Tedenski horoskop od 30. maja do 5. junija

Preberite horoskop za prvi teden junija. Kaj pravijo zvezde za vaše astrološko znamenje?

Tedenski horoskop od 30. maja do 5. junija (foto: profimedia) profimedia
29. 5. 2022

OVEN

V ponedeljek vam Mlaj prinaša čudovito energijo, zato boste uživali v pogovorih, dotikih in prijetnih trenutkih. V medsebojnih odnosih boste bolj prilagodljivi kot običajno, zato boste želeli ustreči tistim, ki se že nekaj časa trudijo za vašo pozornost. V petek, ko se Merkur prične gibati direktno boste sposobni narediti simpatično spremembo na ljubezenskem področju. Zapletenim pogovorom boste z lahkoto kos, ostalo vam bo tudi nekaj časa in sproščene energije, ki jo v nedeljo lahko sprostite s športom.

BIK

Čeprav se nekaj ne odvilo tako kot ste si zastavili, se nikar ne obremenjujte, ker so pričakovanja trenutno očitno previsoka. Torek, bo postregel z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali bolj spontane odločitve. Počutje bo konec tedna nihalo, saj se ne boste znali odločiti, ali biti sami sabo ter obnoviti energijo ali se posvetiti prijateljem, ki vas bodo vztrajno vabili v svoj krog. Izberite tisto pot, katera vam bo ponudila več priložnosti, da razčistite s pomembno zadevo.

DVOJČKA

Z ugodno energijo Mlaja lahko v ponedeljek začutite moč in povečano motivacijo. Zadeva, ki je za vas na področju ljubezni pomembna, se lahko malce zakomplicira, zato uporabite svoj spreten pristop, s katerim boste vse skupaj razjasnili. Teden boste zaključili utrujeni, zato si v nedeljo, ko bo vse za vami vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali počitek v fizičnem in psihičnem smislu. Ljubljeni osebi namesto neprestanega nerganja izkažite pozornost.

RAK

Tako zelo boste v torek, ko bo luna v dvojčkih prepričani vase, da vas nihče ne bo mogel ustaviti. Nadaljujte kar vas veseli, ker je škoda, da bi ponovno obtičali v obveznostih, ki vas vlečejo navzdol. V domačem okolju se boste izkazali s svojo prizadevnostjo in brez besed poprijeli za vsako opravilo. Pridnost bo nalezljiva, zato se vam bodo verjetno pridružili tudi ostali. Ne pozabite pa na zdravje, ki vam lahko ob neprevidnem delovanju ponagaja.

LEV

Poskrbite s pomočjo energije Mlaja za počutje, saj že nekaj časa niste v najboljši koži. Poskusite narediti kakšen korak zase, nikar pa se ne obremenjujte z načrtovanjem, ter analiziranjem, ki vas vodi samo v nemir. Usmerite samozavestno energijo v razmislek za izboljšanje materialne situacije. Ne glede na napake in nesporazume iz preteklosti vztrajate in dokončajte, kar ste si zastavili. Ljubezen se bo v nedeljo razbohotila, zato lahko načrtujete prijetno srečanje, obarvano z nežnim pristopom.

DEVICA

Z Mlajem se počasi prebujate, zato bo vse kar vas bo obdajalo nekoliko nenavadno in hkrati zelo razburljivo. Izkoristite v prvi polovici tedna ugodnosti ter lepe priložnosti, ki imajo vonj po zaslužku. V četrtek in petek vas bo poslovno področje obremenjevalo zaradi nedorečenih zadev in raznih pripomb sodelavcev, ki vam niso najbolj blizu. Ostanite premišljeni, saj se vam bo vse skupaj kmalu obrestovalo tam, kjer najmanj pričakujete.

TEHTNICA

Pred vami je razgiban teden, zato se nikar ne obotavljajte, ampak se hitro in spontano podajte v vse kar se vam odpira. Tokrat boste lažje premagali svoje dvome ter neodločnost in si pogumno zastavili trdne temelje. Nekomu boste z zanimivo gesto pokazali koliko vam je mar in s tem naredili večji korak na osebnem področju. V soboto ali nedeljo se boste odločili za lenarjenje v krogu tistih, ki vas na vsakem koraku pomirjajo.

ŠKORPIJON

Bodite v ponedeljek, kljub ugodni energiji Mlaja premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice. Pozorni bodite tudi, da boste na kariernem področju brali med vrsticami. Ne zatiskajte si oči pred resnico, s tem načinom le odlašate tisto, kar bi morali že rešiti. Na ljubezenskem področju se bo vseeno dobro izteklo, toda le v primeru, če se boste znali prilagoditi ljubljeni osebi, samski pa boste morali sprejeti, da nekdo potrebuje več časa da se odpre.

STRELEC

Skušajte o stvareh, ki vas že nekaj časa skrbijo izbrati pravo taktiko, pokažite več čustev, le tako vam bo uspelo. Razširite obzorja in ne komplicirajte, raje si dovolite, da vas ponese k bolj zanimivim premikom. V petek, ko se Merkur začne gibati direktno je pravi čas, da preidete k dejanjem glede poslovnih ali finančnih zadev. V soboto in nedeljo se boste povezovali s tistimi, ki razumejo vaš način delovanja in vas nikoli za nobeno stvar ne obsojajo.

KOZOROG

Razočarani boste nad korakom sodelavca, s katerim ste bili do sedaj povezani. Skušajte pridobiti odgovore, ki vam bodo ponudili bolj jasno sliko. Nikar ne bodite nestrpni, priznali vam bodo, da ste pri določeni zadevi imeli prav. Imeli boste dovolj energije za urejanje manjših zapletov. Če boste potrebovali pomoč in podporo, jo boste tudi dobili. Če si želite na ljubezenskem področju več razgibanosti, boste morali storiti kakšen korak v tej smeri. Prišli boste do zelo pomembnega osebnega sklepa.

VODNAR

Veliko se boste vezani vodnarji v tem tednu ukvarjali z mislijo, kako se v določenem odnosu v resnici počutite. Vklopili boste kritiko in zdrav razum, kar lahko nekoga na nasprotni strani močno preseneti.  Samski vodnarji boste naleteli na osebo, ki bo zelo zanimiva, vendar sumljivo preveč prijazna. Na trenutke se vam bo zdelo, da razmišljate povsem drugače od tistih, ki vas obkrožajo. Imate vse argumente, zato se zaradi drugih nikar ne spreminjajte.

RIBI

Energijo Mlaja v ponedeljek uporabite za to, da naredite korak naprej in prebijete nevidne ovire, ki so se nakopičile. Ne razmišljajte o napakah drugih, raje se sami zamislite nad sabo, kaj bi lahko spremenili na poti k bolj brezskrbnemu delovanju. Poiščite tudi na ljubezenskem področju pravo ravnovesje. Samske ribice, pravočasno odgovorite na pomembno sporočilo, vezane pa se potrudite, da bo konec tedna potekal brez užaljenosti in nepomembnih konfliktov. Izberite raje strast.

Pripravil: Horoskop.si