Tedenski horoskop od 22. do 28. 2. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 22. do 28. 2. 2021 (foto: pexels) pexels
22. 2. 2021

OVEN

Že nekaj časa delate na tem, da bi se uveljavili v poslovnem svetu, v prvih dneh tedna pa lahko pričakujete pravo priložnost. Energije bodo še posebej sredi tedna nabite s čustvi in tokrat ne boste dovolj močni, da bi se uprli določenim zadevam. Zato boste v soboto, ko nastopi Polna luna pogosteje kot sicer pripravljeni na prepir. Urejena ljubezenska zgodba ni več tako daleč, čeprav ste trenutno nekoliko nezadovoljni. Doživeli boste nekaj vznemirljivega, kar vas bo na osebnem področju ponovno prebudilo. Pustite se presenetiti. 

BIK

Trenutno se nahajate v izjemno čustvenem obdobju in vsako stvar si razlagate na čuden način. Ker ne morete vsega kontrolirati, vas lahko ujame navidezna panika, vendar ne skrbite, saj se bodo stvari kmalu zopet odvijale v vašo korist. Ljubezenski val vas bo v soboto, ko nastopi Polna luna v znamenju device močno prevzel, zato se predajte čustvom in nikar ne bodite zadržani in hladni. Vezani boste v nedeljo raje kot vse ostalo uživali v objemu ljubljene osebe, tudi strasti se ne boste izogibali. Samski si vzemite čas za sprehod v naravi, morda ob vodi.

DVOJČKA

Ker gojite velika pričakovanja, se boste v tem tednu sprehodili skozi trud in odrekanje, s čimer bodo pričakovanja še večja. Čeprav se zavedate, da pravih rezultatov morda še ne bo na spregled, boste vztrajali. Prihaja tudi občutek, da se je nekdo na poslovnem področju spravil na vas, da vas neprestano vznemirja. Vsaka preizkušnja bo imela v soboto, ko nastopi Polna luna določen namen. Pozorni bodite, da bo vložene dovolj energije in da boste budni. V nedeljo bo treba spremeniti mišljenje in se usmeriti v manjše, bolj dosegljive cilje, ki vam vsekakor prinašajo rezultate.

RAK

Prvi dnevi v tednu, ki jih bo popestril vpliv lune v vašem znamenju bodo od vas zahtevali spremembe. Obtožili vas bodo, da izžarevate ravnodušnost, čeprav bo trenutna resnica popolnoma drugačna. Brez težav se boste v četrtek usmerili v boljše energije, zato ne zapletajte stvari z nepotrebnimi vprašanji in odvečnim kompliciranjem. Vse boste izvedeli ob pravem času. Nedelja bo še posebej zanimiva  za tiste rake, ki čakate da se določena situacija uredi, vendar se boste težko odločili.

LEV

V ponedeljek in torek, ko se bo luna sprehajala v znamenju raka, si boste zaželeli več ljubezenskih vibracij in harmoničnih odnosov. Ker ne boste preveč obremenjeni s težavami, boste okoli sebe širili dobro voljo in pozitivno energijo. V soboto, ko s Polno luno prihajajo manjše obremenitve boste ugodno reševali manj prijetne situacije.  Želeli si boste, da vas v domačem okolju opazijo, kar se vam bo tudi izpolnilo. Vzrokov za dobro voljo vam tokrat res ne bo primanjkovalo. Vse se bo odvijalo kot po maslu. 

DEVICA

Bolj intenzivno se boste v sredini tedna, ko boste iskali nekaj za dušo nagibali k umetnosti, s pomočjo katere lahko najdete svoj smisel. V svoj dom boste poskušali vnesti čim več družinske topline. Jezili se boste na vsakogar, ki vas bo želel vznemiriti. Raje kot da se zapletate, poskušajte čim bolj iskreno sprejemati potrebe vseh družinskih članov. Občutek, ki ga imate, vas vodi na pravo stran. Nekaj se bo v soboto kljub Polni luni zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Bistveno lažje se boste tudi sporazumevali.

TEHTNICA

V ponedeljek se nikar ne spuščajte v podpise kakršnekoli pogodbe ali resne dogovore, saj boste z luno v raku omahljivi. Zadeve raje prestavite ter o njih še malo razmislite. Pozanimajte se tudi glede možnosti za reševanje domačega problema. Naučili se boste, da se s strpnostjo lažje in dlje pride kot z osornostjo, ne glede na to, koliko živcev porabite. Polna luna vas bo spomnila da je potrebno počistiti dolgove, ki so se nabrali v preteklosti. Ste sicer nekoliko utrujeni, vendar morate končati s svojim slogom. 

ŠKORPIJON

Iskren pogovor bo prinesel uspeh in nadaljnjo pot, ki vas bo bodrila. Če ste v preteklih dneh zamudili priložnost, da nekomu poveste, koliko vam resnično pomeni, se boste morali zdaj nekoliko bolj potruditi za sproščeno izražanje čustev. Vašo pozornost bo v drugi polovici tedna prevzelo poslovno življenje in finančni podvigi. Čustveno boste napeti, vsaj v soboto, ko nastopi Polna luna, potem sledita umirjanje in usklajenost. Postavljeni boste pred odločitve, v katere se boste močno vpletli, čeprav se to od vas ne pričakuje. Nikar ne bežite v samoto. 

STRELEC

Pokažite v tednu pred vami svoje sposobnosti in iznajdljivost.  Ne glejte preveč osebno na zadevo, ki se vas ne sme dotakniti. Nekdo od domačih se mora znajti in odločiti sam, brez vašega vmešavanja. Tako v službi kot v krogu prijateljev se boste v četrtek izkazali, nekdo vas zopet opazuje v pozitivni luči. Dober vtis boste še izboljšali po pogovoru, ko boste dokazali, da v kočljivi situaciji mislite resno. Doma vas bo v soboto, ko nastopi Polna luna težilo to, da od vas pričakujejo preveč. Preveč boste pristranski, zato si povzročate težave.

KOZOROG

Z vplivom lune v raku se boste znali prilagoditi in uživati v vsakem trenutku življenja. Kompliment vam bo po dolgem času ogrel srce, čeprav se vam bodo zadeve na poslovnem področju kopičile. Izognite se napaki, da se z zadevami ukvarjate v zadnjem trenutku. V ljubezni v soboto, ko nastopi Polna luna ne boste preveč optimistični, predvsem pa nočete popustiti, saj smatrate da imate prav. Presenetili vas bodo z vprašanji, ki se boste znali iznajdljivo, z nasmeškom na obrazu izogniti. Delovali boste bolj počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za svoj osebni napredek.  

VODNAR

Pozornost bodo od vas v prvih dneh tedna, ko bo luna v raku zahtevali predvsem partnerski odnosi. Z ljubljeno osebo se boste končno dogovorili o tistih stvareh, ki vaju bremenijo že dlje časa. Čim prej se na področju dela in denarja zberite, med vrsticami boste tokrat našli veliko poučnega. Prihaja tudi nova in napredna priložnost, ki je ne smete zamuditi. Vse bo tokrat na vaši strani, čeprav morda še vedno plavate med različnimi pogovori, možnostmi in namigi. To je nekaj, kar vas lahko le obremeni, zato nadaljujte premišljeno.

RIBI

Pred vami je v prvih dneh tedna, ko bo luna v raku dobro obdobje, povezano s srečo v ljubezni. Spoznali boste, da je ljubljeni osebi vredno zaupati. V službi vam v četrtek ne bo najbolj enostavno, toda jezikanje bi vam tokrat lahko samo škodilo. Če ste samski, je sobota pravi dan, da se podate v spletne klepete, ki se bodo nadaljevali. Vse stvari bodo tudi v nedeljo potekale skoraj tako, kot si boste zamislili in načrtovali. Morda boste končno našli tisti smisel, o katerem sanjate že nekaj časa.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: