2022

OVEN

S pomočjo energije Sonca v znamenju kozoroga boste razrešili nekaj, kar je v povezavi s preteklostjo močno oviralo vaše delovanje. Odločno boste odšli naprej po pravi poti, z nasmeškom na obrazu. Rdeča nit konec tedna bo komunikacija, obarvana z navihanim pristopom, ki bo ustvaril prijetno vibracijo na področju medsebojnih odnosov. Ljubezen bo v nedeljo, ko si boste dovolili prinesla mnogo razigranih energij.

BIK

Uresničevali boste zastavljene načrte, saj vas bo ujel občutek, da boste ob spremembi okoliščin lahko počasi celo osebnostno napredovali. V sredini tedna boste potrebovali več potrpljenja, saj se boste ponovno znašli v dokaj kočljivi situaciji, ki bo od vas zahtevala tudi prilagajanje. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite ljubezenske priložnosti. Prisluhniti morate notranjemu glasu in upoštevati želje svojega srca.

DVOJČKA

V začetku tedna se boste morali spoprijeti z nečim, kar ste odlašali, v upanju, da vas morda sploh ne bo doletelo. Bodite bolj pogumni, saj se bodo s tem tudi vaši cilji rešili veliko hitreje. Teden vam prinaša odkrivanje notranjih moči. Konec tedna se boste samozavestno podali v nekaj, česar žal ne boste znali zaključiti na pravi način. Vse vas bo v nedeljo motilo in ves čas boste iskali konflikt. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi.

RAK

V tednu pred vami se bodo uredile določene zapletene razmere, ki bodo omogočile, da se bodo karierne zadeve sestavile v pravi smeri. Čutili boste zadovoljstvo, ki se bo razvilo tudi na področje ljubezni. V petek ne bo ravno vaš dan, saj boste zelo nervozni in vaš um bo preobremenjen ter na trenutke nekoliko zbegan. Čeprav boste nekoliko obremenjeni se bodo stvari odvijale v vašo korist. Čustveno se boste v nedeljo nekoliko zapirali vase in premišljevali.

LEV

Izzive, ki jih pripravlja življenje boste sprejeli z odprtimi rokami. Ne trudite se, da bi preveč vplivali na osebo, ki misli povsem drugače in se ne strinja z vami. Vprašajte za kakšno drugačno mnenje, odmislite trmo in svoje navidezne dvome. V petek lahko koristno uporabite svojo samozavest, dodajte še nekaj opravkov na svoj že zastavljeni urnik. Globoko v sebi boste v nedeljo našli pogum in stopili korak naprej. Približali se boste dobrim energijam.

DEVICA

Prejeli boste pomembno informacijo, ki jo že nekaj časa nestrpno pričakujete. Predvidevanja glede določene vsebine se bodo večinoma izkazala za pravilna. Odprla se vam bo možnost za osebni napredek, ki bi jo vsekakor morali izkoristiti. Slutite, da bi odnos ali sodelovanje morali spremeniti, toda resnici na ljubo še vedno ne veste, kako bi to storili. Odločno boste stopali naprej po tisti poti, ki vam je simpatična.

TEHTNICA

Teden bo prinesel mnogo neodločnosti. Popaziti boste morali na delovnem mestu in se odločati v tisti smeri, ki vam lahko prinese koristi. V ljubezni se bodo stvari odvijale na intenziven način, težko boste sledili. Svoje prihranke boste dobro razporedili, zato boste na kariernem področju uspešni. V ljubezni si boste konec tedna poiskali več strasti. Prepričani boste o določeni zadevi, toda nikar ne obljubljajte tistega, česar ne obvladate.

ŠKORPIJON

Na delovnem mestu boste nagnjeni k sklepanju napačnih kompromisov, zato čim prej naredite temu konec. Pripravite se, da boste našli ravnovesje, ki vas bo vodilo k preudarnim odločitvam. Čeprav boste nekoliko obremenjeni se bodo stvari odvijale v pravi smeri. Čustveno se boste konec tedna bolj zapirali vase in razmišljali o globoki ljubezni. Še vedno imate dobre možnosti pri financah. Lahko dobite dodatno zaposlitev, lahko vas osreči srečka ali pa najdete v žepu kakšen bankovec.

STRELEC

Dajali boste vtis, da točno veste, kaj hočete, zato vam bo šlo dogovarjanje dobro od rok. V službi se vam obetajo nove poslovne priložnosti, ki bodo dolgoročno zelo donosne. Konec tedna si vzemite čas za ljubezensko življenje. Samski se osredotočite na tisto osebo, ki jo že dolgo poznate in vam hodi po mislih. Na poslovnem področju se bo začela bitka za samozavest, pokazali boste znanje in iznajdljivost. Ne skrbite,  zaključek bo pozitiven.

KOZOROG

Že nekaj časa čutite svoje notranje spremembe, ki prihajajo počasi. Izbirali boste ljudi, ki so vam resnično všeč, izogibali se boste tistim, ki niso na vaši valovni dolžini. Občasno boste sredi tedna morda nervozni, vendar boste našli rešitev. Počasi storite nekaj, kar vam bo pomagalo pri obvladovanju težav, ki vam jih povzročajo drugi. Osvobodili se boste negativnih vzorcev, ki so vas spremljali v preteklih dneh in zato boste čutili v sebi olajšanje.

VODNAR

Imate veliko motivacije, zato glavo pokonci, ko se bo potrebno dogovarjati o pomembni zadevi. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem, saj boste imeli vse argumente za in proti. Končno se boste v petek odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je utesnjevalo. Sprememba vam bo dobro dela, saj vam prinaša tudi nov pogled na že znane situacije. Ne sedite križem več rok, ko bodo na vrsti nove priložnosti na ljubezenskem področju.

RIBI

Na področju kariere nikar ne iščite lažjih in nepoštenih poti. Hrepeneli boste po izzivih in novih dogodivščinah, ki vas lahko prebudijo. Zaradi odlične energije boste lažje kot v preteklih dneh obnovili stike. Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti in vse skupaj popeljati do konca. Izbirajte prave besede in bodite iskreni. V soboto boste prekipevali od energije, saj se vam bodo odprla nova obzorja. Z besed boste končno prešli na dejanja.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: