Tedenski horoskop od 25. do 31. 5. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 25. do 31. 5. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 5. 2020

OVEN

Če boste v dneh, ko bo luna v raku preveč vsiljivi, se obetajo prepiri. Zapomnite si, da so lahko določene informacije netočne. Kariera bo tokrat ključnega pomena in resno si boste zastavili cilje. Izrabili boste vsa sredstva, ki jih boste imeli na voljo. Nikar dolgoročno preveč ne pričakujte, da ne boste razočarani. Tudi če se srečate z zapleti, se nikar ne čudite, saj se temu nikakor ne boste mogli izogniti. Ko enkrat začnete plezati višje, je na vidiku vedno več ovir.  

BIK

V prvih dneh tedna boste urejali svoje zasebne zadeve, med prijatelji in v ljubezni, zato boste zanihali med navali strasti. Vezanim bikom bodo najbolj naklonjeni zadnji dnevi v tednu, saj bosta takrat z ljubljeno osebo kompatibilna. Pred nekom se boste konec tedna pokazali v malce slabši luči. Z nadutostjo in pretirano samozavestjo resnično ne boste naredili dobrega vtisa. Poskrbite za drugačno obnašanje in odprla se vam bodo mnoga nova, boljša vrata, skozi katera vas bo vodilo tudi boljše počutje. 

DVOJČKA

Morda v tem tednu ne bo dovolj časa za vse, toda dogovorili se boste za nekaj pomembnega. V komunikaciji boste neprekosljivi, zato jo izkoristite v svoji smeri in si izborite prednost. Poskrbite za zbrane misli, saj vas nekdo vztrajno opazuje. Konec tedna boste zopet polni poleta, zato izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali, tako pri delu kot na pomembnih točkah, kjer je treba pustiti dober vtis. S samozavestjo se lahko daleč prebijete. 

RAK

Uporabite v tem tednu svoje jasno razmišljanje in vse boste hitro razumeli. Kljub energičnosti, ki jo boste občutili ne bodite v četrtek prehitri na cesti. Zaposleni boste s skupnimi financami, pokazali boste, da ste lahko tudi vi varčni in preudarni, kot je treba. V petek boste razmišljali zgolj samo o delu in vaša borbenost na poslovnem področju bo narasla, kar vas lahko dolgoročno popelje do odličnih rezultatov. 

LEV

Bodite v tem tednu bolj prilagodljivi in uspelo vam bo marsikaj. V čustvenih odnosih boste v sredini tedna poskusili na vsak način dokazati svoj prav. Uspelo vam bo, toda nikar ne pretiravajte. Previdno pri nakupih, marsičemu se preprosto ne morete upreti, kljub temu, da stanje na računu ni ravno stabilno. Sobota bo za vas čaroben in igriv dan. Ne boste več zadržani, saj končno veste, kaj si želite, in to si boste tudi poiskali.

DEVICA

Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato zberite proti koncu tedna še nekaj informacij. Pred vami so dnevi, ko ne boste preveč komunikativni, saj boste obremenjeni sami s seboj ter s svojimi težavami. Sprostite se in nikar ne bežite pred resničnostjo. Krajši izlet v naravo lahko konec tedna v vas prebudi vonj po hrepenenju in iskreni ljubezni, ki jo čakate že nekaj časa. Teden vam prinaša tudi nekaj zmede na področju financ.

TEHTNICA

V teden stopate zelo napeti. Obremenjevali se boste z več razmerji, ki se vas dejansko ne tičejo. Odnosi bodo v drugi polovici tedna, ko se Merkur zavihti v raka manj stresni, bolj topli in prijetni, kar vas bo razveselilo. Delovali boste bolj počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za svoj osebni napredek. Ljubezenski odnosi počasi prehajajo na boljšo stopnjo, kar bo odlična iztočnica, da se na zasebnem področju sestavite.

ŠKORPIJON

Morda predolgo samo čakate, ste preponosni in se ne potrudite dovolj, kar trenutno ni najboljša taktika za napredek. S partnerjem si bosta zelo blizu. Izogibajte pa se kakršnim koli naglim odločitvam. Pustite vsaki stvari, naj dozori v pravi smeri. Napetost bo v soboto zaradi negativnih planetarnih vplivov velika in tokrat se preprosto morate prepustiti času, ne glede na vse, kar vas bo obkrožalo. 

STRELEC

V prvih dneh tedna, ko se bo Merkur še sprehajal po znamenju dvojčkov, se nikar ne spuščajte v podpise kakršnekoli pogodbe. Zadeve raje prestavite na prihodnje dni, ko bo bolj ugoden čas in o njih še malo razmislite. Občutek, ki ga imate, vas vodi na pravo stran. Nekaj se bo zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Pri delu ne potrebujete počitka, morda le nekaj novih idej, ki vas bodo prebudile in navdihnile. 

KOZOROG

Počakajte v tem tednu z najtežjimi opravki, če boste začutili utrujenost ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti. Glede finančnih zadev pa bodite malce bolj previdni. Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno uredite, po drugi pa nimate energije, ukvarjati se s čisto rutinskimi zadevami. Nekdo vas bo konec tedna navdušil in počasi osvojil vaše srce. Življenje bo v soboto od vas pričakovalo sproščenost.

VODNAR

V ponedeljek ali torek boste na področju dela prevzeli glavno vlogo in se končno zopet prebili na lestvico najboljših. Vsi bodo navdušeni, saj jih boste vodili po pravi poti in si s tem priborili naklonjenost. V zadnje dni v tednu boste stopili z željo po strastnih ljubezenskih dogodivščinah. S prijateljem, ki je zadnje čase malce drugačen še vedno lahko najdeta možnost za kompromis, saj hrepenita po urejanju situacije, zato nikar ne bodite konfliktni.

RIBI

V tem tednu boste uživali. Daljši kot tudi krajši sprehodi ne krepijo samo telesa, ampak tudi duha. Več dni zapored se boste sprehajali v družbi nasprotnega spola, kar bo dodaten razlog za nasmešek na obrazu. Kjer je volja, je odprta pot, zapomnite si to. Pazite konec tedna s tistimi, ki jim očitno ne morete zaupati, saj bo tokrat vsak skrbel predvsem zase. Zato tudi čutite posledice stresa in utrujenosti, vendar se ne predajte obremenilnim energijam.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: