Tedenski horoskop od 25.4. do 1.5.

Kaj napovedujejo zvezde v zadnjem tednu aprila?

Tedenski horoskop od 25.4. do 1.5. (foto: profimedia) profimedia
24. 4. 2022

OVEN

Osredotočite se v torek, ko boste zaradi lune v znamenju rib zelo kreativni na pomembne opravke. Na kariernem področju boste prodorni, v ljubezni pa malce zmedeni. Nekdo bo veliko trši oreh, kot ste pričakovali, zato boste v pogovoru težko nadvladali, izpostavljeni bodo tudi neljubi argumenti, ki jih nikakor niste pričakovali. Konec tedna bo potekal v zanimivem slogu. Močno boste izstopali z duhovitostjo in prijaznostjo. 

BIK

V teden stopate napeti, saj vam je že v naprej jasno, da nikakor ne boste uspeli narediti stvari, ki ste jih predvidevali. Težave vam bodo povzročale tudi finance, vendar se z njimi preveč ne obremenjujte, saj trenutno niste zmožni ničesar spremeniti. Že v četrtek prihaja več sreče, optimizma in splošnega zadovoljstva, saj boste z levo roko opravljali vse kar vas čaka, zraven se boste celo smehljali. Razlog za prepire bo v nedeljo ljubosumje, morda od nekoga pričakujete preveč. 

DVOJČKA

Bodite bolj prilagodljivi, saj si močno želite harmonije v odnosu in razumevanja, s katerim bi lahko rešili določene zaplete. Tisti dvojčki, ki ste v razmerju, se potrudite, saj vam bo prijetna gesta močno polepšala skupni trenutek. V petek se lahko zaradi nepremišljenosti znajdete v kočljivi situaciji. Prav gotovo se ne boste sposobni prilagajati, saj ste mnenja, da imate popolnoma prav. Če ne boste previdni z besedami, bi lahko nekdo dobil občutek, da o določeni zadevi le nakladate.  

RAK

Zelo močno si želite nadoknaditi vse, kar ste zamudili, a veste, da bi najprej morali odgovoriti na določen klic, ter se soočiti s sogovornikom. Mnenja vas bodo razveselila in pripravljeni boste nadaljevati bolj pogumno. Mnogih stvari ne morete predvidevati pazite tudi na finančni plan, ki ste si ga zastavili pred kratkim, saj lahko hitro zabredete v nepričakovane dolgove. V ljubezenskih odnosih boste v soboto izredno sproščeni in komunikativni, kar ni v vaši navadi.

LEV

Ugasnite za trenutek samosvoja prepričanja, preden boste nekaj dokončno dorekli ali podpisali, natančno preglejte vsebino. Možne so napake, ki bi lahko bistveno vplivale na celotno situacijo. Na čustvenem področju sredi tedna ne bo najbolj enostavno. Očitali vam bodo namreč, da ste preveč zagledani vase in ujeti v napačna prepričanja. Nedelja bo potekala v soju dobre volje in popolne sproščenosti. Prisotna bo tudi strast.

DEVICA

Morda se sprašujete, zakaj vam nekdo ne poda direktnega odgovora na kočljivo vprašanje. Malce boste razočarani, vendar le do trenutka, ko boste končno dočakali, kaj želi povedati ta oseba. Ne boste navdušeni nad energijo, ki bo v sredo vladala v zraku, saj bo prisotnih polno nevidnih napetosti. Morali se boste podati v besedni boj, pa če vam bo to všeč ali ne. V soboto se boste veselili druženja, ki vam prinaša veliko smeha in kanček dobre volje.

TEHTNICA

V prostih dneh boste izjemno družabni in kar ne boste se naveličali ljudi, ki vas bodo obdajali. Nasmejali se boste do solz, kar vam bo podarilo novo energijo. Za praktične vsakodnevne stvari ne boste imeli najboljšega občutka, v zvezi z intuicijo in čustvi pa boste proti koncu tedna nepremagljivi. Ponosni boste, saj vam bo uspelo najti prave besede ob pravem času. Na zalogi boste imeli obilo pozitivne energije, s katero boste uravnavali stanje v družinskem krogu.

ŠKORPIJON

Z dobro voljo boste predlagali nekaj, kar je lahko zavrnjeno, zato pravočasno pripravite argumente, ki bi vam lahko bili v pomoč. Poskusite se postaviti v kožo ostalih in jih razumeti, da vam želijo le dobro. Naj bodo vaši odgovori v pomembnem soočenju bolj kratki in jedrnati. Upoštevajte tudi vse razloge za in proti. Prijatelji vam bodo tokrat na vsakem koraku z veseljem stali ob strani. Tisti, ki ste v resni vezi lahko v soboto naletite na manjše konflikte, ki jih boste rešili med rjuhami.

STRELEC

Odnosi se počasi stabilizirajo, saj boste skupaj prišli do določenih pomembnih rešitev ali odločitev. Tokrat se boste zelo dobro zavedali, da bi morate vi storiti prvi korak. Ne bo vam pretežko, saj ste optimistični, pogumni in iznajdljivi. Konec tedna bo namenjen prijetnemu druženju, ki vam bo dvignilo energijo, saj bo nekdo poskrbel, da se boste odklopili. Niti za trenutek ne boste razmišljali v negativni smeri, saj se boste počutili vitalno. 

KOZOROG

Ranljivi in občutljivi boste, kar lahko v začetku tedna prebudi težave na ljubezenskem področju. Na realnost boste enostavno pozabili, saj bodo sanjarjenja tako zelo sladka. Pazljivi bodite pri finančnih zadevah, saj prihaja nepričakovan strošek, ki vas lahko spravi v slabo voljo. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka v prihodnosti, raje se intenzivno povežite s sedanjostjo. Tisti, ki imate težave v razmerju vas v nedeljo čakajo prijetne priložnosti v smeri ureditve odnosov.

VODNAR

Pazite v torek, ko boste zaradi lune v ribah zmedeni z denarjem, dokumenti in vrednimi predmeti. Spoznali boste, da vam določene osebe ne stojijo ob strani, ko jih najbolj potrebujete. Sledijo manjša razočaranja, vendar se boste znašli in se pravi čas usmerili k pozitivnemu razmišljanju. V soboto boste večino svoje pozornosti namenili sebi in osebi, po kateri v notranjosti neprestano hrepenite. Z ubranimi besedami boste presenetili tudi najbolj zadržane. 

RIBI

Srečanje, ki si ga tako zelo želite prihaja z zamudo, zato boste v ponedeljek izredno nemirni, nestrpni in nezadovoljni. Naglost in impulzivnost vas ne vodita nikamor, zato se čim prej notranje umirite. Ne izgubljajte svojega dragocenega časa za tiste, ki vam niso naklonjeni. V ljubezni vas bo vodila strastna energija, kar pa zagotovo ne bo dovolj za trdnost in stabilnost odnosa, po kateri hrepenite.  Nedelja bo namenjena sprostitvi in zanimivim prebliskom, ki se bodo vrstili. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi