Tedenski horoskop od 12. do 18. septembra

Preberite kaj vam napovedujejo zvezde za teden od 12. do 18. septembra.
Tedenski horoskop od 12. do 18. septembra (foto: shutterstock) shutterstock
12. 9. 2022

OVEN

V nepredvideni situaciji se boste borili za svoj prav, čeprav vas lahko to zelo drago stane. Čakajo vas številna opravila, ki bodo od vas zahtevala popolno zbranost. Pogovor bo potrdil, da se na določeno osebo, ki je povezana s poslovnim področjem  lahko zanesete, vendar kljub temu pozorno izbirajte besede, da se preveč ne zapletete. Pazite v petek pri delovnih pogajanjih, saj se lahko vse skupaj prevesi v konflikt, ki ga bo težko rešiti. Še nekaj časa imate na razpolago do spremembe pogojev, zato jih izkoristite. 

BIK

Izredno samozavestni boste, zato predlagajte nekaj novega, saj lahko svoje zamisli sedaj, ko ste zelo pogumni udejanjite brez ovir. Bodite kar se da dosledni in predvsem strpni. Dogodkom, ki jim boste priča ne posvečajte preveč energije, saj se bodo razvili spontano. Ljubezen bo sredi tedna zaradi nerazpoloženja nihala, ko boste prišli do pravih odgovorov bo vse skupaj lažje. V nedeljo se bo povečala potreba po udobju in privrženosti z bližnjimi. V primeru težav pomagajte z dobro strategijo. 

DVOJČKA

Na področju kariere boste še posebej v ponedeljek prehitevali s svojo modrostjo. Imate dovolj energije, vendar vseeno ne pretiravajte, posebno ko se bo zvrstilo nekaj obveznosti naenkrat. Nečesa ne morete rešiti na tvegan način. Ostanite v soboto, ko nastopi Zadnji krajec na trdnih tleh, saj boste v nasprotnem primeru zamudili možnosti za napredek. Nikar ne prenašajte svojih odgovornosti na druge in uspelo vam bo. Potrudite se, da boste odkrito izrazili, kaj si želite.  

RAK

V primeru slabega počutja na fizičnem področju, ne pretiravajte s športnimi dejavnostmi in si raje privoščite počitek. Čas je, da očistite stare teme ter bremena, da boste lahko zajadrali neobremenjeno naprej. V petek, ko bo luna v dvojčkih se boste lažje in brez zadržkov posvetili ne nujnim zadevam. Če boste nekoliko nestrpni, boste to pripisali utrujenosti po vseh napornih opravkih. V nedeljo, ko vas čaka nekaj zanimivega, boste presenečeni, kako hitro se lahko vse skupaj obrne v lepšo smer.

LEV

Novica, ki jo že nestrpno čakate vas lahko močno obremeni. Pogovor se bo končal nenavadno, vsekakor drugače, kot ste predvidevali, vendar kljub temu ne vrzite puške v koruzo. Ker vam bo v petek malce dolgčas, boste morali potrpežljivo počakati na dogodke, ki vas bodo vrgli iz ravnotežja. Razporejanje finančnih sredstev bo zelo pomembno, zato se skušajte čim bolj zbrati. Na srečo se vam bo zopet ponudila možnost za popravni izpit, ki jo izkoristite. 

DEVICA

Čim prej se zberite, saj prihajajo pozitivne spremembe v službi in tudi pri financah, ki bodo presegle vsa pričakovanja. Prav je, da malce podvomite tudi o sebi, če to pomeni, da se boste v določeni situaciji še bolj potrudili.  Nikar se ne ustrašite morebitnih ovir, ki jih prinaša retrogradni Merkur. Pozitivno mišljenje bo dobra popotnica za napredovanje na več področjih. Konec tedna vam prinaša svežino in razigrano sprostitev. 

TEHTNICA

V začetku tedna boste začeli nekaj zanimivega, navdihnil vas bo nekdo od sodelavcev. Bodite previdni, ko boste klicali nekoga, ki se ne more odločiti tako kot bi vi želeli. Preštejte vse razloge za in proti, nato se odločite. Spremembe, ki se bodo zgodile, vas bodo popeljale v časovno stisko. Nekaj vas ne mika več tako kot nekoč, česar nekdo ne bo razumel. Šele z veliko več potrpežljivosti boste vse skupaj rešili v ustrezni smeri.

ŠKORPIJON

Na poslovnem in finančnem področju zaradi zmede, ki jo prinaša retrogradni Merkur pazite, da se zadeve ne zakomplicirajo. Zahtevajte več podrobnosti, saj vas bodo razni zapleti v nasprotnem primeru po nepotrebnem močno obremenili. Nekoliko negotovi boste proti koncu tedna na področju ljubezni. Potrebujete več podpore ter dokazov. V kolikor boste sledili notranjim občutkom, lahko pričakujete kakšen nov izziv, obenem pa boste zaključili zadevo, ki vam krade spanec. 

STRELEC

Na ljubezenskem področju bo situacija v začetku tedna umirjena, zato se boste lahko sprostili in nasmejali. Na področju kariere boste navdušeno sestavljali nove načrte. Ne začnite ničesar, dokler ne boste pripravili ustreznega uvoda. Dobro pripravljeni lahko računate na pomoč sodelavcev in uspešen zaključek. Usoda se bo v nedeljo za trenutek poigrala z vašo potrpežljivostjo. Nikar ne odreagirajte prehitro. 

KOZOROG

Teden boste začeli pridno, potreba po druženju ter zabavi vas tokrat ne bo premamila. Obveznostim se ne boste mogli izogniti, zato naredite tisti korak, ki se vam je še pred kratkim zdel zelo drzen.  Konec tedna lahko pričakujete pestrost na področju ljubezni. Z golobjim pogovorom boste končno prišli do ustrezne rešitve, ki vas bo prepričala, da ste se pravilno odločili. Počutje bo stabilno, z veseljem boste storili tudi kakšen korak v smeri zdravega prehranjevanja.

VODNAR

Veselje prinaša nekdo, ki bo postavil pred dvom zakoreninjene misli in navade. Čutili boste, da ste se pripravljeni podati izven običajnih okvirjev, še posebno kar se tiče zasebnega življenja. V notranjosti lahko pride do turbulence, ki pa vas ob spoznanju lekcij vodi v stabilno delovanje. Konec tedna lahko tisti vodnarji, ki ste vezani rešite odnos, ki že nekaj časa škripa. Nekaj v domačem okolju vas ne prepriča dovolj in imate občutek, da nekdo ni iskren do vas.  

RIBI

V ponedeljek boste zelo občutljivi, zato zbirajte prave besede in bodite kar se da iskreni. Če se boste na področju kariere držali preverjenih metod, se boste znebili bremena, ki vas ustavlja pred napredkom. Zmotilo vas bo, da se ljubezenska hrepenenja ne izpolnjujejo v ustrezni smeri. Bolj odprti boste šele v nedeljo, saj komaj čakate, da končate obveznosti in se odpravite v veselo družbo. Nekdo vam bo izkazal naklonjenost. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si tudi: