Tedenski horoskop od 22. do 28. avgusta

Kaj vam napovedujejo zvezde za tokratni teden? 

Tedenski horoskop od 22. do 28. avgusta (foto: shutterstock) shutterstock
22. 8. 2022

OVEN

Z energijo Marsa v znamenju dvojčkov boste izredno sproščeni in sprejemljivi za vse kar se bo dogajalo. Znebite se obremenjenosti, saj pomisleki tokrat nimajo prave teže. Končno boste prišli do pravih informacij, zato vzemite tokrat stvari bolj resno. Prepustite se tudi konec tedna zanosu in uživajte v prijetni energiji, ki je boste deležni. Vezani utrdite svoje razmerje in se posvetite skupnim ciljem. Samski ovni, v zadnjem trenutku si boste dovolili postaviti kočljivo vprašanje. 

BIK

Planetarna energija vam bo v začetku tedna izredno naklonjena, zato boste obdarjeni z optimizmom, ki ga bodo še dodatno stopnjevali lepi komplimenti. Nikar ne bodite preveč razpršeni, saj se vam lahko pomembna informacija izmuzne. Konec tedna se boste umirili in se z veseljem pogovorili o smislu svojega bivanja, o prihodnosti. Našli boste svoj notranji mir. Z neverjetno potrpežljivostjo boste dobro delovali tudi na tiste, ki vas bodo obkrožali.

DVOJČKA

V ponedeljek in torek, ko bo luna v raku boste reševali težave, ki se vam bodo na prvi tren zdele dolgočasne. Nesramne pripombe raje zadržite zase. Najprej odstranite ovire, ki vam preprečujejo nemoten potek dela, šele potem bo vse steklo v smeri, ki si jo želite. Blokira vas tudi prisotnost nekoga, ki se vedno znajde v vaši bližini, tudi če tega ne želite. Na čustvenem področju boste v soboto nihali, a se bo vse kar vas bremeni uredilo po načrtu. Tisti, ki ste samski se izognite samoti. 

RAK

Verjemite vase, ker sledijo navidezne ovire, ki bodo želele zamajati vaša prepričanja. V ljubezenskih odnosih si iskreno priznajte, kako razmišljate, in razložite svoje namene. Mars v znamenju dvojčkov vam bo pomagal, da se sestavite in usmerite k razreševanju čustvenih zadev, ki vas v ozadju neprestano ovirajo. V nedeljo si boste zaželeli pestrosti in vznemirljivosti na ljubezenskem področju. Za vsak lep trenutek se boste sposobni iskreno zahvaliti. 

LEV

Niste pripravljeni popustiti, vendar si tako sami otežujete situacijo, ki bi lahko že bila za vami. Samski levi se boste poglabljali vase in iskali nekaj globljega, kar bi vas lahko prepričalo. Ne bojte se novih obrazov, ki prihajajo, ampak jih neobremenjeno spustite v svoje življenje. Proti koncu tedna boste doživeli na področju družinskih odnosov manjši kaos, ki vas bo pripeljal do spoznanja, da morate čim bolj konkretno zastaviti  pravila in meje, če želite v prihodnosti  bolj sproščeno delovati.

DEVICA

Znali se boste prilagoditi in se brez odvečnih pripomb umakniti, ko se bo nekdo želel spreti z vami. Zaradi nakopičenega dela boste sicer vznemirjeni, vendar lahko to pomeni tudi izboljšanje na področju denarja, zato malce potrpite. Nikar ne sprejmite v ljubezenskih odnosih nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo. Vaše misli bodo v nedeljo, ko se bo luna sprehajala v vašem znamenju občasno zbegane, vendar se boste kljub temu znali motivirati, če vam bo primanjkovalo energije. 

TEHTNICA

Na kariernem področju boste z vplivom Marsa v dvojčkih zgovorni, čeprav vas spremlja negotovost.  Čas je, da se izkažete tudi z izvirno idejo, ki se že dolgo plete po vaših mislih. Resnica v družinskih odnosih počasi pronica na dan, zato se z nastalo situacijo ne obremenjujte preveč. Venera vas z ugodnim aspektom vodi konec tedna v poglobljene pogovore, ki bodo rešili dvome. Privoščite si žgečkljivo komunikacijo, ki lahko ponovno prižge iskrico strasti. 

ŠKORPIJON

Kljub temu, da vas bo v ponedeljek zaradi lune v raku zajela utrujenost, boste imeli dovolj volje in energije, da se soočite z obveznostmi. Intenzivno boste razmišljali o spremembah na osebnem področju, po katerih hrepenite že nekaj časa. Ker se bo skoraj vse odvijalo po pričakovanjih, vam niti trenutek ne bo dolgčas. Uspeli boste zabrisati sledi, ki lahko drugim povedo nekaj več o vas. Bodite pa bolj pozorni na svojo finančno situacijo. Ne dovolite, da vas zapravljivost pripelje do težav.

STRELEC

V ponedeljek, ko bo luna v raku pričakujte stik z osebo, s katero se že dolgo niste iskreno pogovorili. Pričakujte tudi več informacij in vaša naloga bo, da boste skrbno sledili dogajanju. Če se boste uskladili s prijetno energijo in ne boste iskali konfliktov, lahko dosežete sproščeno stanje. Izboljšali boste finančno stanje in si pridobili nekaj več moči, ki ste jo pogrešali. Vzorci iz preteklosti se bodo začeli razreševati. V nedeljo  imate lahko vse niti zopet v svojih rokah.

KOZOROG

Dnevi pred vami bodo drveli kot silni veter, drobni trenutki pa bodo povezani s področjem čustev. Z energijo Venere v levu si boste oddahnili, zato se nikar ne bojte sprememb. Pred vami so sredi tedna številne možnosti in obilica pozitivnih ljudi. Poiskali boste ravnovesje, kar bo tokrat veliko lažje s pomočjo znancev, ki zaupajo v vas. Čutili boste, da morate poskrbeti za finančno prihodnost, zato boste ves čas razmišljali, kako bi lahko usmerili svoje načrte. V nedeljo boste čutili več svobode in strasti. 

VODNAR

Energijo boste s prehodom Sonca v devico usmerili na področje kariere, kjer boste imeli v rokah vse faktorje potrebne za uspeh. Zaradi napetosti, ki jo že nekaj časa po tihem zaznavate, se boste odločili za razčiščevanje čustvenih odnosov. Počasi se boste začeli odpirati. V kolikor vam ne bodo ustregli, se boste hitro obrnili na popolnoma drugo stran. V soboto prihaja vaš dan, saj vas bo na vsakem koraku spremljala dobra volja, prebudil se bo tudi smisel za humor. 

RIBI

Neučakanost, ki jo prinaša Mars v znamenju dvojčkov vam ne bo v pomoč pri razrešitvi zapletenih situacij. Branili se boste z vprašanji, kar pa trenutni ni ravno najboljša taktika. Prihajajo spremembe, ki vas bodo naprej prestrašile. Če boste dovolj pogumni, se vam bodo nato odprle še dodatne smeri. Konec tedna izkoristite za družinsko in prijateljsko druženje. Zopet boste spoznali, da je svet lepši, če se povežete s pozitivno vibraciji. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: