Tedenski horoskop od 15. do 22. avgusta

Kaj vam napovedujejo zvezde za tokratni teden? Nekatere čaka obdobje izzivov, drugi boste uživali v mirnih dneh.

Tedenski horoskop od 15. do 22. avgusta (foto: shutterstock) shutterstock
15. 8. 2022

OVEN

V sredo in četrtek, ko se bo luna nahajala v biku boste deležni več strpnosti s strani tistih, ki so pomembni za vaš napredek v prihodnosti. Stvari se boste lotili bolj strastno, všeč vam bo delovanje z več tveganja. Na ljubezenskem področju bo konec tedna gorel ogenj strasti in razvnemal čustva, kljub temu ne hitite, dovolite si sanjariti z odprtimi očmi. Zaupajte vase in nikar ne drezajte v stare rane. Prebudila se bo iskrena želja po tesnejši pripadnosti in duševni povezanosti. 

BIK

Z Merkurjem v znamenju device boste delovno ustvarjalni, zato si znova določite osebne prioritete, takšne ob katerih se dobro počutite. Končno prihaja na področju dela občutek, da vas cenijo in da ste prišli do položaja, ki ste si ga zaslužili. Veliko stvari se bo začelo odvijati bolj pospešeno, saj boste čutili da se prebuja tudi vaše srce. Izredno prijetno vam bo tudi v nedeljo, saj boste dobili vlogo, ki vam ustreza in vas postavlja v ospredje, posebno če si želite nekaj več pestrega dogajanja.  

DVOJČKA

V krajši delovni teden boste zakorakali veliko bolj odločni in zadovoljni. Odnosi s prijatelji in družino bodo boljši, saj boste skupaj prišli do določenih pomembnih rešitev. Tokrat se boste zelo dobro zavedali, da bi morali vi storiti prvi korak. Ne bo vam pretežko saj boste še bolj iznajdljivi kot običajno. V soboto se vam bo razkril realen pregled, prihaja karmična kalkulacija v zvezi z odločitvami, ki ste jih sprejeli v preteklem obdobju. Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala. 

RAK

Nekaj pomembnega boste izvedeli prepozno da bi lahko ukrepali, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Dobro se boste počutili le s tistimi, ki razmišljajo podobno kot vi. Zaradi vpliva Merkurja v devici se boste sredi tedna zanesli na svoje pogajalske in prodajalske spretnosti. Večino zadev boste uspešno sklenili, ker boste tako prepričljivi, da vam bo malokdo lahko rekel ne. Poskusite v soboto in nedeljo ohraniti dobre odnose z vsemi v domačem okolju. Naj vas vodi zavedanje o tem, da potrebujete somišljenike. 

LEV

Začeli boste bolj ceniti svoje sposobnosti, znali boste reči ne, ko bo to potrebno. Prav je, da stavite na razum in zbranost, ki vam omogočata, da svoje delo brezhibno opravljate, čustvenih izbruhov si nikakor ne boste dovolili. Skušajte se znebiti tudi vzorca maščevalnosti in začnite zaupati, saj se boste sposobni postaviti zase na nekoliko šaljiv, vendar učinkovit način. Bodite zadovoljni s tem, kar imate, in nikar ne pretiravajte v svojih pričakovanjih na finančnem področju. 

DEVICA

Pazite, da vas nekdo ne potegne v zadeve, ki se lahko kmalu obrnejo v negativno smer. Bogati notranji občutki lahko vsako nalogo naredijo zares preprosto, a potrebno jih bo spraviti na plano. S posebno nežnostjo in pozornostjo se boste posvečali medsebojnim odnosom. Zelo pomembno vam bo, da prepoznate potrebe bližnjih in jih zadovoljite. Senzibilnost bo v nedeljo ključ do uspeha. Nikar ne delajte preveč scenarijev za naprej, ker bi se tako le zmedli.

TEHTNICA

Marsikomu boste s svojim igrivim pristopom znali pokazati pravo pot. Zlahka se boste soočali z vsakodnevnimi težavami in se zraven tudi naučili nekaj pomembnega. Čakajo vas prijetna presenečenja, ki vam bodo podarila dodaten zagon za uspešno opravljanje obveznosti. Nov navdih boste našli povsod, kamor se boste ozrli.  Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite in uživajte v drobnih malenkostih. Nekdo vas bo v nedeljo ves čas opazoval, kar vas lahko vznemiri.

ŠKORPIJON

Intenzivnost energije, ki jo boste zaradi ugodnega Merkurja v devici vložili v delo bo omogočila, da boste začutili zadovoljstvo. Pred vami je čas poln komunikacije ter urejanja papirjev in kompromisov, ki bodo pomembni v smeri prihodnih odločitev.  Odpravite se konec tedna, ko boste čutili, da ste nasičeni na sprehod po gozdu, ali pa travniku, s tem si boste povrnili energijo. Nekaj nervoze pričakujte v nedeljo, ko ne boste vedeli, kaj je tisto, kar vam gre na živce. 

STRELEC

Vaša neposrednost bo v torek in sredo, ko vas bodo izzvali obrodila sadove. Ideje se bodo vrstile, misli bodo prijetne, z veseljem se boste izpostavili kjerkoli bo potrebno. Zelo spretni boste, ko bo treba stvari obrniti v svojo korist. Naj vas nič ne gane preveč, raje se osredotočite se na to kaj zaznavate. Ko vas bo nekdo vprašal, če mu posodite denar, tega ne storite, saj boste imeli velike težave ga dobiti nazaj. Na ljubezenskem področju se boste morali konec tedna precej potruditi, da boste ohranili harmonijo. 

KOZOROG

Veliko situacij vam bo v sredo, ko se bo luna nahajala v biku naklonjenih, zato se ne ozirajte na negativne situacije, ki se bodo vrstile. Če boste želeli napredovati, se boste morali odločiti in narediti pomemben korak. S prijatelji v petek, ko boste zelo nemirni ne boste našli skupnega jezika. Vse kar bodo naredili vas bo motilo in ves čas boste iskali napake. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi. V nedeljo se boste odločili nekaj pomembnega, kar vas bo navdihnilo s prijetnim upanjem. 

VODNAR

Želeli si boste predvsem stabilnost ter mir, da bi se lahko poglobili vase. Prihaja priložnost, da sebe in okolico prepričate o svojih sposobnostih. Nagrajeni boste za odločitve, ki vam bodo odprle nova obzora. Ljubezenska zgodba se bo razvijala počasi, toda izredno razigrano, saj se bodo pametne odločitve končno obrestovale. Prinesle vam bodo boljše pogoje na zasebni poti ter vznemirljive priložnosti. Konec tedna boste želeli navezati tesnejše vezi ter se pogovoriti o vsem kar je nekoliko sporno. 

RIBI

Uspešni boste, ker boste razmišljali izključno z lastno glavo, spregledali boste nepomembne malenkosti. Čim prej usmerite k reševanju zapletenih stvari, saj vas na koncu čaka razbremenitev. Zaupajte konec tedna, ko boste malce neodločni bližnjim, pazite tudi glede stroškov. Za iskrene pogovore bo potrebno najti primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Tudi konec tedna prihaja preveč opravkov, da bi razmišljali o namenih drugih. Vse lahko premagate, če boste vztrajni.

Pripravil: Horoskop.si

Mogoče vas zanima tudi