Tedenski horoskop od 25. do 31. 1. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 25. do 31. 1. 2021 (foto: pexels) pexels
24. 1. 2021

OVEN

Sprejmite v ponedeljek, ko bo luna v znamenju dvojčkov novosti, posebno tam, kjer jih že nekaj časa pričakujete. Nekdo vam bo ponudil pomoč, čeprav boste najprej podvomili v iskrenost. Kljub temu je prav, da se odzovete. V ljubezni boste prepričani o svojem prav, vendar nikar ne vztrajajte v nedogled, saj bi se lahko znašli v konfliktih. Finančno se bodo stvari proti koncu tedna kljub vplivu Polne lune uredile tako, da boste zelo srečni in zadovoljni. Potrebovali pa boste nekoliko več varnosti in zanesljivosti. 

BIK

V tem tednu se boste dobro počutili, saj vam energija Sonca v vodnarju še posebej ugaja. Ker vam bo življenje izziv bo v njem več prijetnih priložnosti. Harmonija časa bo tista, ki prinaša zbran pogled in prave usmeritve. Zaradi zmede, ki jo v četrtek prinaša Polna luna, boste na vsakem koraku iskali ravnovesje. V ljubezni bo prisotno manjše zatišje, zato se raje zamotite z drugimi zadevami. Premislite glede pomembnega podviga, ali vam je resnično pisan na kožo, da se ne boste ušteli po nepotrebnem.  Poskrbite, da boste morebitne napake popravili. 

DVOJČKA

V prvih dneh tedna boste vir kreativne dinamike v družinskih in ljubezenskih odnosih. Če si boste dovolili, se bodo odprle nove poti in s tem možnosti za drugačne prijeme. Pozitivni in pogumni koraki se vam končno obrestujejo, ker ste v pravem trenutku dosegli nekaj pomembnega. Zadeve rešujete dokaj hitro, saj obstaja nevarnost, da vas nekdo prehiti, kar bi vas razjezilo. Luna v znamenju device vas bo popeljala v nedeljo v razčiščevanje, ki bo zelo ugodno usmerjeno.

RAK

V torek in sredo, ko bo luna v vašem znamenju boste nekoliko razdraženi in nezainteresirani. Izogibajte se konfliktnim ljudem, saj se boste drugače zapletli v prepire. Težave boste imeli predvsem z nasprotnim spolom. V petek boste morali pokazati veliko poguma, saj bodo domači zelo zahtevni in kritični. Prišli boste do zaključka, da morate v življenju nujno nekaj spremeniti. Nadaljujte v soboto počasi, v nizki prestavi, le tako boste uspeli doseči to, kar ste si zastavili. 

LEV

Zavedati se boste začeli pomena določene pretekle situacije. Pazite, kako boste odreagirali, saj lahko to zaznamuje določen odnos. Določeni ljudje že nekaj časa govorijo za vašim hrbtom, vendar se s tem preveč ne obremenjujte. Prijatelj s katerim sta si resnično blizu, vam bo končno odgovoril na pravi način. Izredno nemirni in fizično neučakani boste v četrtek, ko zaradi Polne lune ne boste dolgo zdržali na istem mestu. Vsekakor boste dobili nekaj novic, toda nič ne bo rešeno, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli. 

DEVICA

Prvi dnevi v tednu so pravi trenutek, da se tudi vi sprostite in začnete opazovati stvari drugače, bolj spontano. V petek se boste z energijo lune v levu podali v raziskovanja in pridobivanja samozavesti, kar vam bo v prihodnje zagotovo koristilo na osebnem področju. Pripravili boste nekaj, kar bo dobro sprejeto. Vsekakor pa pazite na podrobnosti, da se cel načrt ne bi prehitro podrl. Konec tedna vam prinaša pomembne informacije, povezane z ljubezenskim področjem.

TEHTNICA

Nekaj se vam bo v torek in sredo ko bo luna v raku zdelo skoraj idealno. Zadevo boste opravili po svoje, izkazalo se bo, da niste zgrešili. V družinskem okolju boste srečni, posebno po pogovoru, ki vam odpira nekaj novega in obetavnega. S prijetnim nastopom boste dosegli še več, kot ste sploh pričakovali. V odnosih bo v četrtek, ko nastopi Polna luna prisotna manjša napetost, vendar jo lahko z nekaj poguma premagate in naredite korak naprej v pravi smeri. Odločite se pogumno in premišljeno.

ŠKORPIJON

Dopustite, da gredo stvari v  ponedeljek, ko bo luna v dvojčkih mimo vas. Sodelovanje in razumevanje bosta tokrat na vaši strani. Na čustvenem področju bo v četrtek, ko nastopi Polna luna prevladovala strast. Počasi se boste sestavili tudi na področju dela. Obrnite ploščo in začnite stvari reševati najprej pri sebi. Videli boste, kako hitro boste okrevali. Odzivali se boste na negativne vibracije, ki bodo dodatno otežile sodelovanje, ki bi lahko bilo precej enostavno. Potrebna bo tudi dodatna pozornost da vas nekaj ne izčrpa preveč.

STRELEC

Zaradi manjših napadov lenobe boste v torek in sredo, ko bo luna v raku manj aktivni in bolj zaspani. Poskusite se motivirati, saj se vam bo v nasprotnem primeru utrujenost le še stopnjevala. Nekdo bo poskušal poseči v vaše zasebne zadeve, kar vam nikakor ne bo všeč. Hitrost, s katero se bodo v petek, ko bo luna v levu odvijali dogodki okoli vas, vas bo nekoliko vznemirjala. Napeti in odrezavi boste, vztrajali boste na nemogočem, tudi takrat, ko nihče ne bo videl izhoda.

KOZOROG

Tehtanje med razumom in čustvi vam bo v sredini tedna vzelo več časa. Na koncu boste ugotovili, da predati se čustvom niti ni tako slabo. Obsedeni boste z mislijo, da niste dovolj dobri in da izgubljate tla pod nogami. Bodite pogumnejši, saj se bodo s tem tudi vaši cilji rešili hitreje. Optimistično lahko pogledate na razvoj novega projekta, ki vam bo v prihodnje omogočil samozavest. Bodite dosledni in predvsem strpni. Dogodkom, ki jim boste priča ne posvečajte preveč dragocenega časa, saj se bodo rešili sami.

VODNAR

Izkoristite in shranite sadove svojega dela, škoda je, da bi brezglavo zamudili priložnost. Ljubezen bo v tem tednu uganka, ki je ne boste rešili z lahkoto. Nikar ne nasedajte prelepim besedam, raje se usmerite v dejstva. Zavedati se morate, da imate dovolj poguma, da končno naredite kar ste se odločili in stojite za svojimi besedami, saj vas bo nekdo poskušal prepričati. Preveč boste v četrtek obremenjeni s stvarmi, ki se rešujejo izredno počasi in vas poleg vsega še vznemirjajo. 

RIBI

Vložen trud se vam bo v tem tednu obrestoval, zato le samozavestno nadaljujte po svoji poti, ki je dobro začrtana. Uspeli boste zabrisati sledi, ki lahko vodijo v nove dimenzije. Zvezde vam bodo naklonjene predvsem na področju osebne rasti. Prisluhniti morate notranjemu glasu svojega srca in se usmeriti naprej, ne nazaj. Dobro premislite o plusih in minusih svojih preteklih dejanj. Vztrajali boste pri svojem, čeprav boste čutili, da tokrat ne ravnate v skladu s tem, kar si v srcu želite.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: