Tedenski horoskop od 29. 6. do 5. 7. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 29. 6. do 5. 7. 2020 (foto: profimedia) profimedia
28. 6. 2020

OVEN

V torek, ko bo luna v škorpijonu ustvarila intenzivno energijo, boste pohiteli z določenim odgovorom. Ne delajte ničesar na silo, saj se lahko zaključi v negativni smeri. Več opravkov in povezav boste imeli v odnosih z družinskimi člani. Planetarna energija vas lahko v nedeljo naredi nekoliko bolj svojeglave in poudari vašo samozavest. Ne preizkušajte svojih moči čez skrajne meje, ne odpravljajte se nikamor, preden ne boste prepričani, ali ste resnično zaželeni.

BIK

Čutili boste, da v tem tednu trenutek ni pravi, da bi delili svoje poslovne načrte, kar ne pomeni, da vanje niste popolnoma prepričani. Tokrat boste premislili, komu boste zaupali, saj ste zaradi preteklih izkušenj nesigurni. Nove ljubezenske zgodbe so za vse samske bike na vidiku od sobote dalje. Vse kar se bo dogajalo, boste reševali s spontanim pristopom in tudi prijatelji vam bodo pomagali. Čas je za premislek o spremembi na osebnem področju.

DVOJČKA

Predčasno boste ugotovili, da ste pozabili nekaj pomembnega. Izkoristite torek in sredo, ki boste z luno v škorpijonu zelo prodorna dneva za poslovna vprašanja in načrtovanje finančnih zadev. Konec tedna si vzemite več časa zase in za vse vaše zasebne zadeve. Tako boste tudi pregnali utrujenost in se izognili napetosti. Kljub temu na področju ljubezni ne bo najbolj pestro, se vse lahko reši, morda s pomočjo nekoga, ki razume vaš pogled na svet. 

RAK

V tem tednu boste z lahkoto popravili določene malenkosti, zato boste bolj uspešni. Do prijateljev boste zelo radodarni z nasveti, njihova družba bo za vas pravi balzam. Konec tedna bo neobičajen. Dojeli boste, da so imeli prav tisti, ki so vas opozarjali na določene ljudi. Ne vztrajajte trmasto pri svojem, saj ste morda na napačni poti. Vaše počutje bo izredno spremenljivo. Pokažite več iznajdljivosti, še posebej tam, kjer od vas pričakujejo hitre reakcije.

LEV

Resnično vam bo žal, da se določena zgodba končuje, vendar se boste po drugi strani veselili novih priložnosti. Dobre volje boste, saj boste v velikih pričakovanjih na poslovnem področju. Začeli boste z novim pristopom, ki se bo izkazal za odlično izbiro. Poleg smisla za sodelovanje boste pokazali odločnost, ki bo ključnega pomena pri tistih, ki želite napredovati. Kmalu boste morda celo spoznali, da ste si s takšnim korakom rešili svoj položaj, s katerim ste zadovoljni.

DEVICA

Vaše spremenljivo razpoloženje bo v ponedeljek, ko bo luna v tehtnici povzročilo nekaj manjših napetosti v medsebojnih odnosih. Poskusite se pogovorov lotiti na bolj previden, vendar kljub temu odločen način. Na čustvenem področju se vam konec tedna obeta več sreče. Bodite tokrat vi pobudniki. Nedvomno boste naleteli na močan in pozitiven odziv. Skupa z ljubljeno osebo bo vse skupaj lažje izvedljivo, tudi notranji strahovi se umikajo iz vašega obzorja.

TEHTNICA

V torek, ko boste zaradi vpliva lune v škorpijonu veliko bolj pogumni, boste naredili odličen vtis, ostane pa še pomembno vprašanje, kar vas bo malce vznemirjalo. Odkritost vam bo prišla prav, saj boste z njo prišli do določenih, za vas zelo pomembnih  zaključkov. S simpatično osebo bosta morda v nedeljo različno usmerjena, zato pazite v komunikaciji. Preveč trdo boste prepričani o svojem stališču, kar bi morali čim prej spremeniti, da se ne bodo zadeve zgrnile nad vami.

ŠKORPIJON

Odlična kombinacija planetov vam prinaša več poguma in prijetnih priložnosti. V sredo in četrtek se boste hitreje kot do zdaj odločili za pravo stvar in si jo tudi izborili. Ne bo vam pomembno, da je pred vami kar nekaj navideznih izhodov in bližnjic. Zgovorni boste in nekdo bo to k sreči sprejel kot dobro lastnost. V ljubezni imate sicer prave argumente, vendar jih boste morali na pravi način uporabiti. Dobili boste konkretne namige, zato ni razlogov, da bi bili slabe volje.

STRELEC

Obrnite se tja, kjer čutite dobro energijo in izkoristite priložnost, saj vas čakajo na stežaj odprta ljubezenska vrata. Nekaj vam bo podarilo upanje, saj bo določena situacija vsekakor ubrala prave poti. Nikakor ne boste konec tedna prišli do besede ali pa bo druga stran imela manj časa za vas. Nedeljo lahko preživite na odprtem ali ob tistih, ki so vam resnično blizu. Za dobro počutje in zdravo telo si privoščite kljub občasni ležernosti več športnih dejavnosti. 

KOZOROG

V prvih dneh tedna tehtno premislite o spremembah. Morda se bo nadaljevala zanimiva zgodba, ki vas navdihuje s svojo vsebino. Nadaljujete mirno, brez odvečnih vprašanj ali celo prepiranja, čeprav postajate malce nepotrpežljivi. Nikakor se konec tedna ne zaletavajte, preden ne boste prepričani, kaj bi morali storiti. Kaj in kako bo se boste odločili, bo odvisno le od tega, če boste pogledali resnici v oči. Vsak začetek je težek, zato ne obupajte že pri prvi morebitni oviri.

VODNAR

Včasih je dobro v določeni situaciji zadržati se, kar boste spoznali v tem dnevu. Zaradi nasprotujočih energij planetov razmislite, kaj boste naredili, tudi zato, ker nečesa še vedno niste razčistili.  Preveč boste zaupljivi, zato konec tedna popazite o čem boste spregovorili na glas. Vaša prva ocena bo morda celo napačna. Poiščite drugačno, bolj inovativno rešitev, tudi glede naloge, ki ima za vas dolgoročno poseben pomen.

RIBI

Ko si boste v prvih dneh tedna oddahnili, da je konec nesporazumom, prihaja še nekaj nepričakovanih in hkrati zoprnih zalogajev. Nimate dovolj časa za vse, zato začnite delovati bolj sistematično. Vaša prijaznost bo navdihnila nekoga, da bo za spremembo manj zoprn. Posledično bo tudi napetost v okolici nekoliko popustila, lažje se boste zbrali. Stvari bodo v soboto in nedeljo tekle zelo gladko in pričakujete lahko hiter napredek ter razvoj določene situacije. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: