Tedenski horoskop od 28. marca do 3. aprila

Kaj nam napovedujejo zvezde za zadnji teden marca?

Tedenski horoskop od 28. marca do 3. aprila (foto: shutterstock) shutterstock
28. 3. 2022

OVEN

Ponedeljek bo kljub konjunkciji med Luno in Marsom, ki spodbuja nemir popolnoma po vašem okusu. Pri delovnih nalogah boste neprekosljivi, saj boste znali ob pravem času uporabiti ustrezne argumente. Sposobni se boste tudi prilagoditi, kar običajno ni v vaši navadi. Naporno bo le konec tedna, saj določenega dela še niste končali, prihaja pa kup zahtevnih nalog. Pogum in samozavest lahko izkoristite v smeri da premagate notranji nemir. Pri srečanjih z domačimi ostanite budni in pokažite kje so vaše meje.

BIK

Nekoliko manj samozavestni boste, saj pričakujete, da drugi popustijo. Ostanite zbrani, ne dovolite, da vas vznemiri vsaka malenkost. Ne pustite, da bi vas vse to, kar se bo dogajalo odvrnilo od začrtane smeri. Želeli si boste novih izzivov, skratka vsega, kar vam lahko podari občutek, da korakate naprej. Ne bodite konec tedna neodločni in se vsaj enkrat sprostite ter doživite spontanost v pravem pomenu besede. Nenehno razmišljanje le o tem, kaj vse se lahko zgodi, je popolnoma napačna izbira.

DVOJČKA

Nekaj, kar je za vas pomembno boste raje opravili sami, predvsem zato, ker ste prepričani v svoj prav in si spodrsljajev enostavno ne morete privoščiti. Vsekakor je prav, da ste pošteni in iskreni, vendar ni smiselno preveč izpostavljati zadev, ki bi naj ostale skrite. V petek, ko nastopi Mlaj boste izredno zgovorni, nobenih zadržkov ali pomislekov ne boste imeli, kar bo še posebej všeč prijatelju nasprotnega spola, saj boste končno povedali vse, kar vam leži na duši. Sledijo vroči in prijetni trenutki.

RAK

V dobro voljo vas bodo v tednu, ki ga bo polepšal vpliv Sonca v znamenju ovna spravljale drobne malenkosti, ki so povezane s čustvenim doživljanjem. Všeč vam bodo tisti, ki vas vedno nasmejijo in spravijo v dobro voljo. Na poslovnem področju bo na preizkušnji potrpežljivost. Veliko obveznosti se je nakopičilo v zadnjem času, zato prihaja živčno obdobje, ki vas lahko popelje v napake in površnost. Raje ohranite svojo kvaliteto, tudi če kakšno zadevo nekoliko zamudite ali celo izpustite.

LEV

Na kariernem področju boste zmagovali z modrostjo in razumom. Zelo resni boste, v pričakovanju novic, ki vam ogromno pomenijo in vam lahko omogočijo napredek. Negativni scenariji bodo odvečen faktor, zato sem jim izognite. Na poslovnem področju boste v petek, ko nastopi Mlaj polni idej, ki vam prinašajo nove priložnosti. Pogovor s sodelavci bo prinesel razbremenitev. Nedelja bo dan, ki vas bo popeljal v sanjarjenje.

DEVICA

Določene zadeve boste v torek, ko se bo luna nahajala v ribah težje obvladovali, zato nikar ne bodite trmasti in tako zelo prepričani v svoj prav. Z iskrenostjo se boste sposobni boriti in se postaviti zase na popolnoma nevsiljiv način. Z veseljem se boste usmerili tudi k težjim opravilom, saj boste potrebovali potrditve. Prijateljski ter družinski odnosi bodo dobili bolj navihano podobo konec tedna, ker boste delovali v duhu dobrega razpoloženja.

TEHTNICA

S svojim diplomatskim pristopom boste vplivali na to, da se bo na kariernem področju nekaj zoprnega umirilo in uredilo. V drugi polovici tedna ne boste znali spregledati zadev, ki vas že nekaj časa motijo. Oseba, do katere čutite nekaj več, pričakuje, da boste šli preko vseh meja in se prepustili.  Razmišljali boste o konkretnih spremembah, katerih zaenkrat še ne izvajajte, saj nanje niste dovolj pripravljeni, površnosti pa si v tem trenutku nikakor ne morete dovoliti.

ŠKORPIJON

V začetku tedna boste optimistični, po zanimivem pogovoru se boste zlahka odločili, kako v določeni situaciji delovati. Sredi tedna boste razdražljivi in lahko se znajdete v konfliktu, če boste imeli občutek, da vas želi kdo pri vaših korakih ovirati. Bodite iskreni, saj ste na pravi poti, argumenti ostalih vas naj ne prepričajo. Kar naprej se vam bo v soboto nekam mudilo, težko boste pri miru, zdelo se vam bo, da z ničimer ne morete biti zares zadovoljni. Nepotrpežljivost vas lahko usmeri v napačne odločitve.

STRELEC

Svoje prodorne misli usmerite na področje čustev, ki se je v zadnjem času zanihalo v neustrezni smeri. Bodite iskreni do sebe in naj vam zadnji trenutek ne zmanjka energije za soočenja. Skušajte stati za svojimi besedami tudi na področju kariere, saj vas nekdo budno opazuje. Ugotovili boste, da so določene odločitve nujne za napredek in premik na poslovnem področju. Manj ko boste v nedeljo v nepredvidljivi situaciji razmišljali, lažje boste prekinili nekaj, kar vas ovira.

KOZOROG

Dovolj imate nejasnosti in praznih odgovorov. Naredili boste manjši korak nazaj na ljubezenskem področju. Umaknili se boste iz središča dogajanja in se posvetili svojim podzavestnim vzgibom. Na ostale se ne boste ozirali. V službi se v petek, ko nastopi Mlaj ne boste znali odločiti, zato ne vztrajajte preveč, dokler ne boste dobili še nekaj dodatnih informacij. V nedeljo, ko bodo vsi iskali vašo bližino se nikar ne zapirajte vase in ne odgovarjajte s hladnim tonom.

VODNAR

V začetku tedna boste malce razočarani, saj ni pravih rezultatov od nikoder, vi pa se ves čas trudite, da bi napredovali. Ustavite se in preverite, kje delate napako ter poiščite za vas lažjo pot. Planeti vam konec tedna podarjajo dodatno energijo in spodbudo, s katero boste lažje prišli do napredka na osebnem področju. Posvetili se boste tistim rečem, ki vas motivirajo. Nekoga boste srečali, kar vas bo hkrati razveselilo in zmedlo, saj s to osebo še vedno niste razčistili.

RIBI

Marsikoga boste v tednu, ki ga bo polepšal vpliv Sonca v ovnu presenetili s svojo odločnostjo. Čaka vas nekaj prijetnih bližnjic, o katerih pa nikar preveč ne dvomite. Ker nimate pravih idej, se boste v četrtek počutili nekako prazno in nezadovoljno. Vsekakor bodite previdni in obzirni v ljubezenskih odnosih, posebno v soboto. Nekoliko manj zainteresirani boste kot sicer, saj se vam ponuja več možnosti in izbira bo tokrat težka. Prisluhnite, ne spregovorite, dokler ne boste povsem prepričani. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: