Tedenski horoskop od 14. do 20. junija 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 14. do 20. junija 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
14. 6. 2021

OVEN

Pričakujte v ponedeljek in torek, ko bo luna v levu nekaj besednih dvobojev, povezanih z bojem po premoči. To naj vas izuči, da bi naslednjič morali manj spraševati in narediti tako, kot čutite da je prav. Ne pričakujete preveč od drugih, zanesite se bolj nase. Čakate na sporočilo, namesto da bi sami storili kakšen korak naprej in se usmerili k boljšim rezultatom. Ne bodite med tistimi, ki vedno znova ponavljajo iste napake, v praznem upanju, da bo vse drugače. Ozrite se v lepši jutri in lažje vam bo.

BIK

V začetku tedna boste močno pogrešali toplino in sproščenost. Potrebovali boste tudi svoj mir. Materialno prihodnost boste začeli načrtovati bolj natančno in si tako zagotovili varnost. Če ste na začetku projekta, izkoristite iznajdljivost in pokažite vse svoje znanje, s katerim lahko vplivate na razvoj situacije. Nihče vas ne more prekositi, če se začnete pravočasno bojevati. Pazite le v nedeljo, ko vam bo brez pravega razloga vse kar se bo dogajalo nekako odveč.

DVOJČKA

Umirite se in se začnite s pomočjo vpliva Venere v znamenju raka poglabljati vase. V ljubezni se ponavljajo dvomi, čeprav ste si obljubili, da se ne boste več zapletali v nejasnosti. Resneje se boste morali v drugi polovici tedna spopadati z težavami na katere boste naleteli. Sprejemanje kompromisov tokrat ne bo sprejemljivo. Tiha sporočila brez pretirane drame bodo pokazala, kako čutite in v kateri smeri želite določen odnos ali situacijo nadaljevati.

RAK

Ugoden vpliv lune v znamenju leva bo v ponedeljek in torek odločilen, dodaja vam pogum, po katerem hrepenite. Vse kar si boste zadali, boste opravili brez nepotrebnih zapletov. Iznajdljivi boste, spretni in pozitivno naravnani, kljub temu boste ves čas razmišljali o svoji ljubezni. Razmislite, če bi se vpletali v konflikte, ki se bodo odvijali okoli vas. Zadeva še ni dovolj zrela, da bi se rešila, zato nikar ne bodite tako zelo nestrpni. V nedeljo, ko bodo vsi nekaj želeli od vas, boste kljub temu zadovoljni.

LEV

Ko bo prišel čas za dejanja, ostanite sredi tedna raje v ozadju, saj tokrat niste dovolj dobro podkovani. Nepremišljenost vam lahko pokvaril načrte in vas pahne v negotovost. Pojavilo se bo nekaj ostrih očitkov, vendar jih lahko mirno preslišite in vztrajate pri začrtani poti. Morali boste biti trdni in odločni. Spomnite se, da je življenje precej nepredvidljivo, predvsem pa dejstva, da so se stvari že velikokrat do zdaj spremenile. Dobro razmislite, kaj bi morali še plačati, da se v celoti razbremenite na finančnem področju.

 

DEVICA

Manjša odstopanja pričakujte v tednu pred vami, ko vam bo sledil vpliv Venere v znamenju raka na področju družinskih odnosov. Še imate čas, da se zadeve, ki vas bremenijo uredijo, čeprav malce pozneje od pričakovanega. Ugotovili boste, kdaj je pravi čas, da spregovorite in zahtevate od nekoga več. Konec tedna se boste morali prilagoditi, kar ni lahka naloga za vas, ki se po navadi dolgo oklepate istega. Nikar ne bodite preveč ponosni.

 

TEHTNICA

Pazite v sredo, ko bo luna v devici, še posebej pri tistih, ki do vas niso najbolj iskreni. Sprejeli ali prebrali boste določeno informacijo, ki bo odgovor na vaša vprašanja. Proti koncu tedna vam bo odleglo tudi glede zadeve, ki jo lahko za nekaj časa preložite. Radi bi uskladili vse domače in delovne obveznosti, kar bo tokrat skoraj nemogoče, saj ne boste deležni nobene pomoči. Ne pričakujte več kot lahko dobite, saj se vam s tem kopičita utrujenost in slaba volja.

ŠKORPIJON

V ponedeljek in torek, ko bo luna v levu boste zelo samozavestni, zato se lahko podate v tiste stvari, pri katerih ste do sedaj malce dvomili. Vse bi radi rešili s pogovorom, vendar se lahko tokrat zaplete tudi brez vaše krivde. Ne iščite podrobne razlage za vsako ceno, saj bodo odgovori kmalu sami potrkali na vaša vrata. Začnite na področju osebne rasti vsaj z manjšimi koraki in razmislite o morebitnih spremembah, ki bi lahko v prihodnje marsikaj spremenile.

STRELEC

Zadeve bo potrebno postaviti na pravo mesto, tudi če vam to ni všeč. Rešitve imate na dlani, samo trenutno se jih še ne zavedate popolnoma. Zavedate se, da vam je ostalo malo časa na razpolago, da bi dokončali nekaj pomembnega. Zato nikar ne izgubljajte svoje dragocene energije za malenkosti, raje se odprite večjim stvarem. V nedeljo si boste zaželeli toplih pogovorov in več nežnih dotikov, ki vas bodo notranje napolnili z zadovoljstvom.

KOZOROG

Prihaja občutek, da se določene stvari preveč vlečejo, vi pa ne morete storiti nič, razen tega da čakate. Do sebe boste tokrat preostri, tudi zaradi napetosti glede drugih vprašanj, ki vas po tihem obremenjujejo. Vedno bolj se prepričujete, da ste prebrodili najtežje, toda nikar tako brezglavo, saj vas čaka še nekaj manjših zapletov. Druženje z napačnimi osebami vas lahko obremeni, če boste nenehno le čakali, da vam prikimajo. Usmerite v nedeljo pozitivno energijo in dobro voljo v stvari, ki vam nekaj pomenijo.

VODNAR

Ker se vodnarji znajdete tudi v najbolj nemogočih situacijah, boste že v začetku tedna poiskali pravo pot, da čim prej rešite uganko. Napolnite si baterije in se pripravite na zadeve, ki vas čakajo za vogalom. Prihaja ogromno možnosti, da si izborite nekaj novega, kar prinaša val navdušenja. Naj pa vam ne bo na prvem mestu samo zaslužek. Bodite solidarni in se posvetite tudi osebni plati ter prijateljskim odnosom. Čustva bodo v nedeljo zelo umirjena.

RIBI

Občutek, da niste dovolj sprejeti je lahko lažen, saj je zaradi retrogradnega Merkurja v dvojčkih v zraku prisotna zmedenost. Pričakujte tudi manjše zastoje na čustvenem področju. V četrtek, ko bo končno zadovoljeno vašim potrebam, si boste pošteno oddahnili. Vaše poslovno življenje se bo izboljšalo, povečala se bo tudi vaša motivacija. V soboto, ko bo luna v tehtnici, boste sami sebi dovolj, ne boste se pustili motiti ali vznemirjati.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: