Tedenski horoskop od 17. do 23. 2. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 17. do 23. 2. 2020 (foto: profimedia) profimedia
16. 2. 2020

OVEN

Zadovoljni in nasmejani se boste že v ponedeljek, ko bo luna v strelcu. podali v raziskovanje. Veliko stvari se bo odvilo tako, kot ste pravzaprav predvidevali in upali. Uredite v drugi polovici tedna podrobnosti, da vas težave ne zasujejo s svojo težo. Postajate zahtevni in ambiciozni zato ničesar ne prepuščate naključju. Vaša radovednost bo posebno izrazita na pustno soboto, saj se vam bo vse odvijalo spontano.

BIK

Energija ognja bo v ponedeljek poskrbela za brezskrbnost in spontanost v odnosih. Proti sredini tedna boste urejali zadeve predvsem s pogovorom, vendar pazite, saj se bo Merkur gibal v retrogradni smeri. V službi boste počasi napredovali, zato bodite zadovoljni s tistim kar imate. Konec tedna boste poskusili doseči svoje, čeprav brez prevelikega navdušenja in prepričanja. Borili se boste sami s sabo, ter z ljudmi v okolici, ki se vam bodo zdeli zelo nemirni in neprilagodljivi.

DVOJČKA

V ponedeljek, ko se Merkur začne gibati retrogradno boste nekoliko utrujeni, čeprav potrebujete malo, da bi se spočili in nadaljevali v bolj ustrezni smeri. Priznati si morate, da je za vami nekaj težjih situacij. Vsak začetek je težek, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na drugo stopnjo, in sicer takšno, ki vam bo veliko bolj všeč. Zaradi težav in dvomov, ki jih imate sami boste v nedeljo iskali svoj mir.

RAK

Čim prej si morate priznati, da ste preveč labilni, kar boste morali slej kot prej premostiti.  Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili na področju dela, se boste sprijaznili z dejstvi in začeli delovati drugače. Želite si nekaj varnega in stabilnega, toda marsikaj bo odvisno tudi od vpliva planetov, ki lahko kakšno zadevo konec tedna celo obrnejo na glavo. Prihaja priložnost popraviti napake, a le, če boste povsem direktni.

LEV

Glede pomembnega dogovora se držite zastavljenega in v ponedeljek, ko bo luna v strelcu ne pretiravajte. Na poslovnem področju vas bodo navdušili za nove zamisli. Pripravljeni boste in z veseljem se boste tudi odzvali. Prihaja tudi veliko drugih stvari, posebno ljubezenskih iskric in poznanstev. Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete, saj vas lahko nekdo narobe razume. Nedelja bo namenjena čiščenju duše in stanovanja. 

DEVICA

Svoje delo boste začeli sredi tedna, ko bo luna v kozorogu jemati bolj resno. Težko boste zdržali v okolju, ki vas utesnjuje, zato boste ves čas iskali nove priložnosti. Nekdo premočno vpliva na vas, zato pazite, da ne bi izdali svojih globokih skrivnosti. Obremenitve, povezane z denarjem bodo proti koncu tedna popustile, ozračje bo dinamično, rezultati na pomembnem področju pa več kot odlični.

TEHTNICA

V tem tednu boste objeti v ritem harmonije. Spontano se boste lotili zastavljenih nalog in obveznosti. Pomembna vloga vam bo dodeljena pri pomembnih izzivih, ki se vam bodo nizali. Konec tedna zagotovo ni pravi čas za večje in pomembnejše ljubezenske vibracije, morda le za več druženj in razmišljanje o tem, kaj dejansko trenutno potrebujete na tem področju, da bi bili zadovoljni.

ŠKORPIJON

V ponedeljek, ko bo luna v strelcu, bodite pozorni na izdatke, saj se vas bo nekoliko lotila pretirana zapravljivost. Uspešno se boste spopadli z novim projektom, ki so vam ga zaupali. Zanesite se predvsem na lastne izkušnje in sami organizirajte nekaj, kar bo koristilo vsem vpletenim. Počutje bo postalo konec tedna stabilno in z veseljem se boste v soboto udeležili kakšne dobre zabave v maskah. 

STRELEC

V tem tednu se boste kljub številnim priložnostim odločili, da ostanete zvesti sami sebi. Znali se boste soočiti s težavami, posebno če ste povezani z nekom, ki vam nejasno govori o svojih namenih. Preverjajte dobljene informacije in razmislite, kako bi jih učinkovito uporabili. V soboto bo ključnega pomena odnos z nekom, ki nikakor noče popustiti in se vam prilagoditi, zato pazite v komunikaciji.

KOZOROG

Polni optimizma se boste podali v teden, ki vam obljublja predvsem umirjenost. Ne lotevajte se večjih izzivov, ki vam bodo hodili po mislih, ampak naredite analizo celotne situacije. Z denarjem boste imeli tokrat srečo, saj vas bo spodbujala luna v vašem znamenju. Konec tedna lahko pričakujete več ugodnih rešitev in kakšno simpatično povabilo na zabavo, ki vam bo še dolgo ostala v spominu.

VODNAR

Polepšajte v tem tednu, ko boste zelo sproščeni svoj dom, pojdite s prijatelji na kavo in se napolnite z energijo, ki bo simpatična. Pred vami je vikend prijetnega počutja v pravem pomenu besede, zato jih spretno izkoristite. Naklonjenost planetov vas lahko popelje konec tedna v ljubezenski dvoboj, ki vam lahko ob upoštevanju pravil pričara prijetno dogajanje za vrati spalnice.

RIBI

Nič ne bo v prvih dneh tedna ušlo vašim očem, zato boste pomirjeni in zadovoljni. Trdno in stabilno boste zastopali svoja stališča, vendar bi se vam veliko bolj izplačalo, če bi k stvarem pristopili bolj taktično. Spremljale vas bodo majhne skrivnosti in določene stvari bodo šle po tisti poti, ki ste s jo zamislili. Pozorni bodite na drobne pripombe, po drugi strani pa se čim bolj lahkotno prepustite in uživajte.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: