Tedenski horoskop od 27. 9. do 3. 10. 2021

Kaj napovedujejo zvezde za naslednji teden?

Tedenski horoskop od 27. 9. do 3. 10. 2021 (foto: profimedia) profimedia
27. 9. 2021

OVEN

Če boste v začetku tedna, ko se Merkur začne gibati retrogradno nadaljevali po začrtani poti, boste kljub vsemu občutili zadovoljstvo in nov elan. Veliko stvari, s katerimi ste odlašali, boste sedaj opravili v rekordnem roku. Lahko se zanesete na prvi občutek, ki vas tokrat zagotovo ne bo pustil na cedilu. Nečesa proti koncu tedna na področju čustev ne boste znali razvozlati. Precej časa se boste zadržali v razmišljanju za in proti, posebno glede denarja ali poslovne pobude. V nedeljo boste pripravljeni na družinska soočenja.

BIK

Spoznali boste, da ne morete vnaprej postoriti vsega, čeprav se trudite in vztrajno nadaljujete. Vprašajte se, kaj je pravi razlog za ljubezenske dileme in z energijo Venere v škorpijonu poglobljeno razmislite o vsem skupaj. Morda gre le za to, da si ne vzamete dovolj časa za tisto, kar vam veliko pomeni. V petek se boste odlično znašli v še tako veliki zadregi. Diplomatske veščine, ki jih tako radi uporabljate, vam bodo pomagale pri uspešnem pogajanju. S sodelavci se boste dobro razumeli, kar vas bo navdihnilo z optimizmom.

DVOJČKA

Kljub retrogradnemu Merkurju boste na pravilen način znali zadeve postaviti na svoje mesto. Spremembe, ki bodo neizbežne vam bodo podarile alternativo in najboljše možne rešitve. Osebe, ki so dvomile o vas, vas bodo tokrat vzpodbujale. Usmerili se boste tudi k večjim zaslužkom, vendar ne pričakujte, da se bo vse rešilo samo od sebe. Rešitve imate na dlani, vendar se jih še ne zavedate v pravi smeri. Konce tedna bo na razpolago bolj malo časa, da bi dokončali nekaj pomembnega.

RAK

Nihče vam ne more pomagati, če se sami ne boste premaknili naprej, kar s tedenskim planetarnim vplivom ne bo najbolj enostavno. Dobre novice vas bodo presenetile v trenutku, ko boste že skoraj nad vsem skupaj obupali. Proti koncu tedna boste malce zmedeni, saj bo v zraku nekaj več vprašanj, na katere ne boste našli odgovora. Ujemite prijetne energije v krogu prijateljev, saj vas le te vodijo k optimističnemu delovanju. Sobota bo zelo ugoden dan, posebno če se pripravljate na večji nakup. 

LEV

V tednu pred vami boste z vplivom Sonca v tehtnici spoznali, da se lahko počasi in premišljeno daleč pride. V določeni situaciji boste našli prave besede, ki bodo zadovoljile sogovornika. Bodite med sodelavci konec tedna bolj previdni, saj niso vsi tako optimistično naravnani kot vi. Ne dovolite, da bi se zopet prepirali, ter izgubljali energijo za tiste, ki si tega ne zaslužijo. V soboto boste prišli do zaključka, da se morate prilagoditi in povedati svoje, saj bo le tako več razumevanja s strani bližnjih. Težave z zdravjem se umikajo.

DEVICA

Čeprav vas bo mikalo, da bi se nad vsako stvarjo pritoževali, boste z neverjetno vztrajnostjo zakorakali v pravo smer. Opremljeni s pogumom se boste podali v nove podvige in si povrnili občutek, da ste koristni in iznajdljivi. Ne ukvarjajte se preveč z drugimi in njihovimi pričakovanji, sicer boste preveč izčrpani. Tokrat ne bo dovolj časa za vse opravke, čeprav dobro veste, da ne bi smeli ničesar izpustiti. Poskusite z majhnimi koraki prodirati naprej ter si poiščite pomoč ali nasvet.

TEHTNICA

Prihaja občutek, da je nekdo, ki vam je pri srcu do vas prej hladen in nezainteresiran, kot pa spoštljiv in prijazen. Ne jezite se zaradi malenkosti, raje se o vsem skupaj pogovorite. Od petka dalje se boste dokončno sprostili in si vzeli nekaj časa zase ter za svoje bližnje. Sobota prinaša tudi globoke pogovore in priznanja, ki vas bodo presenetila v pozitivni smeri. Zaželeli si boste raznolikosti, zato bodo spremembe zagotovo prava izbira za popestritev vsakdanjika. Pod vplivom strasti boste prijetno vznemirjeni. 

ŠKORPIJON

Pričakovali bodo da sledite navodilom, kar je lahko po eni strani dolgočasno, vendar vztrajajte, saj vas ta pot lahko popelje do uspeha. Ljubezen bo področje na katerem ne boste imeli energije in volje ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati. Oseba, o kateri že nekaj časa dvomite očitno ni vredna truda. Pripravite se tudi na to, da vam lahko na področju odnosov morda nekaj spodleti, čeprav boste popolnoma prepričani vase. Prepoznajte svetle točke, ki se bodo v nedeljo pojavile in vas vzpodbujale.

STRELEC

Ob komentarjih sodelavcev in prijateljev se tokrat ne boste najboljše počutili. Ne dovolite si, da vas vse te situacije, ki ne bodo najbolj prijetne spravijo v slabo voljo. Premišljeno in načrtno vlaganje bo nosilo s sabo sredi tedna pozitivne posledice.  Ambicije bodo končno zopet premagale vaše strahove, zato boste sprejeli odločitev, ki bo v prihodnosti pomembna. Razpoloženi boste za vlogo iznajdljivega posrednika, vendar se lahko opečete. Pričakovanja in želje ne bodo najbolj v skladu z realnostjo.

KOZOROG

Samozavestni in vzdržljivi, boste kljub lekcijam, ki jih prinaša retrogradni Merkur postavljali temelj novega življenja. Zdaj lahko dobite tudi javno priznanje. Ves čas se boste trudili uspešno opraviti delo, ki je na vidiku zato bo tudi zaslužek nekoliko večji.  V soboto prihaja napeta energija, saj se boste vrteli  v krogu in razmišljali, le kam je odšla vsa pozitivna naravnanost. S težavo se boste v medsebojnih odnosih, ki ne bodo najbolj harmonični motivirali k napredku.

VODNAR

Zagrabila vas bo panika, da bi se morali bolj ukvarjati s financami, ki potrebujejo red.  Ne gre samo za vašo zapravljivost, ampak splošni kaos, v katerem se ne znajdete več. Nenadoma ne bo več tako jasno, česa si želite. Pri nepomembnih malenkostih boste izgubljali preveč živcev. Konec tedna vam bodo všeč dejavnosti, ob katerih se lahko izkažete z resnostjo in zanesljivostjo. Vsekakor prihajajo v soboto in nedeljo tudi presenečenja, ki se bodo dotikala za vas pomembnega prijateljskega odnosa. 

RIBI

Z energijo retrogradnega Merkurja se boste v tednu pred vami znašli na testiranju, zato se pripravite na nepričakovano. Čustveno področje bo postavljeno pod vprašaj, zato boste prisiljeni k soočenjem. Na področju kariere prihaja skupek zadev, ki vam lahko v določenem času narišejo pravo sliko. Bolj premišljeno ter poglobljeno se boste morali spopadati z težavami na katere boste konec tedna naleteli. Sprejemanje kompromisov ne bo rešilo situacije, tudi v domačem okolju, kjer boste v nedeljo nemirni.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: