Tedenski horoskop od 11. do 17. 1. 2021

10. 1. 2021
Deli
Tedenski horoskop od 11. do 17. 1. 2021 (foto: pexels)
pexels

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

OVEN

Vse lahko rešite že v ponedeljek dopoldne, ko bo luna v strelcu, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav že večinoma zgladili ali zastavili. Priložnost boste ujeli pravi čas, čeprav ste pred kratkim prehitro prekinili nekaj zadev. Skozi zanimive pogovore boste imeli možnost narediti pogumne korake naprej, in sicer v nagajivi smeri. Ljubezen bo v drugi polovici tedna vsekakor zelo pomembna. Niste dovolj zbrani, da bi reševali konkretne in kočljive zadeve, čustva vas lahko zmedejo, zato boste zahtevnejšo nalogo morali ponoviti.

BIK

Nadaljuje se nekaj, kar je bilo za kratek čas ne obetavno, vendar se ne bojte, saj vam Sonce v kozorogu prinaša stabilnost. V razmerju, boste vsekakor uspešnejši in veliko bolj prodorni kot v preteklem obdobju. Ne ozirajte se na začasen zastoj saj se bo vse skupaj obrnilo popolnoma drugače. Lahko ste pomirjeni, še posebej konec tedna, ko se vam obeta priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebi, ki vas resnično spoštuje. 

DVOJČKA

Nekoliko vas bo zaradi vpliva Merkurja v vodnarju skrbelo, da na področju kariere ne boste tako sprejeti, kot si želite. Nihče ne bo ugibal, kaj si v resnici želite, zato čim bolj konkretno izpostavite svoje prednosti. V kolikor se boste zadev lotili bolj poglobljeno, vam energija lune v kozorogu prinaša čudovite rezultate. Pritoževali se boste le nad nepraktičnostjo in neučinkovitostjo drugih. Sami pa boste znali iznajdljivo poiskati tisto rešitev, ki vas dolgoročno vodi stopničko višje.

RAK

V prvih dneh tedna boste utrujeni. Počasi se bo potrebno priklopiti na obveznosti v realnosti, kar vam ne bo najbolj všeč. Prihajajo razna nasprotovanja, kar bo še zlasti izrazito v odnosih z nasprotnim spolom. Več časa namenite intenzivnemu učenju, ki vam prinaša izpopolnjevanje na osebnem področju. V enem trenutku vam bo nagajalo ljubosumje, v drugem trenutku pa nesporazumi. Nekdo bo od vas pričakoval preveč in to vas lahko vodi v dvome, ki jih sami ne znate razčistiti. Morali boste malce pohiteti.

LEV

Pred vami je razigran teden, ki ga bo na sredini začinil še Mlaj. Ukvarjali se boste z reševanjem zasebnih in čustvenih zadev. Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na kakšne nesporazume. V ljubezni boste nagnjeni k simpatičnim izzivom, ki bodo najbolj vznemirljivi proti koncu tedna. Ponosni boste lahko na to, kako dobro se znajdete. Pomagalo vam bo tudi, če se izpoveste ter poiščete tudi tuja stališča za pomembno odločitev.

DEVICA

V začetku tedna prihaja nekaj najbolj preprostega in dosegljivega. Dovolili si boste spontanost, kar običajno ni v vaši navadi. Skušajte se iz nastale situacije nekaj naučiti, morda ostanete bolj neodvisni tudi v prihodnjem obdobju. Konec tedna bodo žal prisotni izraziti nesporazumi, tako doma kot v poslovnem krogu. Nekoliko manj prepričljivi boste kot sicer, zato se raje nekoliko zadržite, da se komu ne zamerite. Izberite tiste besede, ki izražajo toplino in prijazne vibracije.

TEHTNICA

Pomembne informacije boste izvedeli pravočasno, zato se nikar preveč ne sprašujte, kako se bo nekaj razvilo. Planeti vam bodo najbolj naklonjeni proti koncu tedna. Lahko začnete z nečim, kar je bilo za vas do sedaj morda pretežko. V ljubezni boste ves čas hrepeneli po pozornosti, obenem boste radovedni, s čimer boste popestrili vse skupaj. V soboto in nedeljo bolj pazite na besede, posebno z osebo, ki vam največ pomeni, saj sta trenutno oba v fazi povečane občutljivosti.

ŠKORPIJON

Usmerite svojo moč v torek, ko bo luna v kozorogu v izboljšanje materialne ter poslovne situacije. Ne glede na padce iz preteklosti vztrajate in dokončajte, kar ste si zastavili. V petek boste polni energije in lažje se boste soočali z vsakodnevnimi izzivi. Ne zatiskajte si v domačem okolju oči pred resnico, tako le odlašate s kočljivimi zadevami, ki bi jih morali pustiti za sabo. Storite vi v nedeljo na ljubezenskem področju prvi korak.

STRELEC

Aktivni boste tam, kjer vas bodo razumeli. Preveč časa pa boste morda izgubili v ugibanju, kaj si misli nekdo, ki je na področju kariere za vas zelo pomemben. V notranjosti boste sredi tedna zaznavali, da se je vaš pogled na svet spremenil v pozitivni smeri. Sedaj boste pripravljeni zajemati vse s polno žlico in se kljub splošnim zapletom veseliti jutrišnjega dne, kot ste vajeni s svojo optimistično naravnano naravo.

KOZOROG

Lekcija tedna za vas bo, da boste spoznali, da je vse minljivo, tako dobro kot slabo. Tudi če se v ponedeljek in torek stvari ne bodo odvijale, kot si želite, ne pozabite, da bo kmalu boljše. Nekaj se bo začelo spontano dogajati, vendar vam bo pretežko vse skupaj dohajati. Sploh ne boste vedeli kaj se v resnici sploh dogaja okoli vas. Na delovnem mestu bodite bolj mirni in odločni, če želite narediti dober vtis, predvsem pa upoštevajte tudi mnenja drugih, saj se boste le tako lahko znašli. 

VODNAR

Pokažite v tem tednu več čustev, saj oseba, ki je za vas pomembna komaj čaka na vaš signal. Prisluhnite sebi, svojim željam, in se nikar ne izgubljajte v negativnih zgodbah. Razširite raje svoja obzorja in se odprite za nekaj večjega in bolj vznemirljivega. V vsem, česar se boste lotili, boste našli nekaj vzpodbudnega. Konec tedna je ugoden za počitek in povezovanje s svojimi podzavestnimi vibracijami.

RIBI

Nič vam v torek, ko bo luna v kozorogu ne bo pretežko, saj ste na dobri poti, da čim prej dosežete zastavljeno. Pomembno je, da ostanete kreativni in prilagodljivi. Na področju dela potrebujete več akcije. Priložnost za boljši zaslužek bo prišla kot naročena, kar vas bo presenetilo. Doma nekdo še ne bo preveč razpoložen, da bi vam prisluhnil, zato bodite nevsiljivi. Ostanite v soboto in nedeljo nepristranski, ne dovolite, da bi kdo slučajno krojil vašo usodo.

Pripravil: Horoskop.si