Tedenski horoskop od 14. do 20. 12. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 14. do 20. 12. 2020 (foto: pexels) pexels
14. 12. 2020

OVEN

V ponedeljek se boste ujeli v energijo Sončevega mrka, zato pazite predvsem z denarjem, navidezno niste preveč zainteresirani za analizo, toda obenem se zavedate, da so se določeni stroški povečali. V odnosu z ljubljeno osebo boste sredi tedna bolj zadržani, povsem po nepotrebnem, saj je resnica ta, da ste za vse skupaj krivi sami. Proti koncu tedna boste v veliki meri nihali in se s težavo odločili o pomembni zadevi, zato boste tudi v nedeljo osebnostno doživljali vzpone in padce. Čustveno življenje bo podobno gugalnici, reši vas lahko le dobro družinsko kosilo. 

BIK

Glede svojih želja se kljub temu, da boste teden začeli s Sončevim mrkom ne obremenjujte preveč. Če ste nagnjeni k pridobivanju odvečnih kilogramov, potem se izognite preveč obilnim s prazničnim pridihom obarvanim obrokom. Ljubezen bo prinesla manjše premike na bolje. Svojo energijo boste znali usmeriti in tako bodo rezultati na področju odnosov v domačem okolju briljantni. Če je ostalo kaj nedokončanega ali nedorečenega, je čas, da napravite red in se postavite zase. Ne pozabite pa, da čisto vsak ne more slediti vsem vašim zamislim. 

DVOJČKA

Luna v znamenju kozoroga se vam bo v torek in sredo prijazno hihitala na področju dela in denarja. Počutje bo vsekakor boljše kot v preteklih dneh, posebno ko boste ugotovili, da ima nova zgodba tudi prijetno nadaljevanje. Fizično boste močnejši ter pripravljeni na več razgibavanja. Kljub temu, da boste v nedeljo malce slabe volje ne bežite stran od težav, saj boste le dajali vtis, da niste iskreni. Pri nečem se boste zmedli. Nekdo od domačih vam bo sicer pomagal, toda vsekakor pazite, da se ne boste prehitro izdali, posebno če gre za zadevo ali vprašanje, ki vas očitno še vedno notranje vznemirja.

RAK

Določen tip ljudi vas bo v ponedeljek, ko nastopi Sončev mrk spravljal ob živce, še najbolje pa se boste počutili sami s sabo. Prihaja nekaj zahtevnih izzivov, ki vas lahko ujamejo nepripravljene. Tudi če se boste prvič opekli, vas tokrat nič ne bo ustavilo. Na finančnem področju se boste morda znašli v manjši zagati, ker vam nekdo denarja ne bo nakazal, takrat kot bi moral. Pomislili boste tudi na stvari, ki ne bodo najbolj pozitivne. Nikar pa ne analizirajte v nedogled, saj bo vaš občutek še slabši. Vikend bo namenjen lenarjenju v domačem krogu.

LEV

V prvih dneh tedna boste morali urediti poslovne ali pravne zadeve, ki ste jih že nekaj časa odlagali. Energija bo bolj intenzivna, kar boste vlagali v zanimive priložnosti, ki so se pojavile v zadnjem času. Težave v domačem krogu se vas bodo dotaknile proti koncu tedna, ko boste zaradi prehoda lune v znamenje rib bolj občutljivi. Težko se boste osredotočili na kaj drugega, dokler določenega odnosa ne boste uredili. Posvetite se torej družinskim članom bolj na prilagodljiv način in ne odnehajte, dokler zadeva ne bo rešena. Izbira pravih besed vam bo odprla vrata do ustvarjanja in izboljšanja odnosov. 

DEVICA

V ponedeljek, ko nastopi Sončev mrk se ni priporočljivo preveč izpostavljati, predobro se spominjate določene negativne izkušnje. Priznati si morate, da ste izredno občutljivi, zato bolj pazite tudi na svoje zdravje. Z ljubljeno osebo vas bo povezovala posebna karma in težko se boste umaknili iz delikatnega položaja. Štela bo predvsem iskrenost in to da se boste odkrito pogovorili o svojih dvomih. Čustveno ste veliko bolj vpleteni, kot si upate in želite priznati. Pozorno prisluhnite, saj se vam bo to v nedeljo vsekakor obrestovalo.

TEHTNICA

Ugoden Merkur vas bo v tednu pred vami spodbujal, zato se bo tudi zoprna rutina zdela bolj zanimiva. Sreda vam ne bo najbolj všeč, saj bo potrebno rešiti zadeve, ki so se vam nakopičile v preteklosti. Počutili se boste razpršene in veliko preveč na očem drugim, da bi lahko uživali v svojih čustvih. Ne obremenjujte se preveč z drugimi, ker tako ne boste slišali svojega srca. Kljub živahnosti boste v nedeljo, ko bo luna v ribah nekoliko nezadovoljni s svojim ljubezenskim življenjem. Ponujali boste strast, dobivali pa zoprne odzive.

ŠKORPIJON

V torek in sredo, ko bo luna v kozorogu, boste postorili zadeve, s katerimi že nekaj časa zaostajate. Veliko boljše se boste počutili, ko bodo glavne naloge na poslovno finančnem področju za vami. Pričakujete lahko tudi povečano stanje na bančnem računu, kar vam bo ponudilo priložnost, da nadaljujete bolj umirjeno. Vikend ne bo najbolj sproščen. Družinske člani, ki so popolnoma drugačni od vas boste težko prenašali, saj ne boste imeli energije, da argumentirate njihova mnenja in se spuščate na njihov nivo. 

STRELEC

Poskusite v določeni zadevi, ki bi jo radi rešili znova, po drugačni poti. Obeta se povečana dinamika v kariernem smislu. Na pravilen način boste izpostavili svoje mnenje. Svoje potenciale razvijate v pravo smer, s tem pa tudi samopodobo. Na ljubezenskem področju bo v soboto in nedeljo pestro in vznemirljivo, zadeve, ki so bile kamen spotike se bodo končno začele reševati. Lažje se boste borili in prebijali skozi ovire. Dosegli boste zastavljen cilj in pri tem se ne boste ozirali na druge.

KOZOROG

V teden boste stopili nekoliko nemirni in nezadovoljni, saj ste se že naveličali poslušati nekatere ljudi, ki stalno trdijo svoje in se ne znajo prilagoditi. Ne boste se mogli sprijazniti z dejstvom, da določeni ljudje enostavno niso zainteresirani za spremembe, po katerih vi hrepenite. Če se vam v petek, ko bo luna v vodnarju pojavijo nepričakovane težave, se jih nikar ne ustrašite. Odzivajte se po notranjem občutku, ki vas nikakor ne bo razočaral. Morda boste znali celo rešiti zadeve natanko tako, kot si želite. 

VODNAR

Prav je da hrepenite po novostih, vendar se najprej vprašajte in razmislite, če je to res tisto, kar si želite početi. Sreda bo namenjena kalkulacijam in načrtom povezanim s finančnim področjem. Konec tedna boste preživeli v prijetni družbi svoje ljubljene osebe, ki vas bo pomirila in navdušila s svojimi nenavadnimi idejami. Ne bojte se iskrenosti in resnice, ki jo bo v pogovoru potrebno izpostaviti, da si izborite umirjenost in zadovoljstvo, ki vam ga primanjkuje. Energija v domačem okolju bo v nedeljo zelo spodbudna.

RIBI

Čeprav boste polni dobrih idej, poslovno področje v ponedeljek, ko nastopi Mrk ne bo potekalo po načrtih. Vsaka malenkost bo odvrnila vašo pozornost, vsak izgovor vam bo prišel prav, da se obveznosti lotite pozneje, prednost boste podarjali ležernosti. Glede zasebnih in čustvenih zadev ne veste natanko, kaj si želite, in to boste tudi povedali na ves glas. Razmišljali boste, zakaj se vam vse kar je pomembno zapleta tik pred zdajci. Kljub vsemu slutite, da ste na pragu ugodne rešitve, toda nekaj vas še vedno zaustavlja.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: