Tedenski horoskop od 24. 8. do 30. 8. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 24. 8. do 30. 8. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 8. 2020

OVEN

Postajate vedno bolj zahtevni in ambiciozni zato ničesar v tem tednu ne boste prepustili naključju. Vaša dobra volja bo posebno izrazita konec tedna, saj se vam bo z luno v kozorogu vse odvijalo učinkovito, skratka tako, kot si boste zamislili. Z dobrim namenom se boste odločili, da ostanete zvesti sami sebi. Ne boste razumeli, da se določeni ljudje ne znajo soočiti s težavami, posebno če ste povezani z nekom, ki vam nejasno govori o svojih namenih. Vse se spreminja prehitro, da bi lahko sledili. 

BIK

Ponudbam, ki bodo kot sicer na prvi pogled mamljive, ne zaupajte prehitro, bolj pametno bo ostati pri že znanih stvareh. Komunikacija bo tista, katera vam bo pomagala razumeti dobre predloge ljudi v vaši bližini. S pomočjo lune v kozorogu, se bodo zadeve konec tedna odvijaje v smeri, ki jo želite, kar pomeni tudi več zadovoljstva in boljšega počutja. Polni optimizma in volje se boste v nedeljo nasmehnili, saj kljub muhastemu počutju bližnjih prinaša veliko lepega. 

DVOJČKA

Samski dvojčki, ne bodite preveč izbirčni in dopustite, da se vas dotakne nekaj novega, drugačnega. Vezani boste začutili nekaj nelagodja, posebno do četrtka, ker spet prihajajo na dan vajini konflikti. Kozmična energija bo konec tedna zavzela vaše duhovno področje tudi v praksi. Veliko negativnih vzorcev se bo počasi umaknilo in energija bo sedaj potekala sproščeno. Počutili se boste, kot da ste končno doma. Soočili se boste tudi z resnico. 

RAK

Na določene stvari ljub Prvemu krajcu v torek ne boste imeli velikega vpliva. Lahko pa neobremenjeno prevzamete pobudo in se podate v akcijo. S partnerjem se iskreno pogovorite, saj se bodo pojavili manjši dvomi in nesporazumi.  Tisti, ki imate v mislih srečanje, na katerega se že dolgo pripravljate, se lahko brez skrbi prepustite lepim energijam. Privoščite si krajši oddih in razmislite malo bolj poglobljeno o svojem življenju. 

LEV

Pomanjkanje zadovoljstva bo v ponedeljek, ko boste zaradi lune v škorpijonu nemirni  glavni vzrok za manjše nevšečnosti, ki vas bodo v prihajajočem času neprestano opominjale, da nekaj naredite zase. Čim manj se zadržujte v zaprtih prostorih. Poleg tega pa boste začutili, da je čas, da v svoje življenje vnesete kakšno pomembno spremembo. V zadnji dneh tedna imate velike možnosti, da spoznate osebo nasprotnega spola, ki bo ekstremno prijazna do vas.

DEVICA

Pomembno je, da vas začasni zastoji ne ustavijo, naj vas naredijo še bolj stabilne in prepričane v svoje sanje. Če se bo za vaš okus premalo dogajalo, nikar ne postanite nemirni. Teden kljub aspektom, ki vašemu znamenju ne bodo najbolj naklonjeni ne bo škodil vašemu zdravju, zato se vam obeta čas, poln energije. Prihaja tudi splošen pozitiven vpliv na vašo kariero in zdravje. Razvijali boste sposobnosti, ki so vam bile do sedaj tuje, oziroma ste se jim nekoliko izogibali. 

TEHTNICA

Nekdo vas nenehno opozarja na napake in najbolj vas bo jezilo to, da boste spoznali da ima prav. Preverjajte dobljene informacije in razmislite, kako bi jih učinkovito uporabili. V tednu, ki je pred vami, boste zaradi ugodnih vplivov nekoliko lažje pluli in delovali skozi čustvene energije, in sledili notranjim občutkom o tem katero pot je potrebno izbrati v prihodnosti. Morda boste sprva malce napeti, a če se boste uspeli zadržati, vas čaka prav prijetna nedelja, ki bo vsebovala tudi nekaj romantičnih objemov. 

ŠKORPIJON

Energija lune v strelcu bo v sredini tedna spodbujala intenzivnost, strast in tvegane spremembe. V odnosih bo poudarjena zgovornost, vendar lahko z nekaj poguma rešite vse skupaj. Ne pustite, da se vam izmaknejo trenutki romantike in veselja. Tistim škorpijonom, ki ste v razmerju, se konec tedna obeta romantičen čas, obarvan s številnimi ljubezenskimi izjavami. Dogodki zadnjih dni so izostrili vašo intuicijo in sedaj se boste veliko lažje priklopili na ljubezensko vibracijo.

STRELEC

Zaradi manjših napadov lenobe boste v prvih dneh tedna nekoliko manj aktivni kot ponavadi. Poskusite se usmeriti k športu ali rekreaciji, saj se vam bo v nasprotnem primeru utrujenost le še stopnjevala. Nekdo bo poskušal poseči v vaše finančne zadeve. Ne prehitevajte dogodkov, ampak se najprej dobro pozanimajte, kako stvari v realnosti stojijo. V nedeljo boste potrebovali več vedre komunikacije. Povabite na sprehod nekoga, ki ga niste videli že dlje časa. 

KOZOROG

Ne lotevajte se z energijo lune v strelcu tveganih izzivov, ki vam bodo hodili po mislih, ampak naredite skrben načrt za prihodnost. V ljubezni lahko končno prevzamete glavno besedo, kar vam bo podarilo veliko zagona tudi za ostala področja, kjer ste v zadnjem času malce ohromeli. Proti koncu tedna boste nekoliko negotovi, zato pazite, da se ne bi navezovali na napačne dogodke. Čutite, da nekomu ne bi smeli zaupati, čeprav ne veste pravega razloga za to dogajanje.

VODNAR

Venera v znamenju raka vas bo naredila še bolj privlačne, po drugi strani pa malce občutljive. Utrujenost je za vami, vendar boste imeli v prvih dneh tedna občutek, da nimate dovolj energije. Spraševali se boste, kaj je narobe, da se počutite prav izmučeni. Najlažji način, da obdržite motivacijo bo več gibanja. Tokrat se boste najboljše znašli v skupinskih športih, saj sami ne boste imeli dovolj vztrajnosti in volje. Vikend izkoristite tako, da se boste spočili, saj vam bodo vsakodnevne obveznosti vzele veliko časa. 

RIBI

Teden, v katerem ne boste najbolj delovni, bo zelo primeren za daljše izlete in obisk gozda. Odločitve bodo modre in predvsem preudarne. Vpliv planetov vam bo dovolil, da se odločite in sledite svojim sanjam na bolj ustrezen način. V nedeljo prihaja čas plodnosti in ustvarjalnosti. Slišali boste nekaj, kar vas bo prepričalo. Zgodbi prisluhnite do konca, da se ne boste zmotili in si nakopali nepomembnih nevšečnosti ali kakšnega nepotrebnega nesporazuma.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri