Obdobje tehtnice bo prineslo čudovite darove tem 3 astrološkim znamenjem

Preberite, kaj se obeta dvojčkom, tehtnicam in vodnarjem v obdobju tehtnice (22. 9. - 23.10.).

Obdobje tehtnice bo prineslo čudovite darove tem 3 astrološkim znamenjem (foto: Profimedia) Profimedia
24. 9. 2021

Jesensko enakonočje je prineslo začetek še posebej čudovitega obdobja za tri astrološka znamenja. Za tehtnice bo to še posebej čarobno, saj so rojene pod vplivi Venere, pa tudi druga zračna znamenja bodo lahko v tem času zaznala, kako jih življenje navdaja s harmonijo.

Dvojčka

Čas je, da stopite izven svoje cone udobja. Konec je poležavanja in čakanja. Obdobje tehtnice vas bo navdajala s kreativnostjo, veseljem, strastjo in ljubeznijo. Izkoristite to obdobje za razvoj svojih inovativnih idej in uresničitev načrtov. Vredno je sedaj dati vse od sebe!

Tehtnica

V obdobju device ste bili še posebej kritični do sebe in drugih. Zdaj je sonce točno tam, kjer si ga najbolj želite! Ponuja vam svež začetek. V času svojega rojstnega dne bodite še posebej pozorni na to, da tokrat sebe postavljate na prvo mesto. Dovolj je bilo zatiranja samega sebe. Česa si resnično želite vi? Kaj potrebujete? Kaj bi radi dosegli in kaj spremenili? Preveč časa ste že porabili za druge, zdaj je napočil trenutek, ko se morate posvetiti sebi. Pogumno!

Vodnar

Obdobje device je poskrbelo, da so se pikolovsko osredotočali na vaše pomanjkljivosti. Bilo je naporno, obenem pa ste med tem spoznavali, kakšen je vaš pravi jaz. Ne skrbite, prihaja čas, ko bodo zvezde bolj na vaši strani. Zdaj imate možnost uvida v svojo prihodnost, vaše sposobnosti bodo zasijale in priložnosti, v katerih se lahko dokažete, se bodo kar vrstile. Če razmišljate o menjavi službe, osvežite svoj CV in poudarite vse svoje talente.

Veselo čarobno jesen!

Preberite še: Pred nami je zadnji RETROGRADNI MERKUR leta 2021

Vir: Conscious Reminder