Tedenski horoskop od 11. do 21. novembra

Kaj vam napovedujejo zvezde za ta teden?

Tedenski horoskop od 11. do 21. novembra (foto: profimedia) profimedia
14. 11. 2021

OVEN

Spreminjate ideje, kar je povsem nesmiselno, saj se s tem dobre stvari samo oddaljujejo od vas. Z energijo škorpijona boste deležni pozornosti, ki vam bo zelo godila in vas spravljala v dobro voljo. Morda se boste nekoliko poigrali, kar vam lahko nekdo, ki je občutljiv zelo zameri, zato trikrat premislite, preden boste začeli s hudomušnimi pripombami. Pri poslovnih odločitvah se osredotočite predvsem na finance, saj boste proti koncu tedna nekoliko neodločni in muhavi. Nikakor ne boste našli skupnega jezika.

BIK

Situacija na čustvenem področju vas lahko v začetku tedna, ko bo luna v ovnu spravi v slabo voljo. Skušajte si priznati, da trenutno ne veste, kako jo rešiti ali se z njo soočiti. Najprej postavite sebe na prvo mesto, nato se boste izkazali s svojo prilagodljivostjo, ki bo sigurno vzor tudi ostalim. Nekatere stare navade boste konec tedna, ko vas bo pretresel Lunin mrk enostavno morali zamenjati za nove, kar vas bo celo navdihnilo in razveselilo. Sprememba videza, ki se je boste lotili, bo prinesla zanimive odzive.

DVOJČKA

V kolikor imate pred seboj pomembno zadevo ne poslušajte le sebe, ampak o tem tudi odkrito delite svoje mnenje. Nekaj iz preteklosti boste spremenili,  dosegli boste pomemben premik. Toda ne veselite se prehitro, kajti vsak trenutek vam v petek, ko nastopi Lunin mrk lahko spet prinese razočaranje. Na čustvenem področju se vas bo konec tedna držala smola, saj boste na vsak način želeli doseči nemogoče. Nikar preveč ne vztrajajte, saj resnice nikakor ne morete skriti.  

RAK

Rahla naveličanost bo odprla pomembno vprašanje glede področja kariere. Spraševali se boste, ali je čas, da se podate naprej ali pa raje vztrajate kjer ste. Odlično se boste razumeli s tistimi, ki vas ne bodo utesnjevali. Spoznali boste, da se nikakor morete prepustiti čustvom, saj vas blokirajo navidezni dvomi. Ljubezenske zvezde se bodo v soboto počasi začele približevati, zato se nikar ne držite nazaj. Predvsem pa konec tedna drugim ne počnite tistega, kar ne želite, da bi drugi počeli vam.

LEV

Ponedeljek in torek z luno v znamenju ovna prinašata veliko raznih prebliskov in odlično komunikacijo. Čutili boste, da lahko nekomu zaupate in delite bolj osebne stvari. Skratka, teden pred vami bo hitro minil, saj se bo dogajalo veliko lepega in razigranega. Vzdušje bo spontano tudi na delovnem mestu, kjer boste v določeni situaciji našli prave besede in se rešili dvoma, ki vas je obremenjeval. Napredek boste zaznali tudi v ljubezni, kjer niste bili čisto sigurni vase in v svoja čustva.

DEVICA

Polni energije boste z lahkoto že v ponedeljek, ko bo luna v ovnu stopili v akcijo. Izkoristite dobro energijo, predajte se ljubezni in toplini. Vezani boste v odnosu končno začutili mir in harmonijo, za samske pa je to čas usmerjanja vase in iskanja potrditev. Konec tedna bo zelo pomembno, da se začnete bolj postavljati zase. S takšnim načinom boste lažje osebnostno napredovali. V nedeljo lahko kljub luni v dvojčkih zaupate prvemu občutku, saj bo pravilen.

TEHTNICA

Smisel za humor se bo nekje izgubil. Vsako duhovičenje vam bo zoprno, vaši možgani bodo osredotočeni predvsem na finančno stanje in morebitne zaplete, ki vas po tihem vznemirjajo. Če se boste še tako trudili obdržati pravo mero, boste nagnjeni k pretiravanju na vseh področjih. Slaba vest bi le pokvarila vzdušje, zato si poglejte skozi prste in se sprostite. Konec tedna boste radodarni, iskreni, dobro razpoloženi, kljub temu pazite s tistimi, ki vas ne pustijo pri miru.

ŠKORPIJON

Počasi boste dosegli, da se drugi prilagodijo vam, še posebej na poslovnem področju.  Nekaj novega vam bo prineslo obilo zadovoljstva in veselja. Poudarjena bo občutljivost, zato se v besednih dvobojih raje v petek ko nastopi Lunin mrk ne postavljajte v ospredje, saj bi se lahko osmešili. Vaši nepričakovani ostrini bo kljuboval notranji nemir, ki ga ne boste mogli odmisliti. Ne zamudite v soboto priložnosti, ko bi lahko z nekom, ki vam veliko pomeni, zgladili spore. Končno si boste oddahnili.

STRELEC

Z luno v ovnu boste v ponedeljek in torek zaznali zanimiv način, kako zmanjšati napetost in se izmakniti obveznostim, ki jih nikakor niste pripravljeni prevzeti. Popazite na čustvenem področju glede morebitnih sprememb. Če ste vi tisti, ki več vlagate v vezo, potem pustite, da vas sedaj razvaja ljubljena oseba. Nedelja bo malce problematičen dan. Odsvetujemo vam nepremišljenost, saj lahko prizadenete tiste, ki so vam najbližje. Nekdanjih pomislekov se boste otresli s svojim prirojenim optimističnim delovanjem.

KOZOROG

Stopite korak nazaj, globoko vdihnite in ne dovolite, da bi vas nekdo obremenil s svojimi zahtevami. Glede poslovnih odnosov boste bolj kritični in hkrati bolj prodorni kot ste običajno. Radi bi se oddaljili od problema, vendar to v petek, ko nastopi Lunin mrk ne bo najboljša možna rešitev. Največ energije boste namenili tistim, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Razmišljali boste o naslednji čustveni potezi, ki bi utegnila dolgoročno urediti vse kar vas trenutno obremenjuje. Nestrpnost pustite pri miru, še posebej v nedeljo.

VODNAR

Preden boste želeli uresničevati svoje sanje na področju ljubezni, boste morali pokazati, da mislite resno. V nasprotnem primeru boste precej energije porabili za dokazovanje. Energija bo v petek, ko nastopi Lunin mrk usmerjena predvsem v odločitve, ki ste se jim doslej spretno izmikali. Dokler boste samo razmišljali in ne boste naredili nobenega koraka, se bo v vaših mislih kopičil nemir, ki vam bo onemogočal napredek. V nedeljo bo zelo pestro, posebno ob prepletanju domače situacije z ljubezenskimi pripetljaji, kjer boste izredno iznajdljivi.

RIBI

Z energijo škorpijona boste obrodili speče strasti, ki ste jih že dolgo držali v sebi. Veliko energije boste morali vlagati vase, kajti v zadnjem času ste osebno področje nekoliko  zanemarjali. Prej, ko se odločite, da greste v akcijo, dobro razmislite in pretehtajte vse možnosti. Premišljenost, potrpežljivost in pogum boste še posebej v petek močno potrebovali. Prebudite v nedeljo, ko si boste vzeli čas zase vsa svoja čutila. S tem boste dosegli, da se bo zopet začelo obdobje notranjega zadovoljstva.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: