Tedenski horoskop od 30. 11. do 6. 12. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 30. 11. do 6. 12. 2020 (foto: pexels) pexels
29. 11. 2020

OVEN

V ponedeljek, ko prihaja Lunin mrk, nič ne bo tako kot si želite. Kljub temu boste dovolj pogumni, da se boste zadržali nad gladino. Na vse skupaj se boste sredi tedna odzivali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je potrebno zadeve najprej analizirati. Obveznosti se bodo do konca tedna tako uskladile, da ne boste imeli nobenih večjih skrbi, kar vas bo popeljalo k še večji storilnosti in motivaciji za delo. Vikend bo pregnal vse napetosti. Za vsako stvar pa tokrat raje zahtevajte tudi konkretno razlago, ki vam lahko olajša kasnejše zaplete. 

BIK

Zaradi vpliva Luninega mrka boste v začetku tedna šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako v domačem okolju, kot tudi na področju dela. Niste pripravljeni na večje korake, saj vas nazaj držijo nerešena čustva. Z denarjem se lahko pojavi nekaj preglavic, še posebej če se gibate v negotovih krogih. Zaradi manjših nesporazumov z nekom od družinskih članov se vam bodo zadeve tokrat nekoliko zakomplicirale. Poskusite biti nekoliko bolj umirjeni in veliko lažje se boste soočili z vsemi obremenitvami. Energija, ki jo nosite s sabo ni najbolj pozitivna. 

DVOJČKA

Preden se odločite za kakšen pomemben podvig, se vprašajte, ali ste resnično pripravljeni. V torek, ko Merkur preide v strelca lahko pričakujete odgovore na svoja vprašanja. Malce bolj boste proti koncu tedna raztreseni kot običajno. Kljub temu vas bo spremljal občutek, da so vaše misli jasne. Ne iščite nasvetov na napačni strani. Poskušajte raje počakati in kmalu boste povsem zadovoljni. Energijo se naučite konec tedna, ko boste imeli zaradi lune v levu več časa zase pravilno razporejati in usmerjati. Pomembno bo, da se veliko sproščate tudi fizično.  

RAK

Ponedeljek bo kljub negativnemu vplivu primeren za akcijo, v kateri ne bo prostora za jezo, agresijo in zoprne vibracije. Večina vaše pozornosti bo usmerjene predvsem v odnos s sabo. Nikar pa ne delajte napačnih zaključkov, dokler o vsem skupaj ne razmislite. Od četrtka dalje boste imeli možnost uspeti, če boste vztrajali v odločnosti in sprejemali življenje takšno, kakršno v resnici je. Priporočljivo je, da se spretno umaknete od družinskih zapletov, saj na koncu lahko naredite škodo sami sebi. Raje opravite obveznosti, ki vas čakajo, in ne obrekujte, saj bodo besede hitro prišle do nepravih ušes.

LEV

V teden stopate fizično utrujeni, mentalno pa zelo stabilni. Določena zadeva vam lahko pokvari dober občutek, vendar le če si boste to dovolili. Trenutno ne morete izvedeti vsega, kar se skriva v ozadju, zato skušajte biti potrpežljivi. Zavedali se boste novih smernic, ki vstopajo v vašo bližino. V petek prihaja priložnost, da se spustite na trdna tla in pretehtate vse razloge za ali proti določeni zadevi. Nekaj več pozornosti v soboto in nedeljo, ko boste manj obremenjeni namenite zdravju, saj bo vitalnost nekoliko oslabljena.

DEVICA

Finančni uspeh na katerega čakate, se v tem tednu še ne bo uresničil. Blokade prinaša Lunin mrk, ki vam lahko celo pokvari začetek tedna. Nervoza, ki bo prisotna, vas bo vsake toliko časa opomnila, da potrebujete počitek, zato nikar ne ignorirajte resnih opozoril. Želeli se boste na najboljši možen način izkazati se na službenem področju, vendar okoliščine ne bodo takšne, kot ste si jih zamislili. Ne zaletavajte se z glavo skozi zid, zavedajte se, da se najboljše stvari zgodijo, ko jih najmanj pričakujete. 

TEHTNICA

V začetku tedna prihaja nekaj pomislekov, zato boste poslovno ali zasebno zadevo znova prestavili. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, morda bi morali le biti bolj odločni. V odnosih z domačimi prihaja nekaj napetosti, povezanih z zelo različnimi karakternimi lastnostmi. Motilo vas bo, da bodo nadzorovali vsak vaš korak, ter nizali razne pripombe. Nikakor se ne morete sprijazniti s tem, da vas imajo že dlje časa pod drobnogledom. Osredotočite se raje nase, na bistvo ter na lepšo prihodnost. 

ŠKORPIJON

V prvi polovici tedna boste kljub energiji Mrka zadovoljni in uspešni tudi pri popolnoma običajnih rečeh. Malenkosti vas bodo resnično razveseljevale, zato boste boljše volje, kot v preteklem tednu. Pregledati boste morali zadevo, ki je vezana na preteklost in vas čaka že nekaj časa. Prevzela vas bodo čustva, žal vam bo, da se niste lotili že prej, saj prihaja velika razbremenitev. V ljubezni boste konec tedna, ko se vas bo dotaknil vpliv lune v znamenju leva točno vedeli, kaj si pravzaprav želite. 

STRELEC

Lunin mrk ne bo prizanašal, nervozni boste, kar vas bo v notranjosti strašilo. Nikar s pomembnimi zadevami ne zavlačujte, saj bi se tako le zapletli. Marsikaj boste preveč analizirali, kar ni v vaši navadi, namesto da bi se prepustili prvemu občutku.  Konec tedna vas bo končno objela sreča, ki vam prinaša nove smernice na čustvenem področju. Okrepila se vam bo volja in tako lahko končno naredite korak naprej zase in v družinskih odnosih. 

KOZOROG

Intenzivno delovanje se bo stopnjevalo na področju čustev, kjer se lahko nakopičijo številna nerešena vprašanja.  Prihaja občutek, da je položaj na poslovnem področju že nevzdržen, saj naenkrat nikogar ne razumete v pravi smeri. Zato se tako na delu, kot tudi v domačem okolju raje preveč ne izpostavljajte. V ljubezni boste tokrat storili več kot dovolj. Počasi boste konec tedna tudi prišli do notranjega miru, po katerem hrepenite, nežne energije sledijo tudi v spalnici. V nedeljo boste nekoliko lažje sestavili svojo zgodbo.

VODNAR

Kljub Luninemu mrku boste že v ponedeljek pridobili na samozavesti. Spoznali boste, kdo je na vaši strani in kje vam lahko uspe brez pretiranega truda. Konflikte, ki se bodo pojavljali, prenašajte potrpežljivo in ljubeče. Na situacijo boste najbolje vplivali, če boste uporabili umirjen pristop, na zunaj pa se ne boste vznemirjali.  Svoj čas si razporedite tako, da ga bo konec tedna ostalo dovolj za tudi za družino. Skromnosti nikar ne poskušajte hliniti, naredite raje kar je potrebno in se tiho umaknite. 

RIBI

Mrk lahko v ponedeljek ustavi nove dimenzije, po katerih že nekaj časa hrepenite v svoji notranjosti.  Zberite pogum, da dvignete glavo in popeljete ideje v realnost. Z malce samoobvladovanja ste lahko zadovoljni, saj bodo povečana delavnost, pogum in odločnost faktorji, ki vas lahko popeljejo v urejeno poslovno ali študijsko področje. Vaša vključenost v družinsko zgodbo bo zarisala pozitivne učinke. Ljubljena oseba vam bo ponudila nekaj zanimivega. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: