Tedenski horoskop od 13. do 19. 4. 2020

Tedenski horoskop od 13. do 19. 4. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
12. 4. 2020

OVEN

Vaše razpoloženje se bo v sredini tedna nihajoče spreminjalo, še posebej kar zadeva zadeve, ki trenutno niso v najboljšem stanju. Kljub temu boste v ljubezenskih odnosih sproščeni. Ljubljena oseba bo v vas vzbudila romantične občutke, povezane z neustavljivo strastjo. Konec tedna se boste spomnili nečesa, kar bi morali popraviti, le to vas bo malce prestrašilo. Čim prej zavihajte rokave in se samozavestno podajte v reševanje vsega skupaj, kar vas bo notranje pomirilo. 

BIK

Nekaj, kar vas muči, se bo v torek, ko bo luna v kozorogu razpletlo po vaših željah, vendar šele, ko ne boste več po nepotrebnem ovinkarili. Ljubezen se prepleta s prijateljstvom in to je za vas trenutno najboljša pot. Za določene stvari bi se morali izboriti po neposredni poti, in ne kot do zdaj, po dolgih ovinkih. Nikar pa ne izgubite preveč časa ob enem in istem vprašanju. Iznajdljivost uporabite v svoje dobro, saj se vam konec tedna obetajo odlični rezultati. Zagotovo boste našli nekaj zase.

DVOJČKA

Če se bodo vaši načrti nenadoma zazdeli neizvedljivi, je to lahko simbol, da se pričakovanja nekoliko razhajajo z realnostjo. Situacija v domačem okolju bo zelo nepredvidljiva, čeprav ste se že pripravili na borbo. Čim prej sprejmite nove pogoje in se jim prilagodite. Sposobni boste narediti konec nekaterim stvarem, ki so vas čustveno in psihično utrujale. Končno se od sobote dalje odpirajo nove možnosti tudi v vašem čustvenem življenju. 

RAK

Nekdo od domačih vas še vedno obremenjuje in preprosto ne najdete pravega načina, da bi se sprostili. Veliko stvari se bo izboljšalo, ko boste nekoliko bolj spočiti. Na področju čustev boste imeli veliko sreče. In če tudi boste morali plavati v mrzli vodi usode, lahko v soboto in nedeljo najdete način, da se odločite in naučite mnogo simpatičnih trenutkov v ljubezni. Pozorni bodite tudi na odziv ljubljene osebe.

LEV

Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru s tistimi, ki jih že nekaj časa niste srečali. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano z vašim finančnim stanjem. Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so pred vrati. Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti na ljubezenskem področju. Zaradi manjše nerodnosti, ki se vam bo pripetila, boste v soboto nekoliko izpostavljeni, kar vam ne bo najbolj všeč.

DEVICA

Zaupajte nekoliko bolj svojemu notranjemu glasu, ki vas bo sredi tedna opozoril na določene nepravilnosti. Niso vsi tako odkriti in pošteni kot ste vi, zato vse kar slišite raje preverite. Pri delovnih nalogah se morate bolj potruditi, tudi zato, da nekaj nadoknadite. Za slabše počutje proti koncu tedna bo kriva tudi negotovost na čustvenem področju. Dobili boste občutek, da lahko preko lekcij osebnostno napredujete, iščete nove odgovore ter se končno sestavite.

TEHTNICA

V vaše naročje prihaja z luno v kozorogu občutek da zmorete več, zato se ne bi bilo pametno zadovoljiti z majhnimi dosežki. Marsikaj se bo vrtelo okoli denarnih zadev in obveznosti. Šele konec tedna boste imeli več časa in energije za nekaj prijetnejšega in bolj romantičnega, v povezavi z ljubljeno osebo. Usmerili se boste k čustvenim in duhovnim stvarem. Prebudila se bo vaša intuicija, ki vas bo rešila pred zagato v določeni kočljivi situaciji. Nedeljo izkoristite za reševanje nesoglasij.

ŠKORPIJON

V družinskem okolju boste v prvih dneh tedna zmedeni, predvsem glede tega, ali bi bilo bolje, da ste tiho in pogoltnete besede, ali poveste, kar si mislite in se ponovno izpostavite. Opozarjajo vas tisti, ki vas dobro poznajo. Znova premislite, tudi v povezavi z zadevo, ki zahteva od vas več prilagajanja in tolerance. Od ljubljene osebe boste zahtevali več, kot vam je v tem trenutku pripravljena dati. Morda preveč komplicirate, česat nasprotna stran ne razume.

STRELEC

Nekdo od domačih vam bo v prazničnem ponedeljku zastavil čudno vprašanje, ki vas bo malce zmedlo. Pravega pomena ne boste takoj dojeli, razplet pa vas bo na koncu prijetno presenetil. Pri določenih zadevah boste sredi tedna izredno trmasti, vendar vam to ne bo koristilo. Slaba volja vas bo v petek spremljala kot senca, ki se je ne morete otresti, še zlasti zato, ker imate opravka z nekom, ki je do vas nesramen. Med vama se lahko pojavi še več napetosti.

KOZOROG

V prvih dneh tedna boste kljub trdi luni v vašem znamenju imeli bujno domišljijo, kar bo za tiste, ki se ukvarjate s kreativnimi dejavnostmi, zelo dobrodošlo. Vsaj za nekaj časa odmislite vse strahove, predsodke ali zavore in se spontano podajte novim rešitvam naproti. V petek vam bo vsega preveč, posebno če vas čaka še marsikaj neopravljenega ali nedogovorjenega. Na vidiku je nekaj več stroškov, kot ste predvidevali, zato boste morali o vsem skupaj dobro razmisliti.

VODNAR

Nikakršnih razlogov ni, da bi v ponedeljek na praznik razmišljali o delu. Nekoliko bolj bo sredi tedna poudarjena napeta in razdražljiva energija.  Prvi vtis v zvezi s pomembno zadevo bo zaradi ugodnega vpliva Merkurja odločilen. Pazite, kako boste povedali svoje mnenje, čeprav vas spremljajo ugodne okoliščine, ker ste resnično iskreni. Z ugodno kombinacijo planetov se v nedeljo vračate v ospredje, sposobni se boste tudi umirjeno prilagoditi. 

RIBI

Končno boste v tednu pred vami uredili svoje doslej zmedene misli in pregnali nered iz glave. Zdaj morate samo še poskrbeti, da se takšno obdobje dolgo ne bo ponovilo. V družinskem okolju boste samozavestni. Pred vami je izjemno dobro obdobje za vse tiste stvari, ki so vam pomembne. Imeli boste več sreče kot običajno, zato jo izkoristite na čim boljši način.  Pomagal bi vam že prijeten nasmešek vaše ljubljene osebe, ki si bo v nedeljo za vas vzela čas.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: