Tedenski horoskop od 27. 4. do 3. 5. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 27. 4. do 3. 5. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
26. 4. 2020

OVEN

Na ljubezenskem področju se boste morali v prvih dneh tedna, ko se bo luna nahajala v znamenju raka precej potruditi, da boste ujeli val razumevanja. Bodite čim bolj natančni, po možnosti tudi izvirni in samozavestni. Proti utrujenosti se lahko konec tedna borite na več različnih načinov, najboljši način pa bo rekreacija. Nikar se ne obotavljajte pri iskanju rešitev, saj se boste na takšen način še bolj zmedli. V nedeljo se boste znali poglobiti vase.

BIK

Želeli si boste, da bi zadeve lahko tekle v vašo korist brez kakršnegakoli napora. Potrebovali boste pomoč, in takoj boste vedeli koga zanjo zaprositi. Dogajale se vam bodo zelo zanimive zadeve, povezane z domačim okoljem. Vezani biki imate pred seboj zelo zanimiv teden. Na koncu vas čaka pozitivna rešitev, ki bo povezana s sproščenim pogovorom v dvoje. V nedeljo boste namenili več pozornosti temu, da morda spremenite svoje prehranjevalne navade.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna boste kljub umirjenemu vplivu lune v raku v idejah in dejanjih uporniški in nekompromisni. Pazite, da se v prostem času ne boste preveč predajali lenobi. Konec tedna se posvetite sami sebi. Odločitev, da prosti čas izkoristite za ustvarjanje bo pohvalno sprejeta med domačimi. Morda nekdo od vas pričakuje več, kot mu lahko ponudite. Skušajte se v nedeljo o vsem skupaj iskreno pogovoriti.

RAK

Poskusite priti zadevam ki vas skrbijo že nekaj časa do dna, sicer se vam utegne zgoditi, da bi se kmalu lahko znašli v podobnem položaju. Doma se boste počutili izredno prijetno in bi najraje ves čas preživeli v družbi svojih najdražjih, pri tem pa poskrbeli še za kakšno izboljšavo. Tudi zdravje vam bo dobro služilo. Sreča se vam bo konec tedna nasmehnila tudi pri čustvenih zadevah, saj boste pripravljeni na razne kompromise in prilagajanja.

LEV

Naivnost, vas lahko v prvih dneh tedna, ko bo luna v raku večkrat spravi v nelagoden položaj. Oseba, ki se že dlje časa trudi pridobiti vaše zaupanje, bo odreagirala drugače kot pričakujete. Zaradi dodatnih delovnih obveznosti bo potrebna bolj učinkovita organizacija, sicer vam bo zmanjkalo časa za konjičke in družino. Impulzivne akcije lahko privedejo do napak, kritičen bo predvsem petek. Nove ideje uvajajte počasi, le tako jih bodo laže sprejeli.

DEVICA

Teden bo zaznamovan po starih obljubah. Naraščal bo optimizem, spoznali boste novo resnico, povečale se bodo možnosti za poslovne priložnosti. Potrebovali boste več poglabljanja vase in jasneje bo treba postavljati potrebne korake, sicer spremembe ne bo a spregled. Razpoloženje bo zelo spremenljivo, še posebej ob koncu tedna. Zadovoljivo bo na čustvenem področju, kjer lahko pričakujete odločno razumevanje s partnerjem. Podpora bo dodatna motivacija.

TEHTNICA

Po dolgem času boste s partnerjem prišli do kompromisa, ki bo za oba sprejemljiv. V sredini tedna ni pričakovati večjih sprememb. Tokrat bosta delovala kot eno. Približevanje k skupnim ciljem se vama bo obrestovalo do konca tedna. Ne preizkušajte novih tehnik in se vrnite k navadnim in preprostim besedam, ki vas v soboto in nedeljo vodijo k veliko boljšemu počutju. Skušajte zaupati in morda vam celo uspe.

ŠKORPIJON

Premišljevali boste o svoji vezi in prišli do zaključka, da je vse tako kot mora biti. Ni potrebe po analizi, partner bo vseeno cenil vaš trud, da mu pomagate pri nekaterih nalogah, ki ga trenutno nekoliko obremenjujejo. Samski si boste morali priznati, da se vas je nekaj dotaknilo. Ukrepajte že sedaj. V petek vstopite z razčiščenimi pojmi, saj se obetajo precejšnje spremembe. Bodite pripravljeni tudi na spremembe v dojemanju. 

STRELEC

Nad delovnimi razmerami ne boste ravno kazali veselja, saj se bodo zdele preveč hladne. Razlogi bodo v ozračju, ki bo vladalo zaradi praznikov. Ne zapirajte se pred izzivi, raje jih popestrite. Tokrat zagotovo ne boste izgubljali časa po nepotrebnem. Ponovili boste vprašanje, ki vam je všeč. Tega morda niste vnaprej načrtovali, vendar bo vse steklo spontano. Na ljubezenskem področju pričakujte zanimiv tok dogajanja.

KOZOROG

Pretehtajte vsako besedo in pazite v tem tednu predvsem na majhne napake. Zvezde vas opozarjajo pred nevarnimi pretiravanji. Zanimivo je, da se boste napake takoj zavedali in jih v trenutku želeli popravljati. Zavedali se sicer boste da vseh težav v trenutnem stanju rešiti ne morete, saj bi s preveč vnetim reševanjem povzročili lahko tudi nove zaplete. Lotite se torej pomembne zadeve previdno, da ne boste nezadovoljni.

VODNAR

Uresničili se bodo načrti o ljubezenski zgodbi in prav težko že čakate na to. Oseba ki smatra da je pametnejša od vas, bo stežka priznala da imate v neki zadevi prav. Razširila vam bo obzorja, vendar vas bo tudi razjezila. Na osebnem področju pričakujte konec tedna nekaj simpatičnih nasmeškov in pogledov. Vse energije boste v nedeljo usmerili v to, da se pomaknete naprej in končno zaživite manj obremenjeno.

RIBI

V tem tednu se boste zaradi povečane ležernosti težko znova vključili v vsakodnevne obveznosti. Z nekom doma si boste v laseh, s partnerjem pa se boste prepirali okoli malenkosti. Čustvene reakcije bodo pretirane, drobnarije vas lahko spravijo celo v jok. Konec tedna poskrbite za primerno ravnotežje, posvetite se ustvarjanju. Poskušajte bolj smotrno razdeliti svoj čas, več pozornosti namenite družini, ki vas bo potrebovala.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: