Tedenski horoskop od 29. 3. do 4. 4. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 29. 3. do 4. 4. 2021 (foto: pexels) pexels
29. 3. 2021

OVEN

Teden pred vami vas bo z energijo Sonca v vašem znamenju presenetil s prijetno novico. Končno lahko doživite nekaj nepozabnega, posebno če boste očarljivi in zgovorni. Če vas bo kar koli motilo ali boste imeli kakšno vprašanje, nikar ne ostanite tiho. Največ škode bi si naredili, če iz vljudnostnih razlogov ne boste spregovorili. Samski ovni boste največ časa preživeli v delovnih nalogah. Z razlogom da preusmerite misli. V nedeljo se razveselili tistega, kar vam bo ponudilo življenje. 

BIK

V torek in sredo, ko bo luna v znamenju škorpijona, se boste počutili samozavestno in nedotakljivo. Zdaj je čas, da izkoristite vse svoje potenciale in se podate na pot pripravljeni. Ne bo čisto enostavno, vendar je lahko dolgoročno zelo donosno. Zapleti se bodo pretvorili v uspeh, o katerem ste sanjarili. Trudili se boste, da prebudite soglasje v odnosu, ki je obremenilen, vendar vznemirljiv. Dobro in zadovoljno se boste počutili tudi v nedeljo, posebno v družinskem krogu, ki bo tokrat zelo skladen in povezan.

DVOJČKA

Priporočljivo je, da se v ponedeljek, ko bo luna v tehtnici pogovorite in dorečete zadeve. Prišli boste do pomembnih informacij, ki jih boste lahko uporabili v prihodnosti. Na čustvenem področju pa boste morali še nekoliko počakati, da se bodo zadeve premaknile v smer, po kateri hrepenite. Na področju dela bodo zadeve, ki ste si jih zastavili potekale brez večjih posebnosti. Zaradi obilice obveznosti pa boste odložili kakšno spletno razvedrilo. Zdravje vam bo dobro služilo, to vas bo oplemenitilo z optimizmom, ki vas vodi v pravo smer. 

RAK

Na zasebnem področju se bo v torek in sredo, ko se bo luna nahaja v škorpijonu vse, premikalo po načrtih, na poslovnem področju pa pričakujte manjše pasti. Če je potrebno, vse skupaj, kar ste si zastavili še enkrat razčlenite in analizirajte. Petek bo obarvan s strahom pred prihodnostjo, saj ste že nekaj časa v velikem pričakovanju, osebne zadeve pa se nikakor ne premaknejo naprej. Morda bi morali kakšno zakoreninjeno lastnost spremeniti in se osredotočiti na svoje cilje, ki niso več tako oddaljeni od vas, da jih ne bi mogli doseči. Ljubezen bo v nedeljo mirovala. 

LEV

Če boste v ponedeljek, ko boste zaradi lune v tehtnici zelo zbrani naredili nekaj korakov k spremembam, se vam že kmalu obetajo presenetljive reakcije. Na poslovnem področju vam bo proti koncu tedna primanjkovalo energije, zato si večje načrte in delovne naloge prestavite. Jezni boste na nekoga, ki se ne bo odzval tako, kot si vi želite. Poskusite najprej pretehtati situacije, ki se vam bodo dogajale, saj boste v tem primeru sprejeli boljše, bolj modre odločitve. Veliko časa boste namenili razmišljanju o raznih zakonitostih.

DEVICA

Zaželeli si boste, da bi v začetku tedna rešili nekaj družinskih zadev. Nečesa očitno še niste pozabili, čeprav kažete drugačen obraz. Sredi tedna se boste lotili nekaterih stvari, ki ste jih sicer mislili še malo odložiti, vendar vas bodo v ozadju neprestano preganjale. Poklicali vas bodo v trenutku, ko boste najmanj razpoloženi za pogovor. Na čustvenem področju se boste v soboto začeli zavedati svoje moči in vpliva in tako se boste izborili za nekaj pomembnega, lepega in prijetnega.

TEHTNICA

Prihaja pravi čas, da poveste, kaj mislite, in ali se strinjate s tem, kar se v domačem krogu pripravlja. Vztrajajte, da se zadeve razčistijo. Novica, ki jo nameravate povedati, bo za vse zanimivo presenečenje. Zelo pomembno v petek, ko bo luna v strelcu bo, kako se boste odzivali na nenavadne razmere, ki se bodo pojavljale.  Imejte pripravljen rezervni načrt, iščite pa tudi drugačne poti ter sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse lažje. Zazrite se v nedeljo v prihodnost, saj so le tam prave rešitve.

ŠKORPIJON

Ne ukvarjajte se toliko z drugimi, sami morate spoznati, kaj je pomembno in kaj vas resnično dopolnjuje. Občutili boste harmonijo in z veseljem pospešili svoj korak. Tako doma kot v službi se za zdaj izogibate pogovorom o težjih temah, ki lahko povzročijo zmedo. Sprejeti morate tudi nekaj, o čemer še niste povsem prepričani. V nedeljo se boste doma izkazali kot zaupanja vreden človek, zato se čim prej osvobodite vseh negativnih občutkov, ki vam kratijo spanec.

STRELEC

Na površje prihajajo z energijo lune v škorpijonu stvari iz preteklosti, ki vam bodo odprle oči. Zelo boste spretni, nihče se ne bo mogel upirati vašim čarom. Neverjetni boste, ko se bo treba postaviti zase. Marsikaj, čemur ste se od sedaj odrekali, si boste privoščili, samo da vas bo zabavalo. Rešujte stvari po vrsti, v nasprotnem primeru se vam obetajo manjše ovire in zoprni zapleti. Ljubezen v soboto in nedeljo ne bo imela prave podobe, počutili se boste malce prazni in neizpopolnjeni.

KOZOROG

Nikar ne iščite zaradi svojega nezadovoljstva težav, ki jih ni. Ne bi se smeli razburjali zaradi malenkosti saj s tem ustvarjate napeto vzdušje. Ne imejte občutka krivde in slabe vesti, razbremenite se. Čustva vas bodo v soboto in nedeljo popolnoma preplavila. Prava odločitev se bo ponudila sama od sebe, do takrat ohranite nekaj zadržanosti. Bolj boste romantični kot sicer in lažje kot običajno se boste znali spojiti z vibracijami, ki prihajajo.

VODNAR

Uživali boste v stvareh, ki jih radi počnete, saj bodo še slajše kot sicer. V upanju na čim boljši rezultat se boste lotili reševanja določenega problema, vendar ne pozabite na površnost, saj se vam nakazuje nekaj manjših ovir. Vpliv planetov bo konec tedna bolj ugoden na čustvenem področju, saj se vam nakazuje bolj sproščeno, po drugi strani pa vznemirljivo obdobje. Vse skrivnosti in zamisli, ki ste jih držali v sebi se vam bodo zdele pripravljene na to, da jih delite z bližnjimi. 

RIBI

Uporabite svojo energijo in odločnost, s katero vedno izpeljete vse kar je potrebno. Sredi tedna se bodo prepletale pozitivne energije, ki bodo usmerjale vaše počutje in vam narisale nasmeh na ustnice. Z besedami boste drznejši kot ste običajno, manj bo tudi pomislekov, ki bi kradli vašo energijo. Energije vam tudi konec tedna, ko se boste najboljše počutili v kuhinji ne bo primanjkovalo, kar vas bo vsekakor prebudilo. Premiki v domačem okolju bodo tesno sovpadali z vašimi željami.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: