Tedenski horoskop od 22. do 28. 3. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 22. do 28. 3. 2021 (foto: pixabay) pixabay
22. 3. 2021

OVEN

Na vidiku v tednu pred vami, ko vas bo spodbujalo Sonce v vašem znamenju ni večjih težav, le ne pozabite na vse tisto, kar ste obljubili. Prva naloga bo, da si pridobite vse potrebne informacije, šele potem boste lahko odreagirali na pravi način. Bodite sredi tedna pozornejši, saj se stroški nenadzorovano nabirajo, vi pa ne najdete prave poti do tega, da bi kaj prihranili. Ne vlagajte energije v stvari, ki so trenutno nepotrebne. Izogibajte se kakršnim koli naglim odločitvam. Pustite vsaki stvari, naj dozori v spontani smeri.

BIK

V ponedeljek, ko bo luna v znamenju raka boste imeli vse mogoče priložnosti da se poglobite vase in zelo boste zadovoljni sami s sabo. Zanimiva bo tudi ponudba znanca, ki si želi nekaj razčistiti z vami. Odločitev ni tako težka, kot se zdi, dajte ji le priložnost, da se razvije v ugodni smeri. Vztrajajte, dokler ne boste popolnoma obvladali svojega položaja. Mars v dvojčkih vas bo obdaril z borbenostjo in pogumom, kar bi bilo smotrno izkoristiti na več področjih. Ravno to boste konec tedna potrebovali. 

DVOJČKA

V tednu pred vami dobro premislite o tem, kaj vas v resnici obremenjuje. Prav gotovo se ne boste sposobni prilagajati, saj ste mnenja, da imate o določeni zadevi le vi popolnoma prav. Če ne boste previdni z besedami, bi lahko razkrili več, kot si v resnici želite. Naenkrat si želite nadoknaditi vse, kar ste zamudili, a veste, da bi najprej morali odgovoriti na določen klic. Počutili se boste nekoliko zmedeno, saj se vam v soboto in nedeljo na osebnem področju obetajo spremembe, na katere nimate nobenega vpliva. Nekomu boste kljub temu povedali svoje mnenje.

RAK

Preveč boste v ponedeljek, ko bo luna v vašem znamenju obremenjeni zaradi zadeve, ki si ne zasluži toliko pozornosti. Doma bo prav tako nekaj sitnosti, sicer nič takšnega, česar ne bi mogli prebroditi ali rešiti. Ostanite na preži in mirno vztrajajte na svoji poti, seveda ob upoštevanju dejstev. Ne prepuščajte se trenutnim občutkom ali malodušju, ki vam samo škodi in vas obremenjuje. Vaša vztrajnost vas bo v petek držala nad gladino. Dovolj je bilo previdnosti, sedaj je čas, da se bolj prepustite in si vzamete več časa zase in seveda za družino, ki vas pogreša. 

LEV

Venera v znamenju ovna vam bo največ prijetne energije namenila če boste iskreni. Prepustite se v ponedeljek, ko bo luna v raku nežnim strastem, kajti ne bo se jim mogoče upreti. Zaupajte in uživajte v poljubih in dotikih. Previdno delujte na področju kariere predvsem, če bi radi govorili o stvareh, ki jih v resnici ne poznate dovolj dobro. Glede zasebnih zadev pa se bo izkazalo, da je določeno poznanstvo izredno pomembno. Zanimiv dogodek bo v nedeljo prebudil nihajoča čustva. Ker se bo to zgodilo izključno po vaši krivdi, se ne jezite preveč.

DEVICA

V ponedeljek, ko bo luna v raku, se boste soočali sami s sabo ter s svojimi občutki. S pomočjo intenzivnega poglabljanja boste prišli do pomembnih ugotovitev na ljubezenskem področju. Vezani boste v razmerju začutili razigranost in zadovoljstvo. Zdravje vam bo odlično služilo, saj boste vitalni in usmerjeni v športne dejavnosti, ki vas bodo sproščale, še posebej proti koncu tedna. Vse se lahko prebrodi, posebno če veste, kje so meje vaših zmogljivosti. Občutljivi boste v nedeljo. Že napačen pogled vas bo razjezil, vendar se skušajte malce zadržati. 

TEHTNICA

V prvi polovici tedna boste končno naredili korak na čustvenem področju. Nekdo vam bo zelo naklonjen, zato se nikar ne obremenjujte, da bi ostali razočarani. Bolečine ter bolezni bodo daleč vstran in niti malo ne boste razmišljali v tej smeri, saj se boste počutili vitalno. Konfliktov se izogibajte, saj ne prinašajo nič dobrega. Raje se prilagodite in nekomu pozorno prisluhnite, saj boste presenečeni. Nekaj, kar se bo zgodilo v družinskem krogu, bo pritegnilo vašo pozornost. Premislite, kako bi najbolj konkretno odgovorili na pomembna vprašanja. Ker boste začeli bolj podrobno analizirati, se bodo finančne težave uredile.

ŠKORPIJON

Zaradi lune v raku boste v ponedeljek nekoliko malodušni, v ljubezenskih odnosih pa celo nepotrpežljivi. Vseeno bodite obzirni, ne glede na svoje resnične želje. V odnosu z družinskimi člani se lahko, če se ne boste prilagodili vznemirjenje pretvori v stres. S strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje. Ne oklepajte se enih in istih navad, saj je to nekaj, kar vas je že velikokrat ustavilo pred napredkom.  Kombinacija planetov vam v zadnjih dneh tedna zagotavlja spretnost z besedami ter počasen, vendar donosen napredek.

STRELEC

Zelo motivirani boste za vsako delo, dodatne obveznosti si boste sami poiskali, če vam bodo običajne premalo. Svojo občutljivost boste znali preleviti v šaljivost. V sredini tedna boste z malo truda veliko postorili. Z navdušenjem boste sprejeli odločitve, ki vas bodo s pomočjo vaše kreativnosti popeljale na novo pot. Pred tem pa poskusite svoj odnos z bližnjimi še nekoliko osvežiti ali obogatiti. Naj vas v nedeljo, ko se vas bo v notranjosti dotaknila energija Polne lune v znamenju tehtnice nič ne gane, saj že kmalu sledi bolj optimističen čas.

KOZOROG

Vse kar vas bo obkrožalo, boste začeli zaznavati v drugačni luči, nov začetek sicer ne bo lahek, toda vsekakor se vam obrestuje poskusiti, saj se zavedate, da drugače ne bi bili zadovoljni. V ljubezni in odnosih v sredini tedna ne boste ravno blesteli, saj ne boste zadovoljni s sabo. V zadnjih dneh tedna boste izpostavljeni v družinskem okolju, toda kljub temu se boste izkazali z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo. Nič napačnega ne bo, če poskusite določen odnos razčistiti z direktnim soočenjem.

VODNAR

V tednu pred vami boste z energijo Sonca v znamenju ovna pripravljeni na borbo, ki vam prinaša soočenja, vendar tudi olajšanje. Morda se boste odločili za osebno sproščanje ali pa tudi za učenje področja, s katerim se spogledujete že dlje časa.  Venera vam bo v pomoč, da boste še bolj optimistično naravnani in odprti. V domačem okolju pazite, da ne bi spet začeli prepirov le zaradi vaših nenavadno ostrih odgovorov. Nikar ne obujajte zadeve, ki naj bi ostala v preteklosti, posebno glede pomembne situacije.

RIBI

Žalostni boste, saj se bodo v torek in sredo, ko bo luna v levu zadeve razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Nekaj pomembnega se bo dejansko razpletalo hitreje, kot je kazalo, posebno če zadeva tudi finančno področje. Konec tedna se boste vseskozi nahajali v prijetnem družinskem ozračju, kar vam bo dobro delo. Možne so tudi manjše osebne preobrazbe, ki jih bo prebudil vpliv Polne lune. Ker se vam bo zdelo, da pomembni, kočljivi zadevi še niste prišli do dna, boste še naprej vztrajali.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: