Tedenski horoskop od 18. do 24. 5. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 18. do 24. 5. 2020 (foto: Pexels) Pexels
17. 5. 2020

OVEN

V tem tednu, ko Sonce preide v znamenje dvojčkov ne boste najbolj odločni. Najprej se boste odločili, da nekoga pustite pri miru, potem se boste vseeno zapletli v situacijo, ki vam ne bo všeč. Stvari se bodo v drugi polovici tedna širile na drzen in temeljit način. Zadeve se bodo odvijale na razigran način in našli boste tudi pot do osebne sreče. Umirjenost vam bo v nedelja ponovno prebudila zaupanje in dobili boste odgovore. Če si želite, da bi se nekaj zgodilo, ne čakajte, ampak udejanjite. 

BIK

Notranje boste v tem tednu nekoliko občutljivi in le s težavo boste v določenem odnosu odšli naprej. Na čustvenem področju ste lahko mirni, posebno če se z nekom srečujeta po dolgem času in še razmišljate, ali se bosta ujela. Čeprav težko priznate, je dejstvo, da si včasih otežujete stvari tam, kjer ni potrebno. Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili nekaj, česar ne veste. Obujanje spominov bo prebudilo tudi nekdanje strasti, ki bodo razburkale čustva. 

DVOJČKA

Upoštevajte v tem tednu svoj šesti čut, ki vas vodi v trdno in realno smer. Zvezde vam bodo stale ob strani, zato lahko pričakujete na osebnem področju svež veter. Poskušali boste uvesti popestritve. Dokazali boste, da zadevam znate priti do dna, vendar ne čakajte, da vas označijo za deloholika. Odpravite se na zrak, jejte lahko hrano ter pijte veliko vode. Bolje se boste počutili v nedeljo in zadovoljni boste, da ste naredili nekaj zase.

RAK

Dinamična energija lune v znamenju ovna bo v prvih dneh tedna tista, ki vas bo vodila k sreči in notranjem zadovoljstvu. Lažje boste spoznali, kaj bo potrebno še spremeniti. Dobili boste pozitiven odgovor na prošnjo, ki ste jo morda že skoraj pozabili. V ljubezni boste končno nekoliko bolj optimistični in sproščeni. Lahko pričakujete več klicev in elektronskih sporočil, v njih pa veliko dobrih novic in koristno uporabnih informacij. 

LEV

Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje prepričali, da si vzamete čas zase. Morda boste ugotovili, da ste prav to. Vezani ne izgubljajte glave in srca v prijateljskem odnosu, saj se lahko močno  opečete. Ne bo vam prijetno prav v vsaki družbi, tudi če gre za ljudi, ki so vam do zdaj bili naklonjeni. Priznati si morate, da ste se na osebnem področju v zadnjem času spremenili.

DEVICA

Ko se boste podali v delovne obveznosti, vas bo komaj kdo ustavil, saj boste tokrat zelo dobro pripravljeni. Pri novih stikih ostanite čim bolj previdni, vaši sogovorniki bodo nezaupljivi. V ljubezni pa boste nekako neodločni. Vezani, v partnerstvu se vam vse zdi idealno, vendar bodite previdni, da vas to ne bo zapeljalo. Samski, nikar se ne ozirajte za tistimi, s katerimi ste v preteklosti že zaključili. 

TEHTNICA

Največja težava v tem tednu bo, da ne zaupate dovolj v svoje sposobnosti, zato to čim prej spremenite. Ne pomilujte sami sebe in ne zadržujte negativne energije v sebi. Močne zavore, ki ste jih čutili, bodo proti koncu tedna z ugodnimi planeti minile. Lažje se boste prilagajali delu. Ne zanemarjajte pa  drobnega tiska. Kar koli se že zgodi, se bo vaše življenje počasi spremenilo v pozitivnem ritmu. Sprejmite situacije, ki se vam obetajo. 

ŠKORPIJON

V ljubezenskih odnosih zopet preveč čakate, čeprav še sami ne veste, kaj si želite spremeniti. Uspeh bo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo začelo počasi stabilizirati. Naključna zgodba se vam bo zdela izredno zanimiva, vseeno pa nimate dovolj moči, da bi zadeve korenito pretresli ali spremenili. Sprostili se boste šele, ko boste prejeli dokaz, da ste nekaj dobro opravili. Nedeljsko popoldne bo obarvano z rekreacijo.

STRELEC

Čeprav ste mirni glede zdravja, lahko v tem tednu začutite posledice določenih razvad. Na vsako stvar boste odreagirali preveč čustveno. Vezane bo partner ranil z nepremišljenimi besedami, samski pa boste zaradi nekoga začeli izgubljati zaupanje v pravo ljubezen. V soboto in nedeljo boste sledili svoji resnici, pridobili boste samozavest in energija se bo širila in rasla v pravo smer. Zapomnite pa si, nikomur ni prijetno, kadar se počuti napadenega.

KOZOROG

V boju za svoje pravice ter za boljši položaj boste v prvih dneh tedna, ko bo luna v ovnu neizprosni, kar se vam bo tudi obrestovalo. Pri delu boste ostali na trdnih tleh. Zavedate se, da vas čaka še dolga pot do tega kar si želite. Pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo delovale v vaš prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno. Izogibajte se pogovorov o denarju, tudi če ga imate dovolj, ni čas, da bi ga posojali. 

VODNAR

Zaradi prezaposlenosti boste precej napeti, vendar se potrudite in svojo pozornost namenite tistim, ki jih imate radi. Bodite pozorni na malenkosti, ki počasi prihajajo na površje. V preteklosti besedam niste pripisali velikega pomena, sedaj boste znali prisluhniti sebi. Znova preverite vse podatke in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili. Nove naloge se boste v lotili na pravi način, tokrat veliko bolj zbrano in premišljeno.

RIBI

Ubogljivost vam bo v tem tednu prinesla ustreznejše pogoje, zato se nikar preveč ne smilite sami sebi. V čustvenem življenju prihaja v drugi polovici tedna možnost novosti in lepih priložnosti, ki vas bodo močno navdihnile in vam povrnile vero v tisto kar si že nekaj časa želite. Prekipevali boste od ustvarjalnosti. Ideje ne bodo presahnile, zato boste morda hoteli poklicati katerega izmed vaših prijateljev, da dobite njihovo mnenje. V ljubezni bodo zvezde v soboto in nedeljo na vas vplivale čutno in intenzivno. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: