Tedenski horoskop od 21. do 27. 12. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 21. do 27. 12. 2020 (foto: pexels) pexels
20. 12. 2020

OVEN

V ponedeljek se vas bo močno dotaknila prelomna konjunkcija, zato boste bolj zamišljeni kot ste običajno. Vaša čustva bodo ostala nespremenjena, vendar dejanja ne bodo kazala želene slike. Pričakujte tudi manjšo negotovost s strani družine. Mnenje nekoga izmed njih vam bo v četrtek povrnilo vašo voljo, da skupaj preživite nekaj kvalitetnega časa. V petek in soboto si boste spočili, vse se bo sestavilo v pravo obliko, s tem bo povezana vaša sreča, vse skupaj vam bo zelo všeč.  Poskušajte tudi v nedeljo ostati mirni. 

BIK

Spremljalo vas bo še nekaj pomislekov, zato boste poslovno zadevo znova prestavili in se raje posvetili bolj prijetnim vibracijam. V resnici ne obstaja preveč razlogov za zaskrbljenost, morda bi morali le biti bolj vztrajni. V odnosih z domačimi se lahko v sredo pojavi nekaj napetosti, vendar jih bo prijeten skupaj preživet večer ob dobri hrani razblinil. Načrti se bodo v vaših mislih še vedno stopnjevali, kar vas bo v notranjosti pomirjalo. Nikar preveč analizirate, namesto da bi se prepustili prvemu občutku.  Spremljala vas bo tiha sreča, ki vam prinaša nove smernice.

DVOJČKA

Konflikte, ki se bodo pojavljali v torek zaradi energije lune v znamenju ovna, prenašajte potrpežljivo in ljubeče. Na situacijo boste najbolje vplivali, če boste uporabili notranjo moč, na zunaj pa se ne boste preveč očitno vznemirjali. Situacija na čustvenem področju bo sredi tedna nihala, kar vas ne bo ravno navduševalo. Morda je čas, da spremenite taktiko in poskusite na odnos gledati drugače. Odločite za nekoliko lažjo pot, saj trenutno nimate dovolj energije, da bi se ustavljali pri ovirah. Svoj čas si razporedite tako, da ga bo ostalo dovolj tudi za počitek. 

RAK

V prvih tedna boste občutili pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. V torek bo luna v ovnu doprinesla k temu, da z nečim končno zaključite. Privoščite si nekaj za svojo dušo ali kakšno dobro delo namenite tudi drugim, kmalu se vam bo obrestovalo. Proti koncu tedna vas bo nekaj razžalostilo, vendar le za trenutek, saj vam bodo razložili, da niso mislili nič slabega. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse skupaj dozoreti ob pravem času. 

LEV

Zavedali se boste novih trenutkov, saj že nekaj časa tičite na točki nezadovoljstva. Čas je, da se spustite na trdna tla in prenehate živeti v sanjah. V sredo skozi dan se boste dolgočasili, večjih sprememb ne bo, čeprav boste po njih hrepeneli. Izkoristite praznike za zgladitev družinskih napetosti, če se bo ponudila priložnost. Jedro svojih strasti pa vendarle prihranite za partnerja. Nekaj napetosti boste konec tedna najbolj začutili tisti, ki vas kmalu čakajo kakšne pomembne delovne obveznosti, ki so povezane z vašim finančnim stanjem.

DEVICA

V prvih dneh tedna boste razpoloženi za premike saj v določeni situaciji nikakor nočete ostati v ozadju. Vaša prednost bo v tem, da se ne boste umaknili, temveč boste v družinskih odnosih s svojo idejo končno prodrli naprej. Ljubezenske zvezde vas bodo malce zmedle, saj ste pričakovali drugačen razplet. Prenehajte iskati vse razloge, da bi zakomplicirali situacijo. Računajte na še nekaj nedorečenosti, ki vas lahko obremenijo. Če boste zelo spretni, boste praznično večerjo pripravili brezhibno, pri iskanju harmonije pa vam lahko pomaga tudi vaša prilagodljivost. 

TEHTNICA

Pred vami je zmeden začetek tedna. Bolj kot običajno boste raztreseni, vaše razpoloženje bo nihajoče in težko se boste poglobili v pogovorih, saj bodo drugi zahtevali vašo zbranost. Vaši zavedni in nezavedni spomini se bodo zavrteli s svetlobno hitrostjo. Pospešila jih bo luna v znamenju bika, ki na praznični večer, prinaša več pesimizma, ki pa ga boste lahko premagali. Pojavilo se bo tudi manjše nezaupanje, ki vas lahko ob napačnih reakcijah drago stane. Nikar ne drezajte v stvari, ki še niso dovolj dozorele.

ŠKORPIJON

Vzdušje v torek, ko bo luna v ovnu, bo primerno, da boste lahko poiskali odgovore na vprašanja, ki se vam porajajo že nekaj časa. Poskrbite, da boste razmislili tudi o zasebnem in o poslovnem dogajanju. Vsekakor boste v prazničnih dneh uživali v prijetni družbi družine, kljub temu, da vas bodo opravki ves čas po tihem obremenjevali. Preko malenkosti, ki jih boste zaznavali, poskusite konec tedna uvideti celotno sliko. Skromnosti nikar ne poskušajte hliniti, naredite raje kar je potrebno in se tiho umaknite. 

STRELEC

V ponedeljek bo nekoliko bolj kot ponavadi vplivala na vas velika konjunkcija, zato boste začutili nov veter in hitro se bodo dogajale spremembe v pozitivno smer. Načrti z ljubljeno osebo ali družino vam bodo veliko pomenili. Pozitivno se vam bo zdelo tudi to, da boste veliko bolj jasno razmišljali o svoji prihodnosti in poskušali uresničiti svoje cilje. Pred vami je bolj čustvena in zmedena sobota, saj se ne boste znali sestaviti in odgovoriti na pomembno vprašanje. V nedeljo vam bo energija lune v dvojčkih bolj naklonjena.

KOZOROG

Niste najbolje razpoloženi ste, čeprav nimate večjih težav. Bližate se spremembam, ki že sedaj, ko o njih samo razmišljate, povzročajo notranji nemir. Več časa namenite sami sebi in intenzivnemu poglabljanju. Preden prevzamete nekaj zahtevnih nalog, bodite pozorni na tiste, ki postavljajo popolnoma drugačna pravila. Doma se poskusite dogovoriti o dejstvih, ki so za celotno družino moteča že nekaj časa. Nekaj, kar ste želeli storiti že dalj časa, boste konec tedna s pomočjo tudi izpeljali. Pripravljeni boste tudi na odrekanje.

VODNAR

Uporništvo bo zelo intenzivno izraženo, zato se ne čudite, če vas nekdo ne bo razumel na pravi način. Spustite se tako daleč, da lahko še vedno ohranite notranji mir. Preveč boste v sredo nepremišljeni in naivni. Zato ne bodite presenečeni, če boste ostali brez podpore. Poskusite popraviti vsaj nekaj zadev, da si omogočite sprostitev. Z zaskrbljenim pričakovanjem bi lahko zaustavili intenzivno dogajanje, ki prihaja. V zadnjih dneh tedna boste imeli ves čas občutek da ne sledite situacijam na pravi način, ampak vidite zadeve v čisto drugi luči.

RIBI

Pametno izkoristite svoj čas, saj je ta teden več kot ugoden in primeren za to, da se posvetite obnavljanju in čiščenju, predvsem na področju vaše osebne rasti. Ne upirajte se toku dogodkov, ki prinaša več modrosti. Izogibajte se napadalne drže, s katero bi lahko skrhali določen družinski odnos. Vaše telo potrebuje več razgibavanja in zato si privoščite konec tedna več športa in rekreacije.  Pazite pa pri družinskih pogajanjih, ki so odvisna od pomembnih dogovorov. Vse lahko izpade negativno, če se ne boste prilagodili. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: